10

Анонимен

преди 2 години

Новата завеса е информационна, по-точно дезинформационна.

9

(-_-)

преди 2 години

Аз пък имам по-просто обяснение : хората, които живеят по тия земи бяха лъгани, държавите им - обрани до шушка, което ги направи особено чувствителни към измами и те така.. Един полугладен човек трудно ще се върже на блуткава пропаганда, която може и да върши някаква работа в презадоволени общества, но не и тук.

8

Анонимен

преди 2 години

Вие гледайте да не падне пердето, че тогава няма да е красиво

7

Дали

преди 2 години

само в България не искат да се ваксинират преболедували, защото няма нужда и смисъл? Навсякъде започнаха да се събуждат задрямалите- болниците навън са пълни не с какви да е - а с ваксинирани. Сертификат ще важи след 3-та, 4-та, м-найста доза .. Преди да пишете подобни статии си задайте някои въпроси. Сегашната васкина не пази, защото не е ваксина, но се използва масово за налагане на авторитаризъм.

6

Анонимен

преди 2 години

За който може да чете, ама и да разбира какво чете (функционална грамотност). За останалите: "Абе глупости някакви". Може да ъпдейтваш програми, компютри, ама пустите глави нямат ъпдейтване.

5

Мда

преди 2 години

Не искаме да сме оФце като USA и EU! Всичко лошо дойде от там!

4

Анонимен

преди 2 години

Така е! Руските *** имат огромно влияние тук и бг ангиваксъри се вързаха като камилчета. За никого не е тайна, че това е война за пазор на Русия и руските ваксини. Резултатът е, че това се върна като бумеранг и при тях.

3

Анонимен

преди 2 години

Еврогеьовете стачкуват здраво ,след 10 дни целия ЕС ще е на крак ,тук натегачите лекари и професори да духат супата ,гадове продадохте си душата за пари

2

Анонимен

преди 2 години

тия ваксини ментеливи да си ги заврат отзад

1

Анонимен

преди 2 години

А нещо за произвеждащата фалшиви новини " Дойче веле"?