145

Анонимен

преди 2 години

"В изявление министърът на вътрешните работи Карл Нехамер се възмути от използването на жълти звезди с надпис Не съм ваксиниран от протестиращите, смятайки, че подобен жест обижда милионите жертви на нацистката диктатура и техните семейства."-----------------Това е за да разберете, че фашистките ви мерки обиждат не само жертвите на нацистката диктатура, но и тези, които са се борили против нея.

144

Бay

преди 2 години

До До Бау подигравам се на тези, които съсипват всичко. Първо ги съжалявах ама ми писна. :D

143

Адолф Хитлер

преди 2 години

Не са само училищата, банките и още редица други бизнеси остават отворени. Проверявайте си малко информацията.

142

хохохохо

преди 2 години

До хахахаха видя ли как демагозите веднага и натресоха минусче))))Значи българчетата могат да ядат бой,защото се порят за живота си,а всички останали не могат!Не изчегъртнаве трябва,а Еди куле ,или Идириз паша в Македония...Или Гуантанамо за такива ***.МРЪСНИ ГРОБАРЧЕТА.

141

До Бау

преди 2 години

"Подигравка" на кое, Бау? С тази реплика ми затвърди мнението, че си мразещ и нещастен индивид, лишен от обич и човешка топлота! Може би нещо в живота ти трябва да те разтърси, за да се обърнеш към светлата страна. Но не се меся в Божиите работи. Там правосъдието идва по- късно и е по-болезнено от това на земята!

140

хахахаха

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТАми и там се случва,ама по други причини.И какво?А ВСИЧКИ видяхме какво се случва ТУК,под колоните на МС!!!!Не по кюшетата,а пред очите на ВЛАСТТА,пред камери,ОТКРИТО,в лицето на твоя идол бочката,одоряваща насилие над беззащитните!

139

Зевзек

преди 2 години

Ееех, да имаше ваксина срещу вируса на гпyп0cтта!

138

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледах един клип с австралийски генерал, който казва на протестиращите: Вие решавате кога ще спре. Просто трябва да спрете да се подчинявате. И всичко ще свърши до Коледа. - т.е. пълен бойкот на дейностите, от които зависи държавният апарат. Човекът им го каза.

137

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 156/ СЛЕД КАТО ВСИЧКИ СЕ ВАКСИНИРАТ И ПАНДЕМИЯТА СЕ ПОДНОВИ! ЩЕ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ Е НУЖНО ВСИЧКИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ОТНОВО!

136

Анонимен

преди 2 години

Извинил се за мерките на ваксинираните, ще падна от смях xaxaxa.

135

Бay

преди 2 години

До 165 не бъркай реклама с подигравка. :D Аз за това съм тук...

134

КОМУНДЕЛОВАКСЪРОВАЧ

преди 2 години

АВСТРИЯ ДОПУСКА ОГРОМНА ГРЕШКА КАТО ВЪВЕЖДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ И ПРЕВАКСИНИРАНЕ САМО ЗА ПЪЛНОЛЕТНИТЕ!!! АВСТРИЯ ДА ВЪВЕДЕ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ДЕЦАТА!

133

Анонимен

преди 2 години

Имам право да знам. Колко получават за реклама Бау и Програмиста, ако не са един и същ потребител???

132

Бay

преди 2 години

не особено умния антиваксър смята, че сме в шок, че има бустерни дози и не е 1 път. Знаехме бе хора. Не ни притеснява това. :D Антигрипната е ВСЯКА година. Така работят някои ваксини. Подигравките с това с просто смешни. :D

131

Анонимен

преди 2 години

африканците и индийците побеждават с пълен бойкот на всички дейностиМандела и Ганди побеждават правителството като обявяват бойкот на всички правителствени проявии печелят войнатаи ние можем да спечелимспираме да им вървим по гайдатаи те ще клекнатте по-умни ли са от нас?

130

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Ако това се беше случило в Москва или Минск ................

129

Бончо Кирилов Лалев

преди 2 години

До Човек Браво! Най-смисления коментар до тук!

128

Анонимен

преди 2 години

Ако изборите бяха днес, Курц нямаше и 1% да събере. А Виена е червена. Какви крайно десни ви тресат? Да, ФПО се присъедини, но протестиращите бяха всякакви, повечето леви виенчани. Освен това протести имаше и в провинциите. Не лъжете.

127

Анонимен

преди 2 години

До Бау: Чакай да те попитам, ти където все ръсиш акъл, ти ваксинира ли се? И с колко дози? Или пишеш само за нагнетяване на напрежението.

126

Анонимен

преди 2 години

На хората вече ни писна 2 години да ни правите на маймуни, трябва цяла Европа да се обединим срещу тази глупост наречена ковид19