12

Цеко Сифоня

преди 2 години

Може и извънземни да са!!! Я отворете Картите на Гугъл и вижте как е маркирано отклонението за отбивка,намираща се в дясна крива без никаква видимост, в котловина с вероятност за мъгли и основно- на път,имаш претенции,че е автомагистрала!!! Маркировката е под всякаква критика,а отбивката е проектирана като за второкласен път! Бог да прости загиналите и дано накаже крадливите ***,допуснали експлоатацията на това безумно съоръжение!!

11

Мммдааа

преди 2 години

Контролът бил занижен!!Щото от пътно полиция са по градовете и щавят невине жертви!!! Най пропадналата местност във Европа сме ние!!!!

10

Бунгур

преди 2 години

Толкова ли е трудно да си представите реалната обстановка.Тъмен автобус,липса на външно осветление ,спящи пътници, нощ,пълен мрак. Как да видиш аварийни стъкла? Как да се ориентираш в тази тъмнина. Пламва пожар. Паника.Стресова ситуация. Трагедия!

9

Анонимен

преди 2 години

Добре карал е бързо,ударил се като се е заблудил,защо не е натиснал спирачка и защо има пожар вътре в автобуса?Всичко е станало за част от секунда.Какво, ще кажат експертите.

8

ГРОБАРЯТ АПИ...

преди 2 години

..И ПОЛИТ-КОМИСАР КОМИТОВА , СЕ ЗАНИМАВАТ ОТ ГОДИНИ САМО С ПОЛИТИКА , А НЕ С ПЪТНА БЕЗОПАСТНОСТ!

7

Анонимен

преди 2 години

Ако е заспал шофьора,защо има експлозия?Защо има пожар ,който е от вътре в автобуса?

6

Анонимен

преди 2 години

Може,но как ще стане пожар вътре в автобуса? Ако пожара е от гумата,пожара е от вън.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 Абсолютно те подкрепям! Виж им само заглавието ...!

4

Анонимен

преди 2 години

Според мен това е терористичен акт финансиран от Русия за да ни намразят македонците. Русия е отчаяна в опитите си да създава разделение на Балканите. И спрете да ми триете коментарите, откакто Радев-Киро взеха властта и обявиха Крим за руcки само се трият мнения и се оставят "правилните" по партийна линия. Свобода на словото? Комунист и демокрация? Яpини.

3

АнонимеН

преди 2 години

И ПОД ВОЛА ТЕЛЕ ЩЕ НАМЕРЯТ! САМО И САМО БЪЛГАРИЯ ДА Е ОНЕВИНЕНА И ДА НЕ ПЛАТИ 100 МИЛИОНА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ!

2

Анонимен

преди 2 години

Или водача е заспал,или му е станало лошо,или е спукал гума,или е техническа неизправност.Няколко възможни версии,дано разследващите открият истинската.А ние няма нужда да гадаем.

1

УМЕН

преди 2 години

Няма никакъв спирачен път, виновен е шофьора!!!!