19

Да

преди 2 години

И на мен ми направи впечатление, че нито за образование ще дадат, нито за откриване на работни места, само за храна. А после какво. 6 милиарда ще бъдат изядени за колко време? После какво?

18

Анонимен

преди 2 години

Освен американски, има и руски, и китайски милиардери. От тях цащо не искат?____________________ Те да не са луди да дават! Затова ли са крали, мамили, евентуално убивали, а също и *** подметките на Путин?! Вместо да си ги харчат докато са живи, да дават на други... на гладуващи... Къде ти?!

17

Бай Иван

преди 2 години

Невероятно, че чиновниците от ООН получават възнаграждения за подобни планове. Тази идея освен да доведе до допълнителна корупция, инфлация и още трайно безработни, не виждам какво друго ще постигне. Едни хора ще се нахранят за няколко месеца, едни чиновници ще продължат да взимат баснословни заплати за клати.урене и едни хора ще се облагодетелстват от обществени поръчки и после какво?!?

16

Мъск ...

преди 2 години

създава много работни места !!!! това е похвално !!! всичко друго е лицемерие на тези, които му искат пари ... които ще потънат в дупки и гърла за 1 месец !!

15

Анонимен

преди 2 години

Храна срещу кастрация. Това е решението на проблема. Мъск да ми дава шестте милиарда гущера, аз лозарски ножици имам.

14

рънърса

преди 2 години

И като ги нахранят какво? Нали след един месец пак ще огладнеят. По-добре да ги научат как сами да си осигуряват прехраната.

13

Анонимен

преди 2 години

Тия бюрократи от ООН след като са похарчили много повече през годините защо не решиха проблема, а го задълбочиха?

12

байчо

преди 2 години

И как купуването на храна решава проблема? Тази храна като свърши какво правим? Пълни глупости са това. Човека е готов да саде пари, за да се реши проблема трайно, не за 1-2 седмици или за месец.

11

До 13

преди 2 години

Щото Мъск сам се навря между шамарите , като заяви ,че ще ги дари тези пари ,ако му обяснят как ще помогнат. Е , обяснението е напълно изчерпателно , Мъск да плаща.

10

Хмм

преди 2 години

Бийзли е прав, пандемията , климатичните изменения и други фактори са налице. Затоплянето на планетата ще доведе до унищожаване на реколтата и растителността , повишаването на нивото на океана и затоплянето ще унищожат рибата, ще настъпи глад , бунтове, глобални мигрантски и войни. Започнели война ,няма кой да върка до Марс.

9

Никола

преди 2 години

Само да вметна, че Илън не е обещавал нищо. Всичко започна когато бе обявен за най-богатия човек на планетата. Тази (или друга сходна) организация туитна, че ако Мъск дари процент от състоянието си, то световният глад би приключил. Мъск директно им каза ОК, дайте план.. и последва това по-горе. Което е всичко друго, но не и приключване на глада по света. Просто поредното вливане на пари, което няма да доведе доникъде. Естествено, дори и 1 живот да бъде спасен, ще си струва.. но далеч не е края..

8

Анонимен

преди 2 години

Стига да не ги откраднат по пътя )

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя Бийзли като нарани 40 милиона след 10 години ще са 400 милиона и ще са гладни е така решават проблема безполезниците от ООН.

6

Анонимен

преди 2 години

ООН е похарчило стотици милиарди, ако не и трилиони и е виждам да са се справили с нещо конкретно, като глада, даже напротив увеличава се.

5

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от толкова работни места дори и сегашните са безсмислени но това не е ясно на много хора за съжаление

4

Анонимен

преди 2 години

А другите мулти милиардери къде са? Безос къде се крие? Зукербърга къде е? Упрън бъфет къде е? Жалка история и браво на Мъск.

3

Анонимен

преди 2 години

Хранете ги, те така като свикнат някой да ги храни ... бетер нашите римляни ще станат. По добре им осигурете работни места и им махнете корумпираните политици за да водят достоен живот.

2

Боко

преди 2 години

Само Елон има пари. Другите се крият.

1

koko

преди 2 години

Ае тея в Африка кога ще престанат да чакалят пари ? И другите евреи да чакат да чакалят от африканците?