20

.

преди 2 години

Браво! Много добре!

19

мишо бирочето

преди 2 години

жените ако можеха да си държат баджаците затворени и да не ги отварят на всеки срещнат готен пич нямаше да имат нужда от аборти. когато ви го слагат по всичките хралупи пак е вашето тяло, просто използвайте капутти. а тея дето най много се бомбите после ревеете че не можете да имате деца. ами така е бройки над няколко стотици, десетки аборти, всякакви гаври, а сега де. как ще ви расте дете в граала? огледайте се и намерете щастлива жена след 40 без деца. трудна работа.... тея дето сте на по 30 и търсите да се качите на некой влак дали ще ви огрее?

18

Анонимен

преди 2 години

мале какъв топ е иранчито, даже няма да чета статията, просто видя ли наказание за измекярско поведение и навиране на *** в *** *** гласувам с 2 ръце :))))

17

Анонимен

преди 2 години

"Нов "закон за подмладяване на нацията" в Иран криминализира и ограничава драстично абортите.">>>>>Защо поставяте кавички на подмладяване на нацията? По презумпция зачеването е предварително планирано и може да бъде избегнато. Така се възпроизвежда света и ако абортът създава демографски дисбаланс, тогава е логично да се забрани.

16

До 15

преди 2 години

Откъде си събрал толкова много омраза към жените?!? Или нямаш Майка? Или я мразиш поради някакви причини, може и основателни? Светът е пълен с Добри хора - и жени, и мъже!!! Радвай им се!

15

Обективно

преди 2 години

ТОВА Е СЕКСИСТКИ ЗАКОН, УНИЖАВАЩ ЖЕНАТА ДО МАШИНА ЗА РАЖДАНЕ НА ДЕЦА, ОСОБЕНО НА МОМЧЕТА, КОИТО СА ПО- ВАЖНИ, ЗАЩОТО СА ВОЙНИТЕ НА МАЛОУМНИЯ ИМ ИСЛЯМ.

14

Бай Иван

преди 2 години

Хората мислят за демографията си, тук продуктите на демокрацията се праскат надрусани и пияни, после аборт ;) !!!!

13

@ 7

преди 2 години

Прав си. Като жена не мога да си представя нещо по-ужасно от това да гледам някоя генетична грешка. При такива закони, бих се кастрирала за сигурно, пък после да става каквото ще. Но това да гледаш някой *** без бъдеще си е дефиницията на ад (за мен лично). Закони без мисъл.

12

А Полицията доволна

преди 2 години

В България се изпълнява извън съдебна смъртна присъда за критици на Гешев и Борисов!?

11

Duchess of Cringe

преди 2 години

Драги гоим от дригия пол, като ви чета коментарите, само едно ми става ясно - секс нямате, това не е за присмех, но освен това нямате мозък.... Туй вече е проблем!

10

Ковидваксър

преди 2 години

Ние от асоциацията на ковидваксърите напълно подкрепяме решението на иранското правителство мнението на отделния индивид не може да противоречи на нашето общо мнение личното мнение е блян на еретиците те трябва да бъдат горени на клади както вещиците единствено мнението на нашата общност е жизнено важно за спасението на планетата ни.

9

Анонимен

преди 2 години

Това е показателно. Докато в цял свят не спрат да лаят все за женскитге права страни като Иран и останалите ще въвеждат закони за спиране на феминизма. Жените и те били човешки същества?!? Друг път. Как когато я нямаше женската еманципация светът живееше без това огромно психическо напрежение и я нямаше женската извратения жена да осъди мъж когато и скимне? Жените имат наглостта да се разпореждат със съдбата на мъжете с извратени закони за женска недосегаемост. Все някога ще си намерят майстора!

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Значи в Иран са лошите мюсулмани ,а в Саудитска Арабия са добрите ,нашите .

7

гого

преди 2 години

Логика има. Желязна. Трябват има хора индоктринирани от тяхната си философия. Ако не намират място, реализация, храна, жилища на територията на Иран, ей ти Европа - там който превари той ще завари. Отиват в ""Германия"" както много напоследък и там предявяват претенциите и исканията, първо кротко и тихо, а като наберат нужната маса и със повишаване на глас и юмрук по масата. Такива са реалнистите и който се прави че не ги разбира, пак ще ги разбере, но ще е късно

6

Фортуната

преди 2 години

Диваци! Хубаво е, че Ковид яко трепе мъжете им. Един плод не е самостоятелно същество, не диша самостоятелно преди да се роди, а е част от тялото на жената.

5

Анонимен

преди 2 години

Мюсулмани и католици са един дол дренки. Фанатизирана и з ме т !

4

До циник

преди 2 години

Ако е така, смятай какви некадърници са българските мъже в леглото

3

ЦИНИК

преди 2 години

Малиииий ко наще раз-поретини са там до един ще ги изтрепят бря ! Тоо има ли нашенка де не е праила аборт ?

2

Накратко

преди 2 години

Иран имат огромен проблем с раждаемостта. Там момичетата/жените учат много здраво и са окупирали университетите по инженерство, компютърни науки и медицина. Образованите жени там се омъжват много трудно, не приемат иранците сериозно, учат поне до магистратура и правят планове за емиграция в Канада, САЩ и Европа. Процента на разводите в Техеран е огромен. Иранките предпочитат да мечтаят за запада и да гледат в къщи котки, кучета и зайци. Това естествено са илюзии, че ще намерят принца на запад.

1

Анонимен

преди 2 години

Епа там и клитори се обрязват така искат имамите.