Снимка: БГНЕС

"Това, което видях, е наистина потресаващо. Не мога да кажа какво е състоянието на пътя. Трябва да се отиде на място, където да се направи проверка".

Още по темата

Това заяви в ефира на Нова тв регионалният министър Виолета Комитова.
 
"Познавам този път, минавала съм оттам. В момента не мога да си спомня дали има знаци за място с повишена опасност от ПТП. След като направим проверка, ще запознаем с данните относно състоянието на пътя", добави Комитова.
 

Коментари Напиши коментар

11

Висини

преди 1 месец

Към 5- какъв ГЕРБ, бе- пътят е строен от 2002-2007, при царя и тройната коалиция, при предишните съветски норми. Сега не се допуска такъв наклон. Тази нахал.ница да плещи за мантинелите- нали имаше поръчка от АПИ за текущи ремонти, но вие борците за "почтеност", задръстихте всичко с чегъртането и претенциите, че сте разкрили грандиозни далавери! Както винаги, щом дойдат *** на власт, всичко се затлачва! Жалко за хората... С болка казвам- гледайте сега какво ще става, нищо добро не следва!

10

Не ги ли е грях

преди 1 месец

Тази гад.ина, която спря ремонтите, защото не са възложени на "правилните" фирми, разбирай на другарските! Седем месеца само пропаганда, а дъщеря си направи депутат, да не забравяме. Вместо да работи, само пресконференции- лично я познавам- невероятно кухо, настъпателно и нахално същество!

9

Анонимен

преди 1 месец

Нищо му няма на пътя! Минавам от там всяка седмица. Просто е стръмно и трябва да се кара внимателно! Нито има дупки, нито кръпки нито е износен асфалта! Дори има знаци за повишено внимание защото там се укрепват срутищата в момента!