20

Обаче

преди 2 години

Сега трябва да отиде в ЕС да му набият канчето затова, че призна Крим за руски. По зaгубен президент досега не сме имали от времето на Петър Младенов.

19

Анонимен

преди 2 години

Загубилите са уелкам в Турция.

18

Анонимен

преди 2 години

Хунтата е в ступор!Набиха им го с 200! Не могат да се освестят.Само троловете са пуснали да им измиват срама от челото.Ех,мъка,мъкааа.

17

L.

преди 2 години

Тоест Радев има и квалифицирано мнозинство, делегирано директно от гласоподавателя.

16

Анонимен

преди 2 години

Модела "Радев" започва зле - висока инфлация, най-ниски доходи в ЕС, най-високо ниво на бедност в ЕС, най-високо ниво на корупция в ЕС и всичко това на фона на най-ниската избирателна активност. Няма "конграчулешънс" от ЕС и САЩ, а само покани и поздрави от Русия.

15

Анонимен

преди 2 години

Чемодан, вакзал, Истанбул.

14

Дедо

преди 2 години

Сега вече зная че паметта на българина е около 10 години, горе долу толкова му трябват за да забрави издънките на червените другари и да им даде отново властта, без да си спомня че те са отговорни за всички национални катастрофи през последните 80 години, дори забрави че преди десетина години хвърляше камъни по белия автобус с комунисти.

13

Калеко Алеко

преди 2 години

Не разбрах ... Кримският татарин радеФ ще се отзове ли на поканата на тамошните си роднини ... ?!

12

IQ 3.14

преди 2 години

66 процента от колко процента гласували изобщо? така, една трета. след пет години тая една трета няма да може да цъкне срещу дпс.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 "Честито на победителите!Започва нова ера в нашия живот.Без мутри,без чекмеджета,без чували с пари за еди кой си" Запиши си думите, които си надраскал тук и си ги прочети след 3 години. Няма да повярваш колко зле си бил сега, но то е световноизвестно, че на българите акъла никога не им идва. Даже и следварително.

10

Анонимен

преди 2 години

Благодарим на всички българи, че гласувхте за нас комунистите. Обещаваме да ви оправим за пореден път! хахахахаххахаххахахахах

9

Анонимен

преди 2 години

Абе, Тулупов някой да го е виждал? Един бял кон чух да потропв от Банки в посока към Трминал 2. Ха ха ха ха

8

докога ще чакаме ?

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!

7

Анонимен

преди 2 години

Честито на победителите!Започва нова ера в нашия живот.Без мутри,без чекмеджета,без чували с пари за еди кой си.Честито и на българите.Най-после свобода и демокрация.

6

Баче Кико

преди 2 години

Виж сега да те Радев пак да те смаже на изборите го разбирам, но да паднеш от Ицо Хазарта вече говори за съвсем друго ниво на вмирисване на политическият труп.

5

Гражданин

преди 2 години

Ако може само официална инфромация кога пак ще почнат да стрелят по опитващите се да напускат концлагера. Да знаем колко време имаме да напуснем.

4

Анонимен

преди 2 години

Дъртите герберасти избори щяха да печелят, на бял кон да се връщат, сега пък щели да касират, абе не ме интересуват роми-турските им драми. Народа им показа изхода с 300.

3

Анонимен

преди 2 години

Чакам Бойко да поздрави Радев.Доброто възпитание го изисква.Или сърце не му дава.Дави се от мъка.

2

ИТН

преди 2 години

Смачкахме ГЕРБ, сега трябва да смачкаме и вироса.

1

Анонимен

преди 2 години

Честито второ комунистическо робство.