90

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да иска да инвестира в държава която е със средновековно мислене и норми, не се заблуждавайте. И малкото читави хора ще се махнат от тук съвсем скоро и ще си търсите само хора от Харвард, понеже тук няма да има един който да става аз нещо.

89

Анонимен

преди 2 години

Да. И аз искам коментар на стрелбата с истински куршуми срещу протестиращите в Австралия и Европа. Ха, коментирайте Дойче Зеле.

88

Анонимен

преди 2 години

Западния модел повече не работи, населението обеднява, заводите в Германия уволняват и затварят, в България няма заводи вече 30 години, но те се занимават със СССР. Момчета, СССР го няма вече 30 години, а Русия се развива и върви папред докато западът затъва в блатото.

87

Чоко

преди 2 години

Вчера на големия ковид- протест във Виена имаше много плакати, сравяваши затварянето, особено на неваксинирани, с ограничаване на евреите при фашизма. И някои млади австрийци разбираха това като обида към евреите...Толкова за модерното западно мислене... Който не си помни историята, добро не го чака....

86

Анонимен

преди 2 години

Направо се *** само защото не искаме да се ваксинираме. Почнаха за СССР и железни завеси да говорят.

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - днес при демокрацията васалното население в РБ може само да си мечтае за стандарта в който живееха гражданите на НРБ.

84

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна глупост.

83

Анонимен

преди 2 години

Дойче Зеле да спре да вади измислени скелети от гардероба ами да вземе да коментира "Демократичната Стрелба"по несъгласните срещу ваксините в Стара Европа!

82

Анонимен

преди 2 години

Фашистката немска медия не е доволна че плана на Фюрера зацикли у нас. Даже вече намекват, че сме комунисти защото упражняваме свободната си воля да не се бодем ахахах

81

Анонимен

преди 2 години

Дойче веле, разберете едно - в България влизането в болница е почти равно на смърт. Затова приказките че ваксините щели да ви спасят в болниците да не умрете много не са мотивиращи дори за висшистите да отидат да се ваксинират.

80

Бay

преди 2 години

До До Бау не могат да си ме позволят, принципно. Домързя ме признавам ... :D

79

Гогич

преди 2 години

Западните общества изпълняват всичко каквото им се каже, водени от вярата, че досега не са лъгани и никога няма да бъдат. Резултат - здравословното критично мислене отдавна го няма. Като добавим и китайския модел, налаган напоследък , вкл. и за ковида, става ясно как стигат до шашаво мислене.

78

Анонимен

преди 2 години

ауууу тази статия направо удря от земята... поздравления за информацията, но тя в БГ няма стойност. в текста и на това е отговорено, но про-ми-ти-те мозъци, ако сами не си отворят очите няма кой друг. жалко е и тъжно с толкова чалгари 85% е така ...

77

Анонимен

преди 2 години

48 За тебе важи написаното в Библията: Прости му Господи, не знае какво говори"! Я пак кажи за " стандарта" на Нрб то, абе наглостта ви няма граници! За " дънките" Панака чул ли си? Ами за празните магазини от 80 те години, дето комшийките се викаха една- друга че " пуснали" прясна кучешка радост..демек " наденица" в бакалията, ами за чакането на ред " телевизор" " в. Търново" и " електрон" или 20+ години за трошка " Жигули", ами за 150 лева " заплата" при 3.50 лева за 1$ на черно...СМЯТАЙ ТИ!

76

До Бау

преди 2 години

За днес си "изработи" надницата. Бегай да почиваш :))

75

Анонимен

преди 2 години

"Този път комунизма е от вашата страна на завесата, драги ми дойчовци."............... О се оказа, че и фашизмът всъщност не ги е напускал.

74

Анонимен

преди 2 години

Западът го очаква рязък спад на жизнения стандарт, и това ще бъде катастрофа защото при спадане на стандарта минимум два пъти не е възможно да се запази инфрастуктурата и стабилността на обществото, ще бъде много по-страшно отколкото 90те в Русия и в България. А в България като периферия и депо за черноработници ще дойдат още по-тежки времена, ще бъде просто ужас.

73

Анонимен

преди 2 години

След 32 години западно партньорство България е първа по смъртност в света и без ковид-19.

72

Анонимен

преди 2 години

Предния път Дойче Веле скимтеше че не се пълним с бежанци, днес скимти че не искаме да се подлагаме на медицински експеримент.

71

Бay

преди 2 години

"враждебност към държавата" един от основните проблеми на българина. "Беден съм и държавата е виновна! Не съм образован, но съм природно умен!"