237

анонимен

преди 2 години

Грипът също си е тежък и трябва да се ваксинираме всяка есен.

236

анонимен

преди 2 години

Учените ще решат, науката ще се произнесе. Ако е необходимо, аз ще се ваксинирам всяка есен. Избирам живота и свободата, а не затварянето и интензивните отделения.

235

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 255 Колко вирусат е по-голям от електрона? РНК е неразклонена верига от линейно свързани нуклеотиди, съединени с фосфодиестерни мостове. Нуклеотидите се състоят от рибозна част, съединена в 5' края си с фосфатна група. Симетрично от другата страна на рибозата се свърза една пиримидинова или пуринова база. Един атом е в пъти по-голям от електрона. Май веригата на Ковид беше над 500 нуклеотида. Та... В брой атоми е десетки хиляди самият вирус. Как точно да е по-ситен от електрон?

234

Изненада

преди 2 години

Не може да бъде, а ние наивно си мислихме че ще оставите хората намира с вашите ''спасителни'' инжекции.

233

бустерите свършват

преди 2 години

През последните дни Германия регистрира невиждан досега брой на новозаразени от началото на пандемията, който миналата седмица надхвърли прага от 65 000 за 24 часа. Днес заболеваемостта на седмична база беше 386,5, което е печален рекорд.Заради рязкото увеличаване на случаите на заразени с ковид в Германия до края на тази зима германците ще са "ваксинирани, излекувани или мъртви", предупреди днес министърът на здравеопазването Йенс Шпан, предаде Франс прес.

232

STN

преди 2 години

Мухахахаха, боц, боц , ухахахаха

231

Микробиолог

преди 2 години

До Никой не е видял вирус дори чрез съременните електронни микроскопи - напротив има стотици снимки на коронавируса SARS-CoV-2 с електронен микроскоп. Как изобщо си ги измисляте тези глупости не мога да разбера. Друг е въпросът каква квалификация трябва да имаш, за да видиш нещо на снимката. Все едно да разчиташ архитектурен или инженерен чертеж, без специално образование.

230

анонимен

преди 2 години

Прочетете "История на съвременната медицина"и ще разберете как Дж. Рокфелер и Карнеги в началото на 20ти век , жадни за много пари и власт създават условия за унищожаване на многовековната народна медицина и замяната и със синтетична такава с помощта на много пари и голяма възвръщаемост.Добива се пълен контрол над болници,институти ,мед.лица,с невероятна корупция и измама в мед. литература.Една от изобличаващите книги е "Голата императрица или голямата медицинска измама"

229

хелоу

преди 2 години

В Ирландия с 90% ваксинирани правителството обсъжда сертификатите за ваксинация да станат невалидни, ако човек не си е сложил трета доза. Демек - ако си на две дози, ще търпиш всички ограничения, които търпят т.нар. антиваксъри. Айде честито - таз година три дози, догодина - четири, а по-другата година може да има бонус към сертификата - "социална кредитна система" като в Китай.

228

много"изчерпате

преди 2 години

статия,в която има само въпроси и никакви отговори.Само си загубих времето да я чета.Скоро глаголът"боцкам се" няма да означава непременно нещо лошо и опасно.

227

Микробиолог

преди 2 години

До Абе а колко милиарда пъти вируса е по-голям от електрона. Коронавирусът е с размер 50 до 200 нанометра, което е точно 1000 пъти по-високо от разделителната способност на електронния микроскоп - 50 пикометра. Размерът на електрона е релативистка величина и не мога да ти го обясня в коментарите. По-добре ли се чувстваш вече, след като прочете и напълно разбра моя коментар :)

226

докторе,

преди 2 години

Какво да правим с тях?Някои ще оцелеят, други не.Със или без ваксини.Определящ е личния имунитет.Защитата, която дават РНК бъркочите е илюзорна.Фактът, че ваксинираните се заразяват и умират го потвърждава , за съжаление.Може да звучи грубо и цинично, но такъв е живота.

225

До 250

преди 2 години

Като си замисля....никога не съм имала толкова познати и роднини прекарали грип или каквото и да е друго заболяване. Наистина си е пандемия. Факт е и че от неваксинираните около 10% го прекараха тежко, за съжаление Така че си прав .

224

Анонимен

преди 2 години

Всички ще преболедуват (изкарат) Ковид рано или късно....Всички ще преболедуват (изкарат някакъв )грип рано или късно.Светът обаче няма да свърши, ако не се ваксинираме.Смъртността към момента от така наречения ковид в световен мащаб е под един промил, демек в рамките на статистическата грешка за целите на анализа.Що у нас е несравнимо по-висок е тема на друг разговор.

223

доктор

преди 2 години

До докторе,Съгласих се! Както написах по-долу... лоша е тогава работата за тези които не са резистентни... Какво да правим с тях? Или за тях?

222

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 251 "Никой не е видял вирус дори чрез съременните електронни микроскопи" ИИИИИ, това е пълна лъжа.

221

Абе

преди 2 години

Ти и тока не си го виждал, ама не бъркаш с вилица в контакта.

220

Абе

преди 2 години

Всички ще преболедуват (изкарат) Ковид рано или късно. Ваксинираните имат с една идея по-добър шанс за оцеляване, особено ако са на по-сериозна възраст.

219

докторе,

преди 2 години

ай и с наличните данни към момента.Общ брой случаи - 258 млн., нека да са 300млн, за по-улеснено боравене.Общо починали - 5,15 млн, нека да са 6 млн.Общ брой на популацията къмто 7,7млрд., нека да са 7,5 млрд.10% от 7,5 млрд-750млн, 1%-75млн, общо заразени казахме 300млн т.е. 4% от популацията.Друга математика необходима ли е?Демек, общо заразени до момента

218

Стига

преди 2 години

Тези ваксини са дело на новия световен ред! Трябва да спрем тази световна лудост!