217

доктор

преди 2 години

Тогава работата е лоша... онези останалите, които не са резистенти ще ги повтаря докато ги изчисти от генетичния пул. Които останат нямат нужда от нищо... Какво пък, може и да си прав...

216

Анонимен

преди 2 години

Доколкото се разбра от публикации в медиите, следващите дози са в комплект с димящо дуло или хладна решетка- по демократичен избор на желаещите.

215

Don't worry бе

преди 2 години

За мразещите Запада има сПутник от таваришч Путин.

214

Не, в никакъв

преди 2 години

Случай! Аз и сега не съм ваксиниран! Изкарах го!

213

докторе,

преди 2 години

Ако това е вярно...Вземи данните за общо заразените до момента, ако щеш в местен, ако щеш в световен мащаб, там е е още по видимо.За две години от избухването на чумата на новото хилядолетие, супер заразния вирус е успял да засегне значително по-малко от 10% от популацията.Да ти го обличам ли в цифри или можеш и сам?

212

Demonaz

преди 2 години

Ще , ще докато сте живи. Станахте съучастници на фарма убийците. Нямате ли нова доза боц-боц си отивате. Няма нужда от войни,черва ,бомби така е по-демократично по краварски и западналоевропейски. За ваше добро.

211

вирус

преди 2 години

До АнонименДуми нямам... Ти и тока в кабела като не го виждаш и него ли го няма? Мале майко юнашка... каква интелигенция се е навъдила... Българийо какво те чака??? Нямало вируси... Аюрведа... олеле!

210

Ъъъъъъ

преди 2 години

Като се разболее някой неваксиниран, първо трябва да му теглят един бой, че не се е ваксинирал и след това да го оставят в Божиите ръце без никакви грижи, защото не заслужава.

209

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е Кунчев, техните го търсят да го бият?

208

Абе

преди 2 години

Тези, които не се боцкат на всеки 6 месеца, може да умрат даже и по-бързо от боцкащите се, ама здраве да е.

207

Анонимен

преди 2 години

Дупчи, дупчи синееее докато си млаад, че като тръгне тромба, ше ставаш за та*ак

206

Онзи

преди 2 години

Даааа, ще се ваксинирам! Всеки ден го правя, с моята грозданка. А относно препаратите на Били иглата, не мерси. Тия дет развяват шарени знаменца, да си сагат и 4-та 5-та, 6-та игла, ако искат!

205

доктор

преди 2 години

До до докторитеАко това е вярно (80% "генетична" резистентност - каквото и да означава това), то защо се пълнят болниците и гробищата? Едно обяснение ако обичате, с малко математика за повече достоверност... ако може. Благодаря!

204

Хм

преди 2 години

Смелият умира веднъж, страхливият всеки ден.

203

Поручик Ржевски

преди 2 години

Тоя "прогрес" повече ми бие на комерсиализация. Имунната система доскоро беше безплатна, сега ще стане платена, еваси прогреса.

202

Анонимен

преди 2 години

Ще има боц през 6 месеца за всички, до краят на живота им.

201

Ммда

преди 2 години

Тръгнала чумата към Земята. Арахангел Михаил я спира и я пита, ти къде си тръгнала. Тя казва Господ ме прати да прибера 20 хиляди души от еди кой си град. Чакай, рекъл Арахангел Михаил да видя колко жители има града. Гледа 1 милион. Добре, вика, влизай, 20 хиляди от 1 милион не са толкова много. Влиза чумата, след 1 месец си тръгва. Арахангел Михаил я пита, свърши ли работата за която те прати Господ. Да, казва тя, умряха 200 хиляди човека. Как 200 хиляди, аз те пуснах за 20 хиляди. Моите си бяха 20 хиляди, отговаря чумата, останалите умряха от страх.

200

до докторите

преди 2 години

" Коронавирусите не дават имунитет по-дълго от 4 месеца. Това се знаеше от самото начало, не се знае защо не казаха истината от самото начало?"Знаеше се също така и, че 80% от популацията е генетично резистентна към същите, поради зоонозната им природа. Но това удобно се пропуска да бъде съобщено от "Знаещите"

199

Поручик Ржевски

преди 2 години

Да, май не се изразих много точно. Ваксинацията не е задължителна за пастири, които живеят високо в родопите и не ходят на театър, кино, магазини. А такива като мен неваксинирани ги третират като кучета и не можем да влезнем в закрито помещение без да сме набодени. Братовчедката е карала ковид, ама скоро няма да може да работи, ако не се набоде защото е мед сестра.

198

Анонимен

преди 2 години

Събудете се гoвeдa!