53

You

преди 2 години

България е на дъното в много аспекти, но тепърва с новото ни правителство и стария ни некадърен президент никога няма да излезем от блатото наречено България. Жалко за всички пенсионери и всички хора които ще останат да се мъчат и едва да свързват двата края с мизерните заплатки и пенсии

52

Ердал

преди 2 години

Никой не казва че България не е суверенна държава.Този *** просто ви лъже че Турция се меси в изборите за да вземат властта.И да вземат тази власт чакат ви тежки дни Турция няма да дружи с такива скандалджии!

51

Анонимен

преди 2 години

Стига плюхте турски ***!България е суверенна държава,но го забравихте последните дванадесет години.Не желаем турска намеса във вътрешните ни работи.

50

Анонимен

преди 2 години

НОВИЯТ МОРАЛ- РАШКОВ С ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ, КИРИЛ С КАНАДСКО ГРАЖДАНСТВО ШЕФ НА НАП НЕ ПЛАТИЛ 1 500 000 ЛВ КЪМ ХАЗНАТА ПРОДАЛ ФИРМАТА НА КЛОШАР, РАДЕВ НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА, ИЗЧЕЗНАХА МИЛИОНИ ОТ МАГИСТРАЛИ, ПОЛУЧИЛ ГИ НЯКАКЪВ ЧОВЕЧЕЦ И ГИ НАТЪПКАЛ В ЧУВАЛИ- НЕ КАЗВАТ КЪДЕ СА 60 МИЛИОНА- МВР ГО ИЗВИКАЛИ ПОГОВОРИЛИ И ГО ПУСНАЛИ, ПРОКУРАТУРАТА ВЛЕЗЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ЗАЩОТО ПРОДАВАЛИ БГ ГРАЖДАНСТВО- МАЛИЙ ТИЯ СА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ И СА МНОГО ЛЕСНИ ЧЕРЕПИТЕ ИМ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ,

49

Майора

преди 2 години

Жалко Рашков за пореден път ти и твоята полиция осигурихте победата на разединителя Радев! Освен това забърка скандал с Турция за което не се знаят последствията!А след като си толкова принципен зщо не кажеш как с една заплата имаш19 имота , как з назнчавш под сиктоката на съветника Узунов свои хора включително и жената на Руди Гела без опит в МВР?

48

Анонимен

преди 2 години

ДОКТОР ГЪЛЪБОВА Е ИЗПУСНАЛА ТОЗ ЮНАК ОТ БОЛНИЦАТА И НАБЪРЗО ЗАБЪРКА МЕЖДУНАРОДНИ СКАНДАЛИ- СЛАДУРКО- ИМАМ БАСЕЙН- И КАКВО ОТ ТОВА- ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ- КУПУВАЛ СЪМ ГИ ОКОЛО 2000Г, ЖЕНАТА НА РАШКОВ БИЛА НОТАРИУС ТА ОТ ТАМ, РЕЧЕ ТОЙ- Е ДА ДЕ АМА НОТАРИУСИТЕ СЕ ФОРМИРАХА 1997Г ТОГАВА ИЗЛЕЗЕ ЗАКОН ЗА НОТАРИАЛНИТЕ СЛУЖБИ, НО ТОВА НЕ МУ ПРЕЧИ ДА ЛЪЖЕ, А ИНАЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ- ИМА ОБРАЗ НА ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ.

47

До Сюлейман паша

преди 2 години

Баща yнoди ли те тази сутрин както си е по стара ци-rънcкoтурска традиция

46

Анонимен

преди 2 години

Как няма данни, в момента има 20 души които са затворили пункта и викат българи юнаци, а полицаите го охраняват, от кого не е ясно

45

Сюлейман паша

преди 2 години

Спирайте,спирайте ги автобусите,ганьов...ски гащни...ци! Таман ни давате повод да дойдем с танковете! Да видим тях как ще ги спрете!!!Всичко някой ден ще ви се вьрне тьпкано!!!

44

Анонимен

преди 2 години

На тоя па всяка дума му лъжа като на типичен комунист,те ги дават по телевизията,че чакат той вика няма такова нещо.

43

пфффф

преди 2 години

Тоя вместо да бръщолеви глупости и опорки да се беше разходил до границата да види за какво иде реч.Разрешиха да има повече машини в чужбина а сега се чудят как да спрат турските гласоподаватели.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 - А още 12?

41

Браво

преди 2 години

Рашков е един патриот по дух мисля , че - кирил петков трябва да го назначи и в бьдещият кабинет като - министър

40

Анонимен

преди 2 години

Браво Рашков! Такъв министър ни е нужен!-:)))

39

Анонимен

преди 2 години

Споко. Рашков след няколко седмици ще ходиш да гониш афганистанци.

38

Анонимен

преди 2 години

Радев: Така и така изгубихте 5 години защо да не изгубите още 5?

37

перко

преди 2 години

САМО 11 КИЛОМЕТРОВА ОПАШКА

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 - Ем ... да бъдем честни. Не са точно "наши граждани"...

35

Анонимен

преди 2 години

Единствената причина, да не заевявам открито, че Ердоган е гнусен диктатор, са бизнес интересите ми с турски производители. За съжаление, Ердоган вече представлява ЗАПЛАХА за странта ни!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Едва ли има в света друга такава демократична уж европейска държава която да възпрепятства на своите граждани да могат да гласуват.това ли е демократична България за която гласуваме???