60

До Ми добре

преди 2 години

Точно така е, но 80% не разбраха. Те си гласуваха против Борисов. Щяха да подкрепят и сламена кукла с надпис "боря се с корупцията". Спазва се шопската приказка "Не сакам на мен да е добре, а сакам на Вуте да му е зле"

59

До ! ! ! ! ! !

преди 2 години

Какво за решението на КС? Вижда се, че си правно неграмотен, ама спри поне да се хвалиш с това! Решението на КС няма обратна сила, капиш?

58

До Еврика

преди 2 години

Тиквата от Банкя няма нужда да я търсим - токът почна да поскъпва януари, когато унуй още беше на власт и предизборно раздаваше милионите. Сега му сърбаме кашата, която той забърка. Може само да се надяваме сегашните да успеят да я оправят и то благодарение на възможността да изчегъртат него и циреите му.

57

Анонимен

преди 2 години

Скачахме на площада и викахме Победа, а в същото време някои получиха куфарчета, други станаха кредитни милионери, а трети получиха заводи за милиони за 1 долар.

56

Да ни е честито!!!

преди 2 години

После да не ревете, че имало инфлация, че няма как да си плащате сметките! ПП ще ни води към светлото бъдеще.

55

КОМУНИСТ

преди 2 години

Сега са налице всички условия да бъде ликвидиран герб. Дано ПП оправдаят гласуваното им доверие. С,м,ъ,р,т на корупцията, СВОБОДА за народа !!!

54

Еврика

преди 2 години

тИКВАТА ОТ бАНКЯ ШЕ Я ТЪРСИТЕ С ЛУПА, МАКС ДО МАРТ МЕСЕЦ, ЛЕБ-2лв, ток, горива.......а вие се хейтите тука по форумите бти резила сте заклевам се...беднотия до шия *** нема един бираджия на площада, мишлетаа

53

ДРУГАРЯ РАДЕФ

преди 2 години

Радеф е бита карта, в международна изолация, а скоро и в България ще е негласен фигурант. Ще си взима заплатката 5 години и ще изчезне от сцената.

52

уф, уф

преди 2 години

Калекото е тук, бях се притеснил, но сега всичко е наред. Тежка нощ, а?

51

Нищо ново

преди 2 години

Народът ни доказа за сетен път, че се състои от 80% мaлoумници.

50

Калеко Алеко

преди 2 години

Пак питам ... Кримският татарин радеФ ще се отзове ли на поканата на тамошните си роднини ... ???

49

Анонимен

преди 2 години

WHO CARES?

48

Анонимен

преди 2 години

До Ми добре ... Прав си, винаги иде рече за пари, НО сега знаем, че крадливият банкянски 2луп няма да си ги прибере в чекмеджето. Тия пък може да не са толкова крадливи :)

47

ЕС

преди 2 години

До Ми добре "Става въпрос за едни много пари, които в следващите седем години ЕС ще даде за подобряване на живота на живеещите в България." Тук вече се объркахте. На диктатури ЕС пари няма да отпуска. Не и по нормланите механизми за помощ на страни членки. Може за подпомагане на бедстващите от глад да закачите нещо.

46

Анонимен

преди 2 години

Герджиков печели убедително в Турция!! Поткрепрн е от 92% от избирателите!! Срещу само 7% за чорапа!! В Турция живеят истинските Българи!!

45

айде смятай

преди 2 години

До До 30 .... А 700к от 6,9 млн колко е? Освен това 700 хиляди е над два пъти по-малко от 1,5мллн.

44

! ! ! ! ! !

преди 2 години

След решението на Конституционния съд , ако на Kиро и Радев им се се размине , чл.313 и чл.308 от НК отиват директно в дупката на нужника заедно с конституцията , където е записано че България е ПРАВОВА държава.

43

Ми добре

преди 2 години

Така и не разбрахте, че тука въобще не става въпрос за ГЕРБ, ДПС, ИТН, БСП, Борисов, Радев или Корнелия. Става въпрос за едни много пари, които в следващите седем години ЕС ще даде за подобряване на живота на живеещите в България. И въпроса е кой да ги вземе - народа или олигархИята. Е, ще ги вземат олигарсите. Да ви е честита Промяната.

42

Имигрант в ЕС

преди 2 години

До Булекзит "Нека ни изхвърлят от ЕС, то и преди си живеехме по-добре." И според нас е най-добре така. Аман от пиявици.

41

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийски вой и рев се носи, а главното плакало го нема. Къде се крие мишката?