28

защо между

преди 2 години

До Между редоветеБатката не позволи държавен преврат и навря предателите на кучето отзад!ВСИЧКИ го видяха.Не клекна като нашите пухлювци.ЗАПАЗИ народа си.Вкара сума мигранти-е да,не може всичките да ги вкара.Пръднаха му на дъртия.А поляците са галените деца на ЕС и САЩ.Пукнаха от бой и други неща...имигрантите,а тука наш Дине,хвана няколко заедно с Перата ,щото МВР си ги пускаше,и веднага бай боце отиде да ги критикува!

27

кат така

преди 2 години

*** не вдянаха,че баш той антибългарин,каквото и да каже ни настройва срещу идеята си?Е сега и човекоядци да почне да оплюва,ще ги предпочетем вместо него !

26

Между редовете

преди 2 години

Лукашенко се сдоби с това което искаше! Забравиха за полската принцеса в изгнание и търсиха него като държавен глава! Така получи признание. Запда си получи урока без да се усети! :) Браво на Батката!

25

Анонимен

преди 2 години

Мандалото лопна. Повече никакви бежанци. Путин и лукашенко да си ги приберат.

24

Анонимен

преди 2 години

Браво на Европа. Почва да идва на себе си и да разбира какво зло е за нея Русия и Беларус.Дай боже повече сплотеност от азиатската чу-***.

23

Анонимен

преди 2 години

Шаши: Инджев, да обясни, нали е наясно с географията. С какъв транспорт имигрантите от Африка минават 5К километра до Беларус. Защо не минават направо през Средиземно море, а бият път до. Беларус. ------------------------ Афганистан, Ирак, Сирия не са в Африка.

22

Анонимен

преди 2 години

Ама защо е такова отношението на Полша и другите от ЕС към бежанците? _________________ А на този велик източноправославен смел духовен водач на нацията си, Лукашенко? Защо хем ги кани с пригладения + визи, хем ги гони веднага?

21

Анонимен

преди 2 години

И по какво е експерт този?по лъжи и провокации ли?! ____________ Тук не прочетох никаква лъжа. А какви са провокациите? Защото също не видях. Всичко в мненията е вярно.

20

Анонимен

преди 2 години

Говори смело, ама само глупости говори! В празна тиква само ако я *** някой единствено може да кънти.

19

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха ... ето кой бил Експерт?!? Тоя не нормален СДС-ар, прегърнал ГРОБ, който беше толкова нахален, че когато го уволниха не напусна кабинета си, трябваше да го вадят от там с полиция! Тоя негод ник не става за нищо. Абсурдно е да черпим акъл от зелена тиква!

18

Анонимен

преди 2 години

Мачкай, Иво. Малко са хората говорещи смело срещу Русия. Президент и правителство са проРусия. Медии са прорусия. Най-русофилската страна в Европа. Ти си един от последните мoхикани. Продължавай да нанасяш лирически шaмари на криминалния режим на тов. Путин.

17

Анонимен

преди 2 години

Мигрантите нямали основание да преминават от Белорусия към Полша. Имат голямо основание. И ако вие не го виждате, сменете си работата. А основанието е социалната система на Германия. Това означава едно. Тези хора не спасяват живота си, а търсят лесен живот.

16

Доктор Сън

преди 2 години

Този още ли го има?

15

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко опипа полската почва , ама удари на камък....сега е наш ред заради простата мицифайска Дамаджана от МВР....

14

Мишо

преди 2 години

Кой е експерта, този пияница от снимката? Инджев, защо живееш в България, заминавай за СаЩ там ти е мястото с някой афро американец или ляв индивид, ще се смучете и прегръщате на воля.

13

Анонимен

преди 2 години

Полша е друг тип държава и това някои го разбраха по трудния начин.

12

Анонимен

преди 2 години

Иво Инджев - "експерт" - да ви пикая на експертите!!!Ния Христова научи ли кое е диво прасе или не?

11

vlady

преди 2 години

Решението е Франция да приеме и настани емигрантите в своите южни владения Кергелен и Крозе - тихи спокойни места на повече от 2000 km от друга голяма суша, без горещини и без големи студове, със свежи западни и юго-западни ветрове през цялата година и с годни за ядене растения, птици и перконоги както и риба в океана. Островите могат да приемат повече от милион емигранти без критично пренаселване.

10

мак

преди 2 години

Да уточним - не се поддаде Полша. За пореден път.

9

Шаши

преди 2 години

Инджев, да обясни, нали е наясно с географията. С какъв транспорт имигрантите от Африка минават 5К километра до Беларус. Защо не минават направо през Средиземно море, а бият път до. Беларус.