21

16

преди 2 години

До До 16: Каква Кримска война? Тя е за съвсем друго. Аз говоря за 1783-та година, в която с манифест на Екатерина II, Крим е присъединен към Руската империя. 1791-ва Турция признава дипломатически това присъединение. Населението тогава никой не го е питал на референдум.

20

До 16

преди 2 години

Ти на Кримската война - дипломатическа практика ли викаш?

19

Стар

преди 2 години

Какъв писател е Гранитски???!!! ДС Официален агент, с регистрация!!! Комунизмът се завърна!!

18

Драскачев

преди 2 години

Драги корифеи на перото! Дали пък не сме народ, който не заслужава такива стожери на мисълта като вас? някой да е чувал за вас извън картофените пояси?

17

Диана

преди 2 години

Ха...Изтриха ми характеристиката на Радев! Толкова подробна я направих, Радев и милиони да плати, никога няма да получи толкова точна характеристика..Кво да правиш?-БСП си е БСП,дай му само блата,гадости и зарази..Здравата почва за него е опасна територия-нема как да подхлъзват,мимикрират или да ни манипулират с миражите си..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!..Колкото да писателите, те си живеят в своите фантазии - българинът бил оцернил политиката на Радев, значи, при това и правилна и последователна

16

българин

преди 2 години

Може ли някой да ми посочи през изминалите 30 години български писател остро и яростно да е защитил народа си от вакханалията за пари на политиците. Някой който да е влязъл в публичен спор, с който и да е политик, да му е казал истината право в очите? Ами няма такъв. Тоест, жалки са! А какви писатели сме имали! Нейсе!

15

Анонимен

преди 2 години

До ха хаТурция никога не е "давала" Крим на Русия. Русия си го е завоювала честно, по време, когато това е било нормална дипломатическа практика. При това Турция не се е съгласявала с това, нито тогава нито сега. Впрочем, за да се спази историческата справедливост, аз лично смятам, че Турция има правото да се опита да си го отвоюва обратно.

14

писател

преди 2 години

Драги писатели, приносът ви за обществото е да сте будната съвест и на властимащите да не им се кланяте! Справка - Ботев, Яворов /има и още/, с пушка в ръка, ако е нужно, защитава идеал, а думите ви трябва да са "мечове"! Отдръпнахте се от народа си уж интелигеннтски, а то май е от страх и за облаги!

13

ЕС

преди 2 години

...МИСЛИ ОБРАТНОТО. НИЕ В ЕС ЛИ СМЕ ИЛИ В ЕВРАЗИЙСКИЯ? МОЛЯ РАДЕВ ДА ОБЯСНИ НА П.Р.ОСТИЯ НАРОД!

12

Ццц

преди 2 години

Психото от Курило: СКОРО ПАДЕВ ЩЕ ПОСЕТИ КРИМ! ТОВА е тенденцията! Херо Мустафа въобще не разбра щой кой е!

11

Анонимен

преди 2 години

До кога с агентите от ДС?

10

Дон Бас

преди 2 години

Тоже русский. Там одни русские. Но Путин не ги иска.

9

То ясно

преди 2 години

Че е руски, ама така не се говори, а защо....не е по силите на някои да го схванат.

8

факт

преди 2 години

България след втората световна война е с разширена територия!

7

Анонимен

преди 2 години

Най-смешни са ми хора, които като получат признание в някоя област и изведнъж решават, че са компетентни във всички останали области и започват да раздават съвети кое е правилно и кое не.

6

ха ха

преди 2 години

Така ли, бе г-н Гранитски мислел нормално мислещия човек за Крим? Че било глупава грешка на Хрушчов дето го бил дал на Украйна....Ми тогава и Турция, защото той е бил турски може да реши, че е глупава грешка да го дава на Русия. Или пък Русия да вземе да реши, че е глупава грешка, че е продала Аляска на САЩ...Та не ми обяснявай мазно в стил КГБ как винаги Русия е права, пък лошите бюрократи от Европа били с двойни стандарти.

5

Анонимен

преди 2 години

Крим е Украйна! Е, като престана да викам на бялото черно, май ще се окаже руски.

4

Анонимен

преди 2 години

Хубав занаят е писателството!Нищо не работиш

3

Анонимен

преди 2 години

Крим русский, всьо.

2

Асан

преди 2 години

Чукча писател чукча не читател