140

Анонимен

преди 2 години

щом водата, тока, газта, пенсиите на кримчани им бяха спряни от Киев, значи е бил Украински. Щом пенсиите, водата, тока, гаста и моста идат от Русия значи сега Крим е Руски. Ако ние им дадеме мост от Варна до Севастопол, гас, питейна вода и ток, както и пенсии и почивки на пясъчни плажове по нашето море- Крим си става Български.

139

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията спечели, а мутродемократите загубиха. Факт!

138

анализатор

преди 2 години

От сутринта слушам дивотиите на разни политолози,социолози,философи и пр.Герберастка и.з.м.ет.За капак се появи и къдрата Сю,с неговите глупости.Ще виете до нова година,и след това арести,г-да престъпници.Съсипахте държавата и хората за 12 г.Скоро време ще изучаваме как вродената ни глупост и невежество,даде възможност държавата да бъде възседната от шлаката на обществото.Повече тези у.р.о.д.и не трябва да бъдат допускни до властта.Пожизнен затнор за тулупа и неговите приближени.

137

П.К. инк.

преди 2 години

Резултатите са извадка от броя на гласувалите. А колко процента са от броя на всички българи, които имат право да гласуват?Демокрация ли е, при избор на премиер, на президент с една четвърт от всички българи, имащи право на глас да бъдат избирани? Другите три четвърти какво правят, кой ги представлява? И тези "лидери" на партии, които хвърлиха оставките и образуваха опашките за "новата" изпълнителна власт, която още витае във въздуха. И те: Без тези и тези??? Само ние??? Мили Боже! Опази ни.

136

Анонимен

преди 2 години

Само 15 % са избрали Радев. Другите 85% отидоха за гъби.

135

Дико Сашев

преди 2 години

Нормални проценти. Това е съотношението между глупавите и умните хора. Проблемът на Герджиков беше, че не успя да убеди глупавите хора да гласуват за него. За та той си остана непознат.

134

Анонимен

преди 2 години

НЕЩО МНОГО ЧУВТСТВИТЕЛНИ СТАНАХА НА ТЕМА ТУРСКИ ГЛАСОВЕ РАДЕВИСТИТЕ И ПЕТОЛЪЧКИТЕ. НЕКА ДА ПРИПОМНИМ, И НИКОГА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ НА ВТОРИ ТУР ПРЕЗ 2016Г. ЗА РУМЕН РАДЕВ СА ГЛАСУВАЛИ 70% ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ, КОЕТО Е 220 000 ГЛАСА СРЕЩУ 22% ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА. НЕКА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ И ЧЕ РАДЕВ БЕШЕ ИЗДИГНАТ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ ОТ ПАРТИЯ, ТРИ ПЪТИ УПРАВЛЯВАЛА С ДПС, ДВА ОТ КОИТО ТУРЦИТЕ БЯХА MAНДАТОНОСИТЕЛИ...

133

Анонимен

преди 2 години

Печелят черепа, цветан василев, миню, вълчо, ветко, баневи. Губи българския народ. Не за първи път. Очевидно няма и да е последен!

132

Анонимен

преди 2 години

Честито българи! Очакват ни още 5 години безвремие, омраза, нищоправене, некадърност, конфликти със съседи и несъседи! И на Нова година- в 0:00 часа- цък копчето на телевизора за да не гледам противната мутра на фигуранта!

131

Информатор

преди 2 години

Получило се е нещо, като да дойдат сТанковете, или в превод "да дойде Станко Тодоров". Тоя овенен президент е гóла вóда. Големите резили предстоят.

130

До има разлика

преди 2 години

Правилно каза Радев - СЕГА Крим е руски. Като отидеме да искаме пари от евросъюза ще стане украински, после пак ще стане руски. Тази думичка СЕГА е много важна за да характеризира българската позиция. Беше много подло Гердиков да вади на светло това масово ширещо се в България отношение. Оставаше да пита защо Радев прати инфо на Руснаците къде и как губим самолети над Черно море резила щеше да е пълен.

129

Анонимен

преди 2 години

***- в Крим! НАли е руски, ще им е добре!

128

Има разлика

преди 2 години

Радев каза че СЕГА Криме е Руски, което е различно от Крим е Руски. Не сме гласували за Радев, но подлият въпрос на Муцката даваше отговор, който щеше да ни злепоставя или с Русия или с Украина. Заради този кодиран въпрос убедено негласувахме за Герджиков.

127

АЗЛК

преди 2 години

До ОберщурмбанфюрерАко живееше в България щеше да знаеш, че останалите 1,48% са гласували "Не подкрепям никого"

126

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

<<< - "ЦИК при 100% протоколи: Радев печели 66,72% подкрепа, Герджиков 31,80%" - >>> /// Математиката нещо не ви се удава. (може и "отдава" по нео-унтерг-БГ-граматиката на ***) Lol

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 "Радев ме изненадва приятно все повече." И мен. Убедих се, че решението да напусна България преди време беше напълно правилно.

124

Анонимен

преди 2 години

Тия от сега.бг махнаха сами статийките за Атанас дъ Секънд. Хората очакваха че на спечелилия изборите Атанас ще връчи папката с уникалните Герджикови разработки за "Единението", как да препишеш за да хванат баш кога не ти треба и да сключиш договор със собственнатаМутка за да я опозориш щото от години загаря сутрин млякото за котето. Особенното приложение към папката е краткия чалга филм с чалга музика озаглавен "Как да забеля тиквата без остър нокът на средния работен пръст".

123

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 126 --- Радев е човек, който надали знае какво приказва, но НЕ трябва да забравя, че е нещо като президент на държава лилипут във Васточна Европа. Ще берете "Гроздовете на Гнева" с този овенен унтер, но това е ваш избор. Кътайте си го, докато още можете да дишате, щото за икономика и пари НИКОЙ още дума не е отворил, освен за увеличаване на заплатите си.

122

до 127

преди 2 години

що бе не искаш ли да живееш в Русия.

121

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Като чета и гледам чат-пат по разни БеГе ТиВи канали какви изпълнения стават в България, изпадам в екстаз от факта, че напуснах дэржавата преди 30 лазарника. Спасих не само себесе си, но и семейството. Тъжни, наивни, отнесени и доведени до невъзможност хора са останали в България и затова ви играят номера както си искат. Унтерменшизмът се е превърнал в ежедневие. НАПРЕД БЪЛГАРИЯ !