18

God bless the US

преди 2 години

Бог да ги прости!

17

Анонимен

преди 2 години

В страната на неограничените възможности може и повече....

16

Анонимен

преди 2 години

Първо, SUV-ът не е червен, а бордо. Второ, приближаваше с пълна скорост парада от опашката, но след като навлезе, намали скоростта и слаломираше, тъй като в състава на парада имаше джипове - умело ги избягваше, не блъсна нито един, не се качи на тротоар, а газеше парадиращите по улицата.

15

до 16

преди 2 години

До АнонименДа оставим настрана липсата на логика в коментара. Наказание "с висше" обаче чууупи всички рекорди :D : D:D :D евала пич

14

Ще го пазят

преди 2 години

Защото е единственият афроамериканец в Уисконсин.

13

Пародия на държава

преди 2 години

Гнусните и мръсни ченгесарски гадове сигурно пазят семейството на убиеца от линч и разстрел.

12

Анонимен

преди 2 години

Краварско ежедневие ... Отврат

11

Анонимен

преди 2 години

По начин на извършване сравнен с предишните по същия начин на извършване е терористичен акт независимо,че някои го обясняват съвсем невинно как действие,че заподозреният извършител избягал от друга сцена на увеселителния празник организиран в града,като на всяка сцена групите показвали свои празнични увеселителни постановки по улиците в града,където за превозни средства не било преустановено движението на транспорт с ограждения щом тоз бяга с едра кола от сцена на сцена,като таз била на пътя му.

10

Анонимен

преди 2 години

П.П. "Като гледам сайата как форматира коментара ми, това мисля отговаря на всички въпроси. Чак ми е чудно как медийна група с толкова восака самооценка предлага продукт с такова ниско качество!"

9

Словянин

преди 2 години

Американската мечта в действие. ФАЩ имат десетки милиона грехове. Малко им е.

8

Цветан

преди 2 години

До автора на тази статия, Петя Славова,Мисля, че е хувабо да проверявате текста на статията преди да я побликувате, след като сте използвали Google translate или друг app за превод. Изпълнена е с граматичски грешки. И мисля, че ще е хубаво от време на време да изплозвате някакъв синоним на думата каза.Направо ми е чудно редактора къде спи, че това е видяло бял свят.Поздрави и според ден!

7

Диаметър

преди 2 години

В други източници е посочена информация за убиеца, която навежда на мисълта, че неговото деяние може да има расистки подбуди. Става дума за съвременния расизъм в САЩ, който е диаметрално противоположен на расизма от времето на хариет Бичър Стоу и нейната книга "Чичо Томовата колиба".

6

Ай

преди 2 години

До АнонименПритеснен артист е човекът, бягал е от сцена, както пише. :D

5

Анонимен

преди 2 години

егати превода култов

4

С нашите пари

преди 2 години

А България полицията и ДАНС ни убиват - Targeted Individuals, терористи не ни трябват!

3

Ще

преди 2 години

го търсите американци бай Дончо, дето искаше да ограничи и мачка всякаква ***! Жалко за децата, ама сами си го направихте!

2

Стефчо

преди 2 години

Типично в духа на добрите стари Американски коледни традиции!

1

НЕДОСЕГАЕМИТЕ

преди 2 години

Защо ген. Майор Васил Василев на ББ и Гешев поръчва убийства на Пернишки килъри и никой не му търси сметка!?Прокуратурата и МВР потулват всичко !