30

Анонимен

преди 2 години

Я дали пък не е защото тия хора искаха да живеят в демокрация и свобода, където не ти налагат задължително седене в един район, както по бай тошово с гражданството? Дали пък не искаха да имат правото на избор, а не да те затварят и да те третират като отпа*дък? Ние искахме никога вече оня строй, а ковид ни го докара наново. Същия, че и по-лош от стария. Заменихме комунизъм с нацизъм. А ние искахме да погребем и двата строя. Ей за това не вярват и НИКОГА няма да повярват.

29

дo 21

преди 2 години

Точно обратното. Нарича се мисловна инверсия. Лъжата я вземат за истина. Но да, има нещо общо с комунизма. Тогава за нас истината беше зад желязната завеса, защото всичко, което ни казваха тук се оказваше лъжа.

28

Дежа вю

преди 2 години

За соца не знам дали е жив, но виж фашизмът откъде тръгна преди 90 години, и сега пак

27

Анонимен

преди 2 години

До Реалист - Българите могат само да мечтаят да живеят така както при комунизма. 32 години жестока мизерия, а това което идва сега е просто ужасяващо, и не ковид-19 е причината, ковит-19 се използва за оправдание.

26

В.

преди 2 години

То май и Виена и Ротердам и Париж влизат зад желязната завеса. Това СССР много агресивно бе.

25

до 19

преди 2 години

Не сравнявай жертивите в Гемрания и жертвите в България. На запад има здравна система, а у нас има система зарегистриране на чували с трупове. Там на запад последните две години се научиха да лекуват уханската чума, а тук сме си вс есъщите некадърници. Виж, че в Германия смъртността пада от март, а март още няма изградена защита от втора доза, защото симидчиев казва, че защита се изгражда месец и половина след втора доза.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - койт те е лъгал, никой не ти е обещавал светло бъдеще утре, и тогава се живееше много по-добре от сега.

23

Хичо

преди 2 години

Гнусни,платени публикации.аз примерно не вярвам в конспиративните теории за копонавируса,но не бих се ваксинирал.Ето защо:Прекарах вируса и смятам ,че втори път няма да го карам тежко,защото имунната система го помни и лесно ще го ликвидира.Смятам,че човек,когато се грижи за здравето си и има добър имунитет,не трябва да се страхува точно от този вирус,който80 процента от хората изкарват безсимтомно.Той е опасен за възрастните,нека се ваксинират,да се крият,ако искат,но да не се затваря държавата

22

SS

преди 2 години

Ще става все по лошо и лошо ! ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ ! НЕ БЪДЕТЕ ОВЦЕ !

21

Анонимен

преди 2 години

До до 13 - не не са по-малко жертвите? Преди ваксините и след ваксините жертвите от ковид-19 не са се променили.

20

Зевзек

преди 2 години

За тия държави си требе ваксина срещу глyп0cт щото не само ваксинацията им е проблема, от всякъде са се 0акaли!

19

Анонимен

преди 2 години

Ами преди всичко хората от тия държави са лъгани повече от половин век в светлото бъдеще и просто вече генетично разпознават лъжата от истината!

18

има я завесата

преди 2 години

Руско гражданство много трудно се взима, почти е невъзможно, а и разрашение за престой и за работа много трудно се дава, държи се изпит по руски език и познания за местниата клултура и традиции.

17

до 13

преди 2 години

Защото им помагат. Жертвите им са около 20 пъти по-малко спрямо броя на заразените. Ама не плюскай минуси, а отвори ед. електронен портал и СРАВНЯВАЙ!

16

Анонимен

преди 2 години

Вярно е. Западна Германия е ваксинирана, източна не е и болниците са пълни само в бившата ГДР. Най-верния съюзник и експочитател на Русия е България, и точно тук са най-малко ваксинираните от целия свят.

15

Анонимен

преди 2 години

Ние изчакваме и гледаме какво се случва с опитните зайчета на Запад. Ентусиастите са яко зле

14

Анонимен

преди 2 години

О, я да затворят границите наистина и да видят че не ние им носим заразата, а те на нас ни носят с гастербайтерите по Коледа. Дръжте се ги там и хич не ги искаме да ни идват тука и да ни заразяват, а после нас да изкарват виновни. И да, нямаме доверие на диктаторски режими. Точно защото 45 г сме живели в такива режими и за това няма да се подчитяваме на фалшива загриженост. Тия номера са ни ги прилагали. Западняците нямат нашия опит и за това още вярват, но ще се усетят.

13

Анонимен

преди 2 години

Абе стига сте гледали България и другите "неверници"от източна Европа,вие нали сте ваксинирани,защо тогава ви се налага да затваряте и да гърмите на месо?

12

Анонимен

преди 2 години

До Мда Всичко лошо дойде от самите нас, защото не можем да функционираме в един по-съвършен свят самостоятелно. В чисти води, къдетоо живеят пъстърви, жабите умират или бягат.

11

Анонимен

преди 2 години

Да обясня на дойче веле - хората не си слагат ваксини, защото всички виждат как ваксинирани се разболяват. Аз лично не познавам нито един ваксиниран, който да не се е разболял при контакт с ковидясал. При това си карат всички екстри на уханската чума - загуба на обоняние и вкус, 39 градуса, кашлица. Аз разбирам ваксина, ама да съм спал в една стая с ковид болен и да не ме хване по никакъв начин. По скоро дойче веле да анализира защо в западна европа вярват сляпо, че плацебо ваксините им помагат