954

Ангел

преди 2 години

То това небеше никакъв дебат .Румен Радев говореше а Гердижа се съгласяваве с него мляскайки с мазната си и гнусна муцуна наподобяваща женски полов орган!

953

Абе

преди 2 години

Рашо се разправя с Турция, а Руди с Украина. Абе много големи станахме, беее...

952

ПатрЕот

преди 2 години

Крем е български десерт.

951

Анонимен

преди 2 години

Изненадата е, че Чорапа ще загуби въпреки голямата разлика в момента.

950

Протестиращ

преди 2 години

Герджика няма никакъв шанс ...простаците сме повече в БГто ! Избираме Юмручния и Славчо е обещал безплатен концерт с хита "ще ви скъсам г-за !

949

Тръмп

преди 2 години

Останах с впечатлението че Герджиков ще гласува в неделя за Радев.

948

Анонимен

преди 2 години

Маските паднаха: Анастас Герджиков пусна плакати в Турция, ГЕРБ и ДПС сложиха капан на балотажа. Герберуги к'ва стана тя бе, потурчихте се много бързо, забравихте как отричахте истината за съюза между ГЕРБ и ДПС и Доганя и Тиквата ? Много ама много сте т'ъпи, затова и еднокнижника ви определя като овче стадо !

947

Бахур

преди 2 години

Ми щом като са единодушни и си се разбират що Си се не земат за младоженец и булка барем ...... ?!

946

Анонимен

преди 2 години

Почтеност и морал?! Кандидатът на ГЕРБ Анастас Герджиков спипан от АДФИ в злоупотреби за 400 000 лв.

945

Анонимен

преди 2 години

За втори път питам гербо-питеците, че тези ид'иоти от днес ме изтъркаха: - НАЛИ ГЕРБ НЯМАХА НИЩО ОБЩО С ДПС ЗАЩО ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ /НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ДЪРЖАВЕН ПОСТ/ СЕ ТЪРСИ ПОДКРЕПАТА НА ЕРДОГАН И ТУРЦИ ? НАЛИ БЯХТЕ "НАЙ-БЪЛГАРИТЕ" БЕ КЕ'ЛЕШИ Т'ЪПИ ? БЪЛГАРИЯ ЛИ Е ВАЖНА ЗА ВАС ИЛИ ПРИСТРАСТИЯТА ВИ КЪМ ПАРТИЯ-ЕКЗЕКУТОР НА БЪЛГАРЩИНАТА ?

944

Дора

преди 2 години

Щеше да е добре в края на дебата да покажат кой колко лицеви опори може да направи. Тъй де, здрав дух в здраво тяло.

943

Анонимен

преди 2 години

Защо триете истините бе ид'иоти от Днес.бг ? Изплува ново разкритие: Герджиков избран за ректор с помощ от ДПС, какво е общото между Анастас, секретарката Цвети и 2 млн. лв., дадени на куха фирма.

942

Анонимен

преди 2 години

Радетелят за морал, обединение и почтеност кандидат-президент на ГЕРБ Анастас Герджиков е изловен в груби злоупотреби и безконтролно раздаване на допълнителни възнаграждения в Софийския университет за тлъстата сума от 373 046 лева BIG5 откри докладна записка до Георги Начев директор на Агенцията за държавна финансова инспекция от Людмила Нейкова държавен финансов инспектор.

941

Анонимен

преди 2 години

1049- ти, Крим е засега е руски бе гербопитек, ЕС, САЩ и Австралия не са казали, че признават Република Крим за част от Украйна, само са забранили на кримски граждани с руски паспорти да влизат на тяхна територия ! ***, кой и кога е признал Република Крим за украинска територия ?

940

Тръмп

преди 2 години

Останах с убеждението че Герджиков ще гласува за Радев.

939

ака

преди 2 години

горкият мунчапак се наака каза че крим е руски

938

Дупедавство

преди 2 години

Характерна черта на българския народ. Вижте само колко "интелектуалци" и медии се надпреварват да обгрижват задните части на Радев

937

КРИМ БИЛ РУСКИ!

преди 2 години

А ние да не знаем, но и Фигуранта не знае, защото много скоро Крепостна Рус ще изчезне от картата на света, а Крим ще си остане украински. По това време русо-робите ще трябва да се укриват някъде, защото законите по време на война са много строги.

936

Анонимен

преди 2 години

Нищоправещият фигурант насъска дясната си ръка Рашков срещу Турция но забрави,че благодарение на ДПС СТАНА ФИГУРАНТ и ДПС ЩЕ ГО СВАЛЯТ ОТ ТОЗИ ПОСТ.ПРОФЕСОРА направо му скри топката,фигуранта взе да мънка....и отклонява от дебата!

935

Ми НЯМА да стане

преди 2 години

Ще има пак избори.