894

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1057Викаш Спецов и Киро Канадеца са за по две Нобелови награди. Румбата с Деса Мерцесеса в насрещното или в гонка с полицията по бул. България, и синчето ашлак пасти да яде. Мачкай Конституцията, да върнем върховенството на закона! Опаааа!

893

Анонимен

преди 2 години

Самуил Петканов: Общо 23 минути от дебата беше пояснение, че няма време. Радослав Бимбалов: Мога да опиша този дебат само с последните му пет секунди. Ръкостискането между двамата.Герджиков подаде силно опъната ръка, за да се запази далече, да си спечели разстояние от опонента. Това е поведение на страхлив, притеснен, зависим човек. Сбогом, г-н ректор. Не искам да Ви гледам повече.

892

Анонимен

преди 2 години

Мариела Стайкова: 1. КАТО ВИЗИЯ видях един посребрял пич срещу една нова Цецка, но по-женствена. 2. КАТО ПОВЕДЕНИЕ видях уверен, подготвен и уравновесен мъж срещу борещ се за началническо одобрение посредствен натегач.2. КАТО УМЕНИЯ ЗА ПОЛЕМИКА видях уверено познаване на нормативната уредба и проблематиката по всяка тема срещу назубрена опорна точка след назубрена опорна точка и будеща присмех ялова злост. Знам, че нямате съмнение кой, кой е.

891

Анонимен

преди 2 години

Герджиков: "Ние сме членове на ЕС и НАТО и имаме евроатлантическа ориентация. Не можем непрекъснато да бягаме от отговорностите си. " Не може непрекъснато да следваме отговорностите, които ни налагат. А думичката "ориентация" стана *** дума, символ на промени,..промени, ама наложени от някой друг. Македонците нека влязат в ЕС, като не разбират от добро, че са извън ... Радев! И пак Радев!

890

Анонимен

преди 2 години

Недялко Йорданов във фб:"Тази вечер кандидатът за президент професор Герджиков каза в дебата с Румен Раден по БНТ, че съм му подарил последната си стихосбирка и цитира част от посвещението. А то е буквално следното:Любов човешка да си пожелаем.Прекрасна! На омразата напук.И на България да завещаемПОДАДЕНА РЪКА ИЛИ ЮМРУК." ..................Сега разбрахте ли когато ви обират не вдигайте юмрук, приятелски подайте вии ръка и почерпете госта с кафе и заедно изнесете нужното за обира

889

Анонимен

преди 2 години

Герберските *** вият на умряло,много ми е кеф! Триглавата ламя се гърчи в предсмъртна агония.В неделя ще отрежем и третата глава ненаситното чудовище!

888

Анонимен

преди 2 години

Радев трябваше да пита Герджикова какво е мнението и за еднополовите бракове за да може герберчета най накрая да се обединят в желанието си да си организират хомопарад и семейната двойка Герджикова и Боко по жартиери да поведат хомогрупа Герб!

887

Анонимен

преди 2 години

Гербавите като за последно са впрегнали "лошия мат'рял" да плюе по най-достойния президент,който смело се опълчи срещу кражбите и продажбите,когато цялата държава беше завладяна и това беше много опасно.Нахлуването на каскета в президентството не само не го уплаши,но смело излезе сред хората и ги поведе към победата на доброто над злото.

886

Анонимен

преди 2 години

И тук, както по Нова Шаренкова, ще си изплюят сливиците по Герджиков. Та той се бил заяждал? Много ми хареса отговора му за"чекмеджетата". Шаренкова по Нова толкова се бе захласнала, че на въпроса на водещите кой са слабите страни на Герджиков, пусна плочата какъв обединител, лидер и още не знам какъв си е Радев. Пааткоо, питат те за Герджиков! И постянно набляга какви способности имал в държавното управление, за да замажат провала и на двете НЕГОВИ служебни правителства. Абе Вера Су отвсякъд!

