185

От Берлин

преди 2 години

Във Виена бяха над 300 000 бе, миси... красиви!!! В един немски вестник даже бяха 7000 писали... Такава пропаганда е имало само при Дедо Адолг, ваща.......( Вие си знаете! )

184

...

преди 2 години

"Вържи попа,да ти е мирно селото" - масовото ваксиниране няма да се получи,ако не се изолират провокаторите...

183

Анонимен

преди 2 години

Защо фашизъм и корона диктатура са в кавички, мисирко безподна???!!

182

Баси...

преди 2 години

България винаги когато е имала чужд господар е била зле.И така ,ще бъде винаги ,защото политиците ни се кланят на парите отвън ,а не на българският интерес.За това и днес няма да гласувам ,защото не искам задължителна ваксинация.

181

Крети

преди 2 години

Бяхме 180 хиляди има кадри в ютубе!

180

Анти-ковидфашизъм

преди 2 години

Еврейския бардак му дойде времето да се разпада.Това беше най голямата грешка която измислиха да ни ваксинират всички с измисления Ковид който се създаде от САЩ И ЕВРОБАРДАКА.Ухан изядени прилепи и малаумщини ни дезинформираха по медийте.СМЪРТ ЗА ТЕЗИ ФАШИСТИ НАЛОЖАТ ЛИ НИ ТОЗИ ЗЕЛЕН *** ЛИЧНО ОТИВАМ ДО ПАРЛАМЕНТА ДА ВИ ПРАВЯ ЗОЛУМИ И ПАЛЕЖИ.ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО!

179

Ваксинираните ги

преди 2 години

Изработиха ,че от един път не се става обратен , ама има и втори път и трети път ,ако искате пак питайте от кой път се врътва резбата . да сме здрави нек ни порят !

178

Анонимен

преди 2 години

"Сутринта по Нова ТВ проф. Генчо Начев настояваше за задължителна ваксинация." - Въвеждане на задължителна ваксинация в Бг ще доведе по-скоро до гражданска война, отколкото до особено голям ръст на броя ваксинирани, така че такива като Начев са опасни за националната сигурност. Стигне ли се дотам, хаосът ще е ежедневие за всеки от нас, но най-потърпевши ще са именно ваксърите и агитаторите като Начев, така че внимавайте какво си пожелавате. И без това е нужна само капка, за да прелее чашата...

177

Очивидец

преди 2 години

ДО 181- А НЕЩО ДА ТИ ГОВОРИ ТОВА, ЧЕ ВОЙСКАТА И ПОЛИЦИЯТА ПОДКРЕПЯ ДЕСНИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, КОИТО ОРГАНИЗИРАТ ДЕМОНСТРАЦИЯТА? ГЛЕДАЙТЕ ПО-ЗАДЪЛБОЧЕНО НА НЕЩАТА. ТУК ВСЕКИ ТЪЛКУВА КАКТО МУ Е ИЗГОДНО. А ЧЕ FPO СЕ ГОТВЯТ ДА ЗАВЗЕМАТ ВЛАСТТА С ПРОВОКАЦИИ НЕ ВИЖДАТЕ. КАКТО НЕ ВИДЯХТЕ ЧЕ ВОЕННАТА ХУНТА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ У НАС ОЩЕ ПРЕЗ АПРИЛ.

176

Йори

преди 2 години

Целта е разпалване на граждански войни в европейските държави, а после е лесно изтреблението.

175

Аз

преди 2 години

Ковид мерките в Австрия действат - събраха 40000 на куп!

174

Анонимен

преди 2 години

Сутринта по Нова ТВ проф. Генчо Начев настояваше за задължителна ваксинация.

173

Чърчил 0т3 стая

преди 2 години

И ние в Карлуково ще протестираме!!

172

Анонимен

преди 2 години

Мислете за излизане от ЕС - след референдум. Няма да се спасим от диктата на евробюрокрацията само с протести. И да не се влиза в еврозоната, защото това ще направи невъзможно излизането от ЕС - ще се задълбочи обвързаността.

171

Случаен минувач

преди 2 години

Трябва населението на света да се намали, прекалено много е. Така разсъждават "господарите", хората, притежаващи повече от 100 милиарда $ всеки. Човешкото въображение е твърде бедно, за да си представи такава сума. Но ние, простосмъртните, им дишаме въздуха, замърсяваме им водата, произвеждаме много много боклyци... Затова трябва да намалеем... Ако може до 1 милиард. Те могат без нас, имат си технологии за всичко. Искат освободена от "плебса" планета.

170

нова версия

преди 2 години

Напоследък се прокрадва една по-особена версия относно устойчивостта на организма при ковид. Погледнете си детските медицински картони - ако сте преболедували, или ваксинирани срещу Морбили /една от шарките/ няма да се разболеете от ковид в тежка форма, т.е. няма да стигнете до болница. Тъй като всички хора под 45 години и децата са ваксинирани срещу морбили, заболеваемостта и тежестта на протичане на болестта в тази група е мноооого малка,видно от статистиката. Причината-морбили е РНК вирус....

169

Анонимен

преди 2 години

Именно здравният фашизъм няма интерес от повсеместно ваксинация. Те имат интерес населението да намалее. Елитът е ваксиниран . Простолюдието вярва на конспирации и ще се самонамали

168

Анонимен

преди 2 години

Десните екстремисти са организаторите и това казва всичко! Фашистите са оказаха антиваксърите.

167

Анонимен

преди 2 години

Всичко е с малтусиански цели. Зелена сделка, лгбт, здравен фашизъм. Идеята е да се потисне рамножаването на населението, а това което го има да потребява по-малко ресурси. Така ще остане повече за чичо гейтс и принца монако, който вози малката грета на своята яхта насам натам

166

Таня

преди 2 години

Да ги смажат от бой и готово.