8

СЕУЛ

преди 2 години

СЕУЛ СЕУЛ НЕ СУЕЛ, СЕУЛ Е СТОЛИЦАТА НА ЮЖНА КОЕРЯ НЕГРАМОТНИЦИ!!!!

7

Анонимен

преди 2 години

То скоро като обявят новите цени на тока като ти се изпразни кредитната карта и ще спира сама.

6

Ъъъъ...

преди 2 години

Къде е Суел?

5

Анонимен

преди 2 години

Ot 4 do 1 0- Vida li sa kyf si smotan weee

4

Анонимен

преди 2 години

"На дядо ми жигулата имаше комплект с инструменти, с които можеше да си оправиш колата на пътя като се наложи." - Аз не съм беден заводски работник, така че си наври инстурментние отзад. Досега кола не ме е оставяла, мжое би, защото ги сменям на всеки 6 години с нови.

3

Анонимен

преди 2 години

Датчиците на хиляди БМВ-та се скапаха за 1 седмица, след като ги пдокараха хората, наложи се, да се връщат автомобили, ама неееее, за това нямаше и дума. Обаче виж, за един прихлъцване, дето го управиаха за 15 минтути рееев, рееееев.

2

Анонимен

преди 2 години

Ако щеш колата на Фред Флинтстоун карай ко ти дреме другите ко карат.

1

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Много яко,а? Предпочитам "аналоговите" коли и истинските шофьори.Сега братче половината ш***фьори карат автоматици, не могат да си сменят гумата, не знаят що е съединител, ама иначе скачат на лъскачки с по над 200кончета, под капака.... На дядо ми жигулата имаше комплект с инструменти, с които можеше да си оправиш колата на пътя като се наложи. Имаше и помпа, и комплект лепенки за гуми, а даже и манивела ако нямаш ток да запалиш. Колко от децата с книжки знаят какво е манивела и как се полЗУва?!?