95

П. Николай уВъртянов

преди 2 години

Здравейте, аз съм Николай УВъртянов.За развитието на обстановката предвиждам 31 възможни сценария.В тези вариянти ще обхвана всички възможни начина за развитие на пандемията и когато стане ясно кой сценарии съм уцелил ще ви го дам като факт че съм го предвидил и ще ви се правя на интересен във всеки удобен момент, хейтете ме хейтъри мой, това ми дава нови сили да се излагам, давам ви информацията такава каквато излиза от компютрите!!!

94

Анонимен

преди 2 години

254 умрели вчера, пък да падат заразените, колко да падат? Като паднат по-малко от умрелите с Ковид, каква ли статистка ще обясниш? Имагинерна на непровереното ли?

93

Курш.ум за педдрази

преди 2 години

Като УБИ.ЯТ Здравния министър с няколко куршума, а после изгоним сегашните министри, и всички СОфийски Педдерази с МАСКИ, и всякакви араби, китайци и н.е.г.ри да бягат към Турция и ще ИЗЧЕЗНЕ корона- вируса... Тия Софийски педд.ерун.гели разболяват цяла България, с РАК и Левкемия с фирмите- А1( ЕМтел) и ВИиваком ,а тръгнали да ни занимават с някакъв китайски вирус.

92

епидемиолог

преди 2 години

Тъй като никой не си прави труда търси данни, за изкаралите вируса имащи надежден имунитет. И още по-важно: дали насилственото 'ваксинираниране' на тези придобили надежден имунитет, компрометира имунната им система не виждам, как математик може да направи изчисления. С повече насилствено ваксинирани, джунглата става по-дълбока. Повтарям - тия 'ваксини' не създават колективен имунитет. Доказано. И никакъв имунитет дори, освен кратковеремено натъпкване на съмнителни антитела. Което не е имунитет.

91

Въпросчо

преди 2 години

И как ще паднем като случаите растат двойно , а умрелите вече са безчет ??? В интензивните отделения стават все повече всеки ден !!! Болните се увеличават непрекъснато , но "професорът" вижда намаление !!

90

Анонимен

преди 2 години

"Смъртност досега за ноември 2021 в сравнение с ноември 2020: 127.1%..." еми тъкмо толкова горе-долу са и ваксинираните (27,1%) т.е. през 2020 без ваксинирани имаме Х починали, а през 2021 с около 27% ваксинирани в обществото имаме 1,27Х починали... Фактите са такива, а дали има зависимост оставям на вас да прецените...

89

Анонимен

преди 2 години

Аз ще ви кажа кое е ДОБРА НОВИНА: влизам в 23.00 ч., гледам тази новина от сутринта, седи изплякана цял ден на челно място и ... под нея само 100-ина коментара. Явно на Витанчо и компания вече все по-малко хора им се връзват на глупотевините и манипулациите, подминават ги с омерзение и не ги отразяват дори в коментари. Ето това е добра новина.

88

обективен

преди 2 години

Защо цъкаш минуси ако не искаш на боб ще ти хвърля едни карти.

87

обективен

преди 2 години

Ще паднем под 1500 случая хвърлих боб и така се падна.

86

Анонимен

преди 2 години

Не вярвайте.В Бг. ако ви кажат че короната намалява ,това значи че се увеличава и обратно.

85

SHEFA

преди 2 години

НЕ ПУСКАЙТЕ УЧЕНИЦИТЕ-РАНО Е-НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ГЛУПОСТ.

84

ехо

преди 2 години

ако питате хората,пове4ето 6те ви кажат 4е всичко в бг е нагласено, а според мене 60-% вси4ко е пресилено,целта е ясна да се усвояват средства

83

Анонимен

преди 2 години

Прогноза за времето на 25-ти Декември на бай Петър чобанина от с. Долно ***.На коледа или ще е слъчево, или ще има облаци, но няма да вали или пък ще има облаци и ще вали. Обеща на 25-ти да ми каже коя от прогнозите да очакваме. Ще ви осведомя своевременно!

82

Маке от Северот

преди 2 години

Па те татарете не са ора..един татар се равнява на 0.1 човек....

81

Факт

преди 2 години

Делта варианта е значително по-заразен от предишните варианти и сравнявайки как е в България и в другите държави при Делта варианта, ти ние сме доста добре.

80

Простамола

преди 2 години

Простата ме се отпушила и Витанов е в добро и оптимистично настроение.

79

Ще видим после пак

преди 2 години

Около празниците ще започнат пак преяждане, препиване запои, вируса ще тръгне пак и почнат бройките и кривите нагоре да рипат също и времето като е студено Ще има едновременно заразени хора с грип и ковид и настинки. Вирусите могат да се кооперират.

78

обективен

преди 2 години

Въпрос на лично мнение но съм спокоен ,че ти го казваш.

77

Убективен

преди 2 години

До обективен *** си бая неграмотен.....

76

обективен

преди 2 години

Чудех се дали да ти отговоря става въпрос за 83 но като прочетох как си написал едно изречение с грешки стигнах до извода ,че няма да е нужно.Препоръчвам ти преди да публикуваш нещо да го прочетеш ако има грешка да е поправиш ако не можеш запиши уроци по български не се коси ще ти правят щадящи тестове.