240

БГ

преди 8 месеца

Радев да не стане България като при Виденов 4000% инфлация както е тръгнало

239

рекорд

преди 8 месеца

Кауна качи 66%.

238

BG

преди 8 месеца

Дреме му на Радев за цените и народа, за него всичко му е без пари, 5 цифрена заплата ,еее подсигури си следващите 5 години ха сега помисли и за хората

237

Кирчо и кокорчо

преди 8 месеца

С вас сме г-н президент! Промяната вече се чувства, що не играеш хоро народе?!

236

do 247

преди 8 месеца

То хубаво да го развиваме, ама кой ше сади арпаджика и ше гледа кравитее ???

235

Анонимен

преди 8 месеца

изходът е да се връщаме да развиваме селско стопанство, не да чакаме мафията да ни храни

234

гост

преди 8 месеца

доходите са много ниски работодателите отказват да ги вдигат дори и минимално,а разходите нарастват значително, докога ще поскъпва и колко още ще издържат харата не зная

233

Харвардската зимаиде

преди 8 месеца

Има поне банани. Яжте сега банани с 50 лева помощи за пенсиите

232

ЛОШО КУЧЕ

преди 8 месеца

Слави Трифонов къде е? Не вижда ли какво става? Беше обещал друго? Сега с комунистите ли ще става ортак? СЛАВИ ,СЛАВи защо не си остана при куклата КУ-КУ????????????

231

мда

преди 8 месеца

Няма по-алчен на света от българския производител и търговец. Пускайте призиви после "Изберете българското"! В богата Европа храните по-евтини от в бедна България. България произвежда ел.енергия в излишък - тук по-скъпа, за съседите изнасяме по-евтина.В Турция всичко с 30-40% надолу спряно нашите цени. Лятото като спряха чужденците на Черноморието,ореваха орталъка.Българите да сме почивали на черноморието да спасим сезона. Българите се юрнаха - вдигнаха цените до небето. Фалит за всички търгаши.

230

Solar Power

преди 8 месеца

До Капето: Измират социалистите как да не ***. Те не се ваксинират и намаляват непрекъснато. Средно по 100 на ден :)

229

Solar Power

преди 8 месеца

До хм: Нищо такова не ги интересува. Друсат хорца и това е важното. Нали сега чегъркат здраво :) Още има да се чегърка ... пък после ще си казвате защо ги избрахме тези ...

228

Аз

преди 8 месеца

Промяната е факт!)

227

прост народ

преди 8 месеца

Ами вие си го избрахте, палячовци. Сега заради вас, всички ще се облагодетелстваме от високи цени на всичко и галопираща инфлация, а краят им не се вижда.

226

хм

преди 8 месеца

От една седмица петрола пада на световните борси. Беше стигнал 84-85 долара за барел, сега е 76 долара. Рекох, че бензиностанциите ще започнат да свалят с по 1-2 ст. горивата. Няма братче. Вчера пак ги вдигнали. Радев да не се ослушва, ами да им стъпва на врата. Държавата има начини да въздейства на мошениците. Да им пуска държавния апарат - НАП, ХЕИ и Инспекции на труда и да им покаже, че пряко може и да не може да им въздейства, но държавата винаги косвено може да въздейства на тарикатите.

225

Анонимен

преди 8 месеца

Все пак има зеле...Благодарим ви г-н Янев и г-н Радев.

224

Чи4о КолиДа

преди 8 месеца

Дойдох да ви резна зелките .....

223

БЪЛГАРИН

преди 8 месеца

И така Кой е на власт от 6 месеца? БСП....... какви са цените? Кой ще управлява?РАДЕВ, доведен за ръчичка от БСП! Кирчо и Кокорчо, доведени от Радев? Бсп с участие в правителството! Учиндолският чалгар със старата си любов към комунистите! Е, тогава.. КАКВО ОЧАКВАТЕ???

222

хм

преди 8 месеца

Никакво вдигане на заплатите! Само така ще може да бъдат озаптени спекулантите. нека да им седят стоките в складовете и по магазините и да изтича срока на годност. Да ги видим тогава. Нямам нищо против, когато себестойността го налага, да вдигнат. Практиката показва, че дори в тези случаи, производители и тръговци не прехвърлят цялата тежест на потребителя,ами и те понасят своя дял,чрез намаляване на печалбата.У нас обаче,по цял ден се пише из медиите как всичко скача и търгашите да не се минат.

221

пена

преди 8 месеца

Гарантирано от Радеф!