12

АЯТОЛАХ ХУМАНЕН

преди 2 години

"МОСВ отказа да задължи собственикът на строежа в Синеморец да извърши ОВОС, който е задължителен по ЗООС и ЗБР, и който липсва. В петък МОСВ задължи Асарел медет АД да извърши ОВОС на разширението си, който е задължителен по ЗООС, и който липсва. Типичен двоен подход към еднакви случаи и това трябва да бъде спряно веднъж завинаги."Кой разбрал - разбрал , аз нищо не разбрах въпреки ,че съм цял Аятолах

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11Те ако са като предишните ще е добре. И пътища ще се строят. И бюджета ще е балансиран. И пари от еврофондовете ще получаваме. И еврото ще приемеме. Ама май тези ще надминат "Орешарски".

10

Анонимен

преди 2 години

Тома, този го забравете. Свързан е с Мая Мутрата. А, Даниел Лорер от "почтените"продължаващи подмяната кога ще го подгоните за изтъпленията му в местността Прибой, Варна? Заградил си е нашия 170кв.метра общинска собственост предназначена за път.

9

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново под слънцето и тези са като предишните и следващите ще са същите

8

тТт

преди 2 години

"Водоплътна изгребна яма" знаете ли какво е? Изгребна яма без дъно, само с посипан чакъл, за да попива по-добре!!! В най-добрия случай с продупчено такова дъно!!! НИКОЙ, ама никой не ги преоверява тези ями като дават разрешителното за ползване, само отбелязват, че го има.

7

House M.D.

преди 2 години

Саше, ти сериозно ли? ЕкипЪТ?

6

Дамаджана Бийч

преди 2 години

Да очакваме ли откриването на Дамаджана Вилидж, Дамаджана Резидънс

5

Koko

преди 2 години

Sega doide vremeto da se saborjat absoljutno vsi4ki nezakonni s mrasni ,kradeni pari stroezi ,koito okepaziha bregovete na moreto ni.Groznijat Sl.brjag s hotelite na mutrite, i vsi4ki podobni. Da im se tarsjat ,,dohodite,, s koito gi napraviha, a ne samo da butat kashtite na Andreshkovzi -zashtoto e po lesno. Zatvor za gadovete nenajadeni.

4

NZ

преди 2 години

Новите много отрано започнаха да се дънят, още година стаж нямат...

3

Жорж

преди 2 години

Как...като дявола Евангелието....

2

закон ли ????

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!

1

Анонимен

преди 2 години

Закони няма, когато играят пачките. Нидкоморалните продажници ще направят всичко за няколко стотака, така както вдно време турците са подкупвали селяни за да отворят вратата на крепоста, и след това следва едно яко клане на всичко живо. Историята се повтаря, слаба липсваща съдебна система и управление.