134

Анонимен

преди 2 години

продължаваме промяната...Честито президент! А да ви е сладко!

133

Анонимен

преди 2 години

Без Бойко Обединителя ще ви горчи киселото зеле, ***!

132

Въпрос

преди 2 години

Наистина ли Кокорко е от другия бряг?

131

Факт

преди 2 години

Скоро на герберските тро лчета няма да има кой да им плаща ВПН-а. Факт.

130

Анонимен

преди 2 години

"В мътна вода най-лесно риба се лови". Докато не се изритат всички калинки на всички нива на яловата администрация , с цените ще е така - ще продължават да саботират , за да покажат колко незаменим е боко и колко лошо е при Радев ! Тъй че со кротце и со благо и со малко кютек - калинките вън , ако искаме нещата да си дойдат на мястото !

129

Анонимен

преди 2 години

Що за нередовен сайт изскачат ми реклами по всяко време. Кви са тия измами, порносайтовете вече на са толкова лошо качество.

128

Анонимен

преди 2 години

Е,как Виденовата зима ще я забравим.Та тя е еталон за благоденствие.Пример за подражание.Май натам сме тръгнали.Халал да ни е.

127

Анонимен

преди 2 години

Требе да върнем Бойко и всичко ще се оправи. Или да излезем на улицата и да ги изметем, и да ни дойдат некои нови, чесни. Само така можеме да се оправиме, и Радев и Бойко са един дол дренки, некои нови требе да ни дойдат.

126

Анонимен

преди 2 години

До Българин, браво молодец, тръгваш да градиш на основата на омразата, точно затова Радев и ПъдПъдъците му ще бъдат гонени с камъни.

125

Баце

преди 2 години

Поздрави от Банкя. Приятна зима с 2000$ цена на газ, 3.5 милиарда нов дълг, 20% инфлация и две хубави умни и интелигентни българчета от чужбина с харвардски акцент. ГЕРБ е в опозиция. Ще се видим напролет.

124

Анонимен

преди 2 години

Как не ги е срам тия неморални търгаши и неморални спекуланти да вдигат неморално цената на зелето точно когато най-моралния Радев най-морално спечели най-моралните избори. Нека Радев морално накара моралния Рашков да изпрати две три морални полицейски коли да проверят ква е тая неморална практика. Скандално!

123

Българин

преди 2 години

Нова България ще бъде изградена на основана на омразата към ГЕРБ и Бойко Борисов. Ние българите мразим ГЕРБ и Бойко Борисов. По-добре лъжец за премиер министър о високи цени, отколкото ГЕРБ и Бойко Борисов. Бойко Борисов трябва да влезе в затвора.

122

Анонимен

преди 2 години

OXFAM съобщава, че за периода 2019-2021 броят на гладуващите по света се е увеличил 6 пъти. При това не само Африка, Азия и Южна Америка, но и в някои райони на Европа като Грузия, Украйна и Балканския полуостров.

121

До щастие?то

преди 2 години

Не е баш така, всеки малко по интелигентен от римянин или заспал чиновник си дава сметка, че сегашното положение на държавата се дължи на 12 години разсипия по верме на управлението на Борисов. Така, че на хората им е ясно, че нещата разсипвани 12 години не могат да се оправят за 2 месеца. Също така им е ясно, че Буци е за затвора.

120

Анонимен

преди 2 години

След обезценяването на парите при Жан Виденов заплатите бяха моментално индексирани с новата стойност на парите. Само тези които имаха спестявания ги загубиха, и тези коити имаха кредити ги отписаха. Цените не са скачали.

119

Анонимен

преди 2 години

И каква беше виденовата зима, я кажи? Кой я помни виденовата зима? Колко страшна беще виденовата зима?

118

Анонимен

преди 2 години

Да ходиме на село да береме зеле в двора, а не да се оплакваме.

117

Анонимен

преди 2 години

победата на радеф ще ни топли през студените и гладни зимни дни и нощи и ще ядем хляб по 3 лева, бензин по 3 лева и тока от 25 ст, трябва да стане левче и ухиуления кирчо да спре тецовете кокорчо да раздаде парите на техните бизнесмени очаква ни светло бъдеще

116

щастие?

преди 2 години

Няма пълно щастие! Да, Радев практически владее държавата, но всяка народна тегоба, вкл. и цените на зелето, ща пада на гърба му! При всеки проблем народът ще се сеща за Радев! Досега му беше лесно - Борисов е виновен! От днес обаче пред очите на хората е той и само той! Дори прочутите харвардци да негов личен избор. Така че, стегни се г-н президент, от днес си на мястото на Борисов!

115

Анонимен

преди 2 години

Какъв Радев, какъв Борисов, какво българско село, навсякъде на запад обедняват, западният модел се провали, тези васални администратори които управляват в България имат минимално влияние, могат да подобрят само на йота положението.