254

Христо Христов

преди 2 години

До 277Те и данъците са други в чужбината...

253

за Радев до 266

преди 2 години

Абсолютно вярно, въпреки, че в чужбина също поскъпват нещата не е толкова фрапиращо и се усеща по леко, а в БълГЕЙрия няма как хабиби , имаме си самальоти на чертеж, имаме си транзитен поток, имаме затворен АЕЦ (почти) и един незавършен, имаме едни въглищни централи, на които въпреки, че са американски частни им плащаме дотации!Имаме си какво ли не ама чуждо, а беше наше - на народа...и имахме и селско стопанство и изнасяхме, а ся...йок файда келепир. Завода за *** папир е гръцки, Шишеджам

252

за Радев

преди 2 години

Не съм.гласувал от морални съображения, а живея в чужбина, а тук нямаме Радев, а храните и услугите поскъпват също.Това са процеси, които в свободният пазар няма как да бъдат контролирани или дотирани от държавата.Безмозъчните тук, които плюят по собствената си нация, та вие сте *** и мразещи най-вече себе си парапитеци.Ето на свободният пазар газта достигна върхови стойности, а това повлича цялата индустрия и икономика и не говорим за малък марж печалба, а за огромен....

251

Един

преди 2 години

Купих хляб за 2 и 20 днес. Преди няколко седмици същия беше 1 и 80.

250

Motherfucker

преди 2 години

Гласувалите за Чорапа в чужбина не им дреме какво ще става, но за живеещите в България адът е НЕизбежен. Когато човек се самонатакова, най-боли. Честит ви Чорап и рояк от чорапчета, за които думата икономика има абстрактен характер.

249

Анонимен

преди 2 години

Пицата на Радев е без брашно, само гола вода.

248

Анонимен

преди 2 години

до 269 - сърми в менюто няма, само зеле с оцет... :)

247

Анонимен

преди 2 години

"Мутри вън", много навдигна цените. А пък за Радев по-актуален стана слогана "Мутри вън от затвора". Става въпрос за един хубав човек дето се крие в Дубай, че вече е добре дошъл в България.

246

обективен

преди 2 години

Щом зелето е толкова скъпо колко ли ще са сърмите.

245

Анонимен

преди 2 години

Благодарим ти Румба, ПП може да ни досъсипе съвсем.

244

дедо Ташунко

преди 2 години

Хора, щом зелето е скъпо - яжте телешко!

243

Анонимен

преди 2 години

Има нещо ненормално в това една кутия бисквити или вафли да струва 1.2 лв ,а 1 кг зеле пак толкова. И всеки почва да се тъпче с *** вместо с плодове и зеленчуци. Преди 10,че дори преди 5 г плодовете и зеленчуците бяха къде къде по_ евтини от тестените продукти. Сега нещата се обръщат.

242

обективен

преди 2 години

Играйте хоро загряващо е така ще ползвате по-малко ток , че като паднат температурите и се качи цената на тока ще имате нужда.Каквото си надробиш това ще сърбаш тази година имаше възможност много пъти да си надробите.

241

гост

преди 2 години

казват било нормално и в Европа поскъпвало е да ама мой роднини, които работят в запад вземат по 3500 евро две заплати по 3500евро са 7000 к вадят разходите около 3к и остават с 4000к ,които пращат в България тук някъде хората работят за тези пари цяла година

240

Румен Радев

преди 2 години

Играйте хоро и няма да ви се струва скъпо зелето. На Коледа и Нова година да турите по едно стъкло върху солниците като топите залците да не се харчи солта, че много ще пискъпне и тя! Ние с Деси пък ще пием чай с Английската Кралица!

239

анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо, заедно с Рундьо ще оправят цените! Велики са!

238

"Ми стой гладен

преди 2 години

Цените растат в целия свят , лошото е че нащите доходи са замръзнали благодарение на управлението на Тиквата от Банкя и престъпната му банда.

237

(Не)реалист

преди 2 години

Той Радев е виновен! Радев! Той определя спекулантските цени на пазара! И вирусът той гон направи и после с дрон го пусна в Ухан! За всичко е виновен Радев! Даже и слънчевата радиация е предизвикана от него!

236

Анонимен

преди 2 години

А победителите а на хорото, няма да се притесняваме.

235

анонимен

преди 2 години

Сега много лаете, а гласувахте пак за Радев. Да ви е честито!