41

Lora

преди 2 години

то има ли нещо което да не им пречи кучетато се смятало за нечисто в исляма нечисти са самите те то попринцип на човека всичко му пречи безсърдечни празни без души и човечност това са хората

40

Бозар

преди 2 години

За кучетата е ясно, че според исляма са "нечисти", но за котките е точно обратното. Не знам как аятоласите ще оправдаят преследването на котките след като техния пророк Мохамед е обожавал котките и те са дълбоко тачени в ислямските страни.

39

Професора

преди 2 години

Ако питате мен ,човека най много пречи.Има човек има проблем ,няма човек няма проблем.Животинките не пречат на никой ,но хората са дяволи един за друг .

38

Анонимен

преди 2 години

Обичаят е тричане

37

Анонимен

преди 2 години

В Тайланд не уважават кучетата както у нас и Русия,там всяко куче е прероден убиец и се изяжда на супа.А всяка неестествена и болезнена смърт на животни живеещи близо до човека е изкачване в йерархията на тяхната душа,така казват някои учения.При нас тропането като обичай и самото му наблюдаване гони зли сили от места кучета и хора,колкото и да е дивашко езически,но работи и без да вярвате в него,въртенето завихря полета и чисти душата ,както кълбото напред при хората...

36

До 33

преди 2 години

Еми да всеки ден 1 куче яде по 10 човека. Кучето е най-добрият приятел на човека, ама човека не е най-добрият приятел на кучето!

35

Анонимен

преди 2 години

Кучетата са отглеждани единстено за робство.Огромна част от "приятелите на кучетата" си вземат домашен любимец за да подържат егото си че могат да заповядват на някого или го ползват като безмозъчна играчка зависима от милоста на господаря.Предпочитат се "умни" кучета които безпрекословно и на секундата изпълняват командите на собственика си /обикновено мъже/ или такива със ссмешна , ггорозна или оскакатена външност /предимно предпочитани от жени/.А ако кучето покаже неподчинение... на улицата.

34

Анонимен

преди 2 години

Мъдро решение.

33

До 33

преди 2 години

Кучето не хабе без причина, а причината е неговият стопанин!!! Говоря за домашните не за бездомните!!!

32

И сега

преди 2 години

За мюсюлманите отглеждането на домашни ЧЕТИРИНОГИ е забранено. По незнайни причини и те самите не знаят, но е забранено!

31

Анонимен

преди 2 години

Правилно решение. Кучетата и котките са хищници. Айде котките са малки и не налитат, ама кучетата нападат масово хора. В България десетки хиляди са изпохапани. Има не малко убити и наядени от кучета хора. У нас с оглед общественото здраве и безопасността на хората на улицата и по домовете кучетата независимо от породата трябва да се забранят. наличните да се евтаназират и с този сериозен проблем да се приключи. Кучета да се отглеждат от/за полицията или армията и толкова.

30

Гневен българин

преди 2 години

А че си *** козите няма проблем очевидно. Затова тези пр.м.тивни нямат място в Европа.

29

Трабва

преди 2 години

Куче само в двор. Истезание е за животното да го държиш в апартамент.

28

Соц скотът е доказан

преди 2 години

Кучомраз понеже към него самият живота се отнася като към куче и той много се радва да си изкарва комплексите по животинки и особено по кучета. Да ги "трича" за веселба и ги трови или измъчва. По отношението към животните ще познаете човека. Не съм виждал до сега комунист да има добро отношение към животните. Нито на село, нито в зоопарка.

27

Анонимен

преди 2 години

Абе нали гледате на жените си като на кучета ,защо тогава забранявате четириногите?

26

ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА

преди 2 години

Също така забраниха кучетата и ги наричаха с обидната дума "пеc". Кучета можеха да имат само милиционерите. Домашните любимци бяха обявени за буржоазна отживелица и кучето беше враг номер 1. Уличните кучета и днес са потомци на някогашните кучета на "буржоазните фамилии", които *** изгониха по улиците или принудиха да бъдат крити в задните дворове на хората. Ако някой друг освен милиционер си позволяваше да крие куче, беше обявяван за класов враг и ставаше неблагонадежден.

25

Димитър

преди 2 години

Както знаем от светата библия, стар завет, противопоставящите се трябва да бъдат убити с камъни.

24

до 22

преди 2 години

Е какво да очакваме от *** бачкатор с 2000лв. заплата, освен да се изкаже така с омраза към животните. После как да ми е жал, че си тотален слугинаж и роб, бе?! Котката ми живее по-добре от теб със сигурност.

23

мееметчу

преди 2 години

Аятоласите у Иран глави имат, *** насят, мъ мозък - Йок! -))))

22

Светозар

преди 2 години

Русофиллистиците не искате Европа и цивилизация. Вие си искате Бурлаки на Волге - бой, мизерия, каторжен труд, оскотяване и диктатура. Е, това ви влече. А русофилл в България, значи българофоб.