12

Сюлейман паша

преди 2 години

За какви ,,бьлгари" бьлнуваш ти пьк,бе?!Още от руско турската война тия хора са мечтали да се изселят в земите на дедите си-Турция и най накрая са успели да го осьществят, а ти- ,,бьлгари"!!! За всички тях бг -това е родното им село и приятелите и роднините в него!Никой от тях не се е замечтал да посети омразния шоплук или което и да е място с преобладаващо етнически бьлгари! Друг пьт се изрази правилно!Ние сме турци,турски граждани,имащи и бг гражданство!Не ,,бьлгари" или ,,бьлгарски" турци!!!!

11

Анонимен

преди 2 години

За кои българи в Турция става въпрос? Тези с двойно гражданство не са българи, когато живеят във втората си родина. Единствено българи само с българска националност могат да бъдат определяни като българи. Там дори не могат да говорят на български, какво остава да се пишат българи?

10

ЧУДЕСНО

преди 2 години

ИЗОБЩО ДА НЕ ГИ ОТРАЗЯВАТ, ТОВА НЕ ГИ ЗАСЯГА, НЕ Е ТЯХНА РАБОТА!!!

9

Баба мара

преди 2 години

има ли българи в турция я ги покажете по телевизора искат ли бълг книжкиучилища църкви учители

8

Анонимен

преди 2 години

Ко става герберуги ,ревете ли )

7

плачко

преди 2 години

Радев ако беше открил 120 секций в Северна Корея никой нямаше да гласува за Кара ДПС

6

aa1830

преди 2 години

Радев като е отворен толкова защо не каже относно Македония "... Ами българска е каква да е..." Има много повече аргументи, но ще му набият канчето и от Русия и от САЩ.

5

Словянин

преди 2 години

Крим е руски, а Беломорието - българско.

4

Анонимен

преди 2 години

Джагалистан ги интересуваха повече парламентарните избори,къде беха тогава Бойко Рашков и протестиращите на границата?Президента е човек почти без никва функция,какво ми се правеха вчера на големи патреотЕ!!

3

Анонимен

преди 2 години

Каква договорка,по комисии нямаше наблюдатели и застъпници в Турция

2

Анонимен

преди 2 години

Такава беше договорката: ДС дава на ДПС повече депутатски места, чрез увеличаването на изборните секции в чужбина, срещу демобилизиране на вота на втория тур. Русия и Турция пак си поделиха България, а вие станахте инструмент за това. Честито!

1

Анонимен

преди 2 години

Масите отново бяха подмамени! Не гласуваха за единия, че бил турчин, но пък гласуваха за другия, че бил руснак. А истината е доста по-различна! Крим е руски, какъв да е - браво на екипа зад Радев, тази реплика му спечели мандата.