20

Анонимен

преди 2 години

На снимка 7 и 8 се вижда отнесена мантинела, която ограничава дясното платно от мястото за почивка. Значи първо се е забил там и после отива в ляво и отнася мантинелата между двете платна. Доколкото се ориентирам това е пускането след отбивката за Боснек и преди тази за Старо село. Може да е объркал, че мястото за почивка е дясното платно и е забил в мантинелата. Може и да греша.

19

Анонимен

преди 2 години

Бог да прости загиналите.А щом шофьора не е успял да овладее автобуса на прав и чист участък,може да му е станало лошо-инфаркт,инсулт или заспиване.Мисля,че най-вероятно е човешка грешка и нещо се е случило с шофьора,щом не е успял дори да отвори вратите,защото веднага е загинал.

18

Анонимен

преди 2 години

Уморен и заспал шофьор,мокър път или техническа неизправност.Нека разследващите да си свършат работата и тогава да се правим на специалисти по пътно строителство,защото 12 години не потърсихте сметка на един разпищолил се ту.луп,а сега се сетихте да лаете по форумите.След дъжд качулка.

17

следовател

преди 2 години

От снимките ясно се вижда, че автобусът е отнесъл мантинелите отдясно на движение, където е и резервоарът с гориво. Много вероятно е част от мантинелата да е пробила пълен резервоар, а искра от триенето на метала да е предизвикала запалване. Причината за отклонение и удар в мантинелата може да бъде: 1. Заспиване на водача. 2. Спукана предна дясна гума.

16

Анонимен

преди 2 години

Какъвто ще да е пътят в 2 часа сутринта няма никакво движение. Шофьорът няма оправдание ако се блъсне в мантинела на празен път. Едва ли в Македония е свикнал да кара на по-хубави пътища. Да не говорим,че нашите са едни от най-широките ленти. Ако отидете във Франция,Италия,че дори и Сърбия там лентите са доста по тесни.

15

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм бил против нощните пътувания.Уморени шофьори,бързащи да се приберат,защото на следващия ден ги юркат в друга посока и трагедията е налице.Знам го от опит.

14

Анонимен

преди 2 години

До Рашков 35 Какави ги плещиш , ***, - като те е засърбял ***, да не би Рашков да ти е виновен, а...Помоли учтиво някой приятел да ти помогне...сигурен съм, че ще ти олекне.

13

Анонимен

преди 2 години

Абе вие имате ли акъл да говорите за качество на строителството точно сега?Знаете ли Как македонците ще ни изръсят след подобни изказвания?Досега спахте ли?Еййй,про.ст народ,слаба държава.

12

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости !!! Пътят може да не е идеален, но всеки ден карам там и няма никакви грижи, ако караш внимателно. Може нещо да е гръмнало в рейсовете, много странен пожар. Трагедия като цяло, но едва ли е виновен пътя......

11

Кесар Тервел

преди 2 години

В земята на мъката няма празник на българската писменост, но тези дни тържествено се празнуваше "албанската писменост "!!!

10

До 28

преди 2 години

Аз съм последния човек,който ще защитава построеното от тиквата Но е много глупаво в този момент да говорим за това.Не е в наш интерес.Ако ме разбираш.

9

Анонимен

преди 2 години

На паметника на тези жертви ще има доста повече имена отколкото на паметника на охридското езеро с който се гавриха техни сънароднициТрагедия

8

Биволъ

преди 2 години

Тук трябва,другари,да потърсите отговорност от тройната коалиция на Сергей, техен е проекта,строителството и отрязани лентички за този участък от Струма. При Бойко имаше уволнени трима министри, един на МВР. При Радев поне Рашков-Дамаджаната трябва да си замине.

7

До 8

преди 2 години

Нека в този момент не бъдем нихилисти и не се самобичуваме,защото ако разследването тръгне в тази посока,считайте колко стотици милиони ще вземат от вашия джоб за да им платят кръвнина.Вероятно шофьора е заспал или има техническа неизправност на автобуса.

6

Анонимен

преди 2 години

Магисталите на смъртта !! Некачествени и опасни!!

5

вълчите дни

преди 2 години

През Коледния пост е добре да сме особено предпазливи. Всяка година от 15 ноември до Рождество се случват масови трагедии. Може да звучи абсурдно, но е факт - старите хора са казали, че това са мръсните дни преди "прераждането" на Слънцето и особено нощем е най-разумно да си стоим у дома.

4

Наблюдател

преди 2 години

Относно този пътен участък. Това е първият лот на Струма, планиран и построен още по времето на НДСВ! Не пишете глупости! Не защитавам никого, но пътя е на над 16 години. Не е нова отсечка. Още по-иинтересное , че именно Македонска фирма беше изпълнител.

3

Сатир

преди 2 години

Тракия, Струма, все тая. Плюенето е важно. Честито на Василева.

2

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРНИ МАКЕТА... СТИГА ТЪРСИХТЕ ПРИЧИНАТА В НАС. ТЕ ВМЕСТОД А ДОЙДАТ НА ЕКСКУРЗИЯ В РОДНАТА БГ, ОТИШЛИ В ТУРЦИЯ.

1

Анонимен

преди 2 години

Автобусът край Своге се преобърна заради некадърник зад волана, а вътре смряха заради неслагане на колан.