11

Висини

преди 5 месеца

Към 5- какъв ГЕРБ, бе- пътят е строен от 2002-2007, при царя и тройната коалиция, при предишните съветски норми. Сега не се допуска такъв наклон. Тази нахал.ница да плещи за мантинелите- нали имаше поръчка от АПИ за текущи ремонти, но вие борците за "почтеност", задръстихте всичко с чегъртането и претенциите, че сте разкрили грандиозни далавери! Както винаги, щом дойдат *** на власт, всичко се затлачва! Жалко за хората... С болка казвам- гледайте сега какво ще става, нищо добро не следва!

10

Не ги ли е грях

преди 5 месеца

Тази гад.ина, която спря ремонтите, защото не са възложени на "правилните" фирми, разбирай на другарските! Седем месеца само пропаганда, а дъщеря си направи депутат, да не забравяме. Вместо да работи, само пресконференции- лично я познавам- невероятно кухо, настъпателно и нахално същество!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо му няма на пътя! Минавам от там всяка седмица. Просто е стръмно и трябва да се кара внимателно! Нито има дупки, нито кръпки нито е износен асфалта! Дори има знаци за повишено внимание защото там се укрепват срутищата в момента!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Веднага след спечелените от Фигуранта избори - 9 загинали при пожар във старчески дом, 46 изгорели в катастрофа, 254 починали от ковид.....

7

Анонимен

преди 5 месеца

ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ! ЗА ПОД 25 ЧАСА НАД 55 ЗАГИНАЛИ В ПОЖАРИ!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Комитова открадна парите за магистрали и спря реконструкцията на мантинели, тя е виновна, ОСТАВКА, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!

5

Тиква

преди 5 месеца

Гербави Калинки и Тиквата за Затвора, Крадци и мутри бяха на власт 12 години, какво искате? Герб терористи.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Всичките некадърници се изредиха там да гледат и да казват колко е ужасно. Това на хората няма да им помогне

3

Анонимен

преди 5 месеца

Оставката си подавай !!! Никой не иска обяснения от теб, експертите ще се изкажат.

2

Хммм

преди 5 месеца

На заспалия водач пътя му виновен.

1

радеви калинки

преди 5 месеца

Тая защо още не си е подала оставката?