40

Анонимен

преди 2 години

В статията пишат, че този закон за забрана на абортите в Иран е било потъпкване на правата на жените. Глупости! За едни може да е така, но за други да не е. У нас сигурно не потъпкват ли правата на жените като ги карат насила да правят аборти, защото според "моралните" порядки, е "грешно" жена да забременее много млада без да живее с мъжа си? Въпреки че една жена може да не иска да прави аборт.Това не е ли насилие и тормоз над младите жени? Жените в България също нямат право на собствен избор!

39

Анонимен

преди 2 години

Да точна така! В Иран хубаво си правят. Абортът трябва да бъде забранен! След като не искат деца, тогава да не забременяват. Защо ще забременяват и после ще си ги убиват? Много глупаво нещо е да си убиеш собственото дете и после цял живот да ти тежи на съвестта.Тук обаче абортите са разрешени, защото според простите родители е "срамно" за едно момиче да роди "малка" дете, което не е планирано.Те се съобразяват повече с фанатичните правила и закони, отколкото с желанията и правата на дъщерите си.

38

Анонимен

преди 2 години

Бъдещи бежанци.

37

до 45

преди 2 години

жената решава дали ще има цомбене и секш в 99.9% от случаите. хем сърби хем боли. тя избира и един от многото кандидати за слава. ще избирате свестни момчета, не чичко паричковци и разни ***. ама е готино когато големите отворковци ви водят по кавенца и ристорантета и на слънчака за три деня. спрете да използвате хралупите си за придобиване на битови блага и ще спрат и "нежеланите деца"

36

ED

преди 2 години

Навсякъде ненормалници са завзели властта.

35

анонимен

преди 2 години

До анонимна - според мен една от основните причини да нямат никакви права жените там е точно тази - като си проооост, се развъждаш, навсякъде по света е така. Ще си изтърват едно от най-силните оръжия по този начин, затова там права на жените няма да има в близките столетия, а по-напред е трудно прогнозирането.

34

Анонимен

преди 2 години

Както и да се опитвам да разбера исляма като религия,все не успявам.Религия за подтискане,не за даване на свобода,или свобода се дава на мъжете,жените ..кучета ги....

33

svetlio

преди 2 години

Ходя в ИР Иран когато ми е кеф.Мога да кажа,че повечето неща,който ни казват са огромна лъжа.Хората там са ХОРА,за разлика от много други места. Може да погледнете за пътеписа ми.Като се напише: Всичко започна така , пътуване до иран. В блога ми на jamamoto ще го прочетете!

32

АНОНИМНА

преди 2 години

До Мишо - ще видиш жена през крив макарон. И въпрос - пред кого си отварят краката жените, нали пред мъже, или те са момини сълзички, а жените - к....и? А ти си последният, който ще нарежда жените.

31

Анонимен

преди 2 години

Наистина жалко за персийците!Каква история само,а докъде го докара Ислямската революция.Техният цар Коруш преди векове е въвел правото на жените да не работят когато са бременни и други човешки права,за пръв път в историята.От велика нация с невероятна история до това.Много жалко!

30

Анонимен

преди 2 години

Притеснявам се за демокрацията в Иран, но скоро в Европа ще почнат да убиват с камъни неваксинирани по улиците. За тяхно добро и за доброто на близките им. Ама само колко сме лицемернииии!

29

Анонимен

преди 2 години

До ясновидецНе съм баба Ванга, а историк. Така, че не е трудно да видиш какво се е случило в миналото при подобни случаи.

28

Анонимен

преди 2 години

Май не сте дочели докрая. Освен правото на аборт, на жените се ограничава възможността и за достъп до контрацептиви. Сещате ли се какво ще стане? Ще има хиляди нежелани деца, много изоставени от собствениците си родители, глад, болести, жени, които ще умират при раждания... с други думи връщане в 14 век.Е, на това ли викате БРАВО? Че на фона на това, в което ще се превърне Иран, Столипиново ще е лукс!И разбира се, цялото това болно и гладно население ще хукне към Европа. Честито!

27

България на 3 ракии

преди 2 години

В България най умното нещо е аборта. Просто защото не трябва да се размножавате

26

Ob St

преди 2 години

До обективно: да гориш в Ада, сатанист долен. Анатема на теб и себето ти!

25

Анонимен

преди 2 години

Ако в последните 50-60години в България имаше такъв закон,сега щяхме да сме 30млн,минимум!

24

Додо

преди 2 години

Братя Българи: Герджиков е безгръбначно мекотело, спор няма! Радев, обаче, е смъртоносен, злокачествен тумор на снагата Българска, отговорен за признаването на Македонска Раса и насилствено инжектиране с Иглата-Душегубка! Затова, братя, абсолютно всеки от нас, който не е гласувал миналата неделя, yтре трябва да гласува! Не за шемета на Бойко, че е много убав, а СРЕЩУ детето на Дявола - Румен Радев! Този самозабравил се шапкар трябва да бъде пратен на бунището! В името на народа Български!

23

Анонимен

преди 2 години

Статията е красноречив пример за върховете на демократичната неграмотност на списвачите от ДВ.

22

Тракиец

преди 2 години

Браво на Иран . Не се подават на ЕВРЕЙСКАТА ЦИОНИСТКА ЧИ-ФУТСКА ДОЙЧЕ ЦИОНИСТ ВЕЛЕ И ТЕХНИЯ БОЛШЕВИШКИ САТЕЛИТ ООН КОЙТО РАБОТИ ЗА ИЗРАЕЛ И ЦИОНИЗМА . Те искат слаб и малоцифрен Иран който да НЯМА зъби и в бъдеще да бъде смазан именно за това всяка крачка към силен Иран каквото е повечето размножаване е удар срещу чи-футите на дявола -Израел измислената държава създадена от техния комунизъм

21

Тракиец

преди 2 години

Браво на Иран . Не се подават на ЕВРЕЙСКАТА ЦИОНИСТКА ЧИ-ФУТСКА ДОЙЧЕ ЦИОНИСТ ВЕКЕ И ТЕХНИЯ БОЛШЕВИШКИ САТЕЛИТ ООН КОЙТО ЕАБОТИ ЗА ИЗРАЕЛ И ЦИОНИЗМА . Те искат слаб и малоцифрен Иран който да БЯМА зъби и в бъдеще са бъде смазан именно за тива всяка крачка към силен Иран каквото е повечето размножаване е удар срещу чи-футите на дявола -Израел измислената държава създадена от техния комунизъм