885

Иво кърти

преди 2 години

Иво Сиромахов: Как ли се чувстват студентите от Софийския университет сега? Аз бих се срамувал, ако имам такъв ректор. А как се чувстват достойните преподаватели, които трябва да се примирят с факта, че лицето на Университета е слуга на някакъв полуграмотен уличник от Банкя. Клетникът ще загуби изборите, но ще остане ректор. И как ще продължат да го възприемат? Човекът, който е коленичил пред мафията, целунал е ръка на престъпник. Къде е духът на Университета?

884

До 1044

преди 2 години

Герджиков, няма деца, има дете - син. Видимо твърдо иска да държи жена си и него далеч от медийния интерес. Оправдано.

883

Анонимен

преди 2 години

Любомир Аламанов: Интересно е да се наблюдава как възрастен човек, професор при това, ректор на най-стария университет в България, се е докарал до позицията на подскачащо лаещо кученце, което търси скандал и шумотевица.Не съм съгласен с някои позиции на Радев, но Герджиков е като Тома Биков на стероиди. Очаквам всеки момент да започне да тропа по катедрата. Помнете Плевнелиев, помнете сянката на Борисов.

882

Анонимен

преди 2 години

"Резервната скамейка на ГЕРБ е много дълга и имаме подготвени играчи за всеки пост"-казваше Борисов.Да,наистина:Плевнелиев,Цецка,Герджиков,Караянчева,Лъчо Мозъка,Данито Кирилов,оня дето разкарваше банички с баничарката и направо дирктор на АЕЦ-а стана.Направо за Нобелова награда са всичките!

881

мнения

преди 2 години

Борис Бонев:"Главният прокурор Иван Гешев не ме интересува." - Анастас Герджиков, подставеното лице на Борисов, на живо пред цялата нация!Нищо чудно, че ректорът на Софийския университет мълча, докато негови студенти бяха бити под колоните на Министерски съвет. Явно и те не го интересуват.Влади Иванов:За пореден път стана ясно,че сокол не може да се състезава с ***.Тодор Владев: Герджиков не каза нищо за битите негови студенти под арката на Минисерския съвет.Защо бе,ректоре на ректорите!?

880

АНОНИМЕН

преди 2 години

Добре ,че не се стигна до правене на лицеви опори на този дебат,там е силата на сегашния президент и професора щеше да загуби! Радеф раздели нацията,вкара Бг в режим на избори и служебните правителства се заредиха едно след друго .Заради лични цели и амбиции разклати държавността! В предизборния му щаб е пълно с представители на бившата ДС! Няма една причина заради ,която да го подкрепя!

879

Анонимен

преди 2 години

Така желания от Герджиков дебат го показа отново колко нелеп кандидат е,и как не му е мястото в президентството.Ама каквото сам си направиш,никой не може да ти направи.

878

Анонимен

преди 2 години

Да познаваш Античността, а да не си чувал за диктатурата, за кражбите и зулумите, за подвизите на ГЕРБ и ДПС, за великите дела на прокуратура и полиция, също си е чудо.И най-важното - Герджиковото "АЗ, АЗ, АЗ" всъщност криеше ГЕРБ, ДПС, Борисов, Пеевски, Гешев. Уж само едно лично местоимение, а колко много имена.Точно тук е слабата пружинка на пружинения човек. И тук пружинката се къса, и Герджиков изчезва, и аз не му вярвам. Николай Милчев, поет и публицист

877

Анонимен

преди 2 години

Фигурантинът и 27-те ченгета от ДС.

876

Анонимен

преди 2 години

Голям *** тоя професор,бе.Аргументите му срещу Радев бяха,какво му казала една жена на пазара.Нищо съществено и нищо запомнящо се.Повтаряше опорните точки на ГЕРБ и в същото време правеше жалки опити да се разграничава от тях.Такова мишкуване не прави чест на един професор и то с претенции.

875

да напомним

преди 2 години

Президентът Радев отвя турското мekepe ГерБджиков като тайфун филипинска колиба.