79

Анонимен

преди 2 години

Сащ съсипаха света, ООН да налага санкции на сащ не да иска кървавите им пари.

78

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Защо Мъск трябва да дава тези пари, когато в схемата с "изхранването на цивилизацията" прозира доста нечиста авантюра за пренасочване пари към частни джобове. Мъск, Безос, Бил Гейтс или другите милиардери СА богати, защото не са *** и изключително трудно НИКОЙ не може да ги преметне с евтини туитни номера.

77

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** няма сметка всички да са сити нито всички да са богати

76

гошо тъпото.

преди 2 години

ДАЙТЕ ГИ НА БОКО И ЩЕ ГИ НАХРАНИ АФРИКАНЦИТЕ С 5 МИЛИОНА И ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ ЩЕ ГИ РЕАЛИЗИРА НА ФОНДАВАТА БОРСА ЗА КОМПАНЬОНКИ

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84Никой не е казал, че съм честен......:))) Просто тоз е абсолютно хахо, взима много наркотици, танцува.......но ти вервай, не е лошо за бизнеса :)))

74

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИзглежда не си пиеш хапчетата

73

Анонимен

преди 2 години

Не-гърците ще бъдат изхранени само ако се впрегнат на плантациите за се гърбят за заплата. СССР-ето беше велико защото цивилизова всички степни републики - Казахстан, Азърбайджан, Монголия - даде им азбука, наложи държавност, въведе задължително безплатно образование, медицинско обслужване и гарантирана работа, а какво предлага САЩ а? Да ръси парите на богатите от самолети, това ли успяха да измислят масачузетските йеилтските и харвардските възпитаници

72

Анонимен

преди 2 години

До 95 Е не е честен и преуспял като тебе.

71

Анонимен

преди 2 години

Закъса с марката "тесла", закъса с другите си "космически" проекти........сега понеже е богат мошеник, не ще да дари неколко милиончета на ООН....:)))))

70

Анонимен

преди 2 години

До 92 Е то и в СССР щяха да построят комунизма, ама умря.

69

Оон

преди 2 години

Бате дай някой лев бе бате.

68

Анонимен

преди 2 години

Мъск е постояно на дрога, не очаквайте от него чудеса :))) Щеше да "колонизира" Марс, ама нещо зацикли, освен от Холивуд да му помогнат с начинанието.......хахахаха :)))

67

JORDAN JORDANOV SARS

преди 2 години

United NAtions must to GIVE PRIZE about :"language bulgarianЗА откриване и залавяне на наглите терористи провеждащи МРъсен терор с широко рекламирана диверсия "COVID 19.Има огромна информация за всеки един от терористите/вече нагли масови убиици вкл от лични документи ,лични телефони,телевизори,автомобили..Напомням че са събрани данни и от подобни успешно блокирани от нас диверсии рекламирани като SARS,MERS,SWINEFLu,BIRDFLU ,GRIP. Всяка предишна година имаше вяли реклами на пореден ГРИП..

66

Аполо 17

преди 2 години

Добре че са американците да дават милиарди и да хрантутят тия комyндъри от оон-то, а в замяна да ги плюят денонощно и да *** подметкитe на китай и русия. Най-смешното беше когато сложиха за главен чиновник по човешките права някакъв ислямист от арабските клoaки , а шеф на оонто е някакъв португалски льольo, на който вероятно цял живот са му набивали в канчето колко е велик Ленин и Че Гавара и че САЩ са им откраднали светлото бъдеще.

65

Напролет

преди 2 години

Макар и да фалшифицират изборите с програмираните машини, руските шпиони са бита карта, защото напролет Пентагонът ще ги измете като фе.калии и не само у нас, но навсякъде по света

64

fact

преди 2 години

мръсните *** свикнаха да обират СВЕТЪТ като събират "помощи и фондове".НИТО ЦЕНТ ЗА ПАРАЗИТА ООН! Който умира от глад да се ФАНЕ НА ПЛАТЕНА РАБОТА!ТИ!МЪСК! НЕ ГИ ОТРАЗЕВАЙ ДОРИ. В ОТЧАЯНИЕТО СИ ПРОСЪТ ПАРИ.Техния "ожтчет" звучи така: ше умрем без лукс, ако нема бълъци да ни даряват своите милярди.

63

Там някъде

преди 2 години

Намалете администрацията на UN, WFP и всички подобни организации, които са под шапката на UN. След това намалете космическите заплати на всички по върха във въпросните организации. Не се месете в живота на хората чиито бит не ви е ясен и не познавате. Не им крадете природните ресурси. Във всички тези организации реално заслужаващи парите си са едва 10 % от служителите и то тези, които са по мисиите...

62

Анонимен

преди 2 години

Да им даде Мъск 6 млд долара, за да спасят 42 млн души от гладна смърт, за да ги убият после с Ковид. Нещо такова. ООН е това

61

Анонимен

преди 2 години

Т.е. милиардите от Мъск ще се преместят в джоба на производителите на Гмо храни. И като се изядат за година да кажем, после какво? Пак глад.Не от това се нуждаят. Нуждаят се от инфраструктура за напояване и облагородяване на земи, техника за обработване, пррдставяне на помощ във вид на специалисти доброволци и т.н. Не давайте на гладния риба а му създайте условия да си я лови сам.

60

Салвадор Алиенде

преди 2 години

дежурния по дискусии май не е ставал от масата тая нощ. читалищна работа