263

Атаман Сирко

преди 2 години

И настана рев на дьонмета и потурнаци, генетично обременени предатели!

262

Анонимен

преди 2 години

Ердоган президент!

261

Анонимен

преди 2 години

С доматите по Мая Мянолово и сие които предложиха и се прие закон за гласуване без отседналост поне от 6 месеца..Трябва да премахне двойното гражданство за тези които нито са родени в България нито знаят бългрски език.

260

Саши

преди 2 години

Двойното гражданство трябва да бъде приоритет на Новото Събрание! Само етнически Българин да има чуждо гражданство,ако другата страна има такъв закон.А що се отнася до турският етнос у нас,могат да се приемат специални разпоредби.Стига напрежение и намеса във вътрешните ни работи вече десетки години.

259

Менто

преди 2 години

Да хвърляш домати на с виня си е любов към животните! Да хвърляш сланина си е обидно скъпо.!.

258

Анонимен

преди 2 години

Президентът ни е Имах някакви съмнения, когато обясняваше как Петков носил България в сърцето си и че това е по важно от Конституцията, но сега съм сигурна. Прави се на ястреб, а не си дава сметка, че просто пърха като колибри.

257

До 272

преди 2 години

На тия полицаи пред посолството Анкара не им плаща заплатите, ама абсолютно нищо не може да ги спре да си пратят и полицаи и армия на които им плаща заплатите за да им пазят посолството! Нали се сещаш Чашков и Крадев в каква беля могат да ни вкарат с опита си да мобилизират "патриотичен" вот?!?!? Или не ситга ПиПието за това??!!

256

Румен Владимиров

преди 2 години

Нали президентските партии ИТН и Мутри вън! промениха Изборният кодекс и разрешиха на Ердоган да провежда избори в Турция в колкото си иска секции? Нали уж лошия Борисов бил отнемал правата на български граждани? Някой смятал ли е че ще стане нещо по-различно?

255

До Питащия 276

преди 2 години

"Ти какво предлагаш?Полицията заедно с протестиращите да скочат срещу едно посолство ли?И какво правим после,като докато се съмне турски аскер дойде у вас и те пита къв си ти бе???!!!!" ----------------Нищо не предлагам, изказвам мнение. Предложението е в твоя пост, така че тебе може да дойдат да те питат какъв си на разсъмване... А пък ако турски аскер може да дойде у нас, в България, язък за ЕС и НАТО!

254

Анонимен

преди 2 години

Жалка масовка на Фигуранта. Пише се за голям патриот, но до края на годината ще клекне на Заев да ни направи за посмешище на цял свят.

253

Анонимен

преди 2 години

Ей само да не правите поразии, Турция има над 1 милион сухоптна войска, една от най големите в Света, без да броим техниката. А техниката на България с/у тяхна е седноче Трабанче с/у S-класа.

252

От бореца

преди 2 години

Нека се забавляват децата и ние като деца сме мятали домати по селския ***! За разлика от фесссовете които от деца тренират изнасилване на хора и животни от всички турски полове!

251

Асан

преди 2 години

Фащайте курс към Банкя :)))

250

Мая

преди 2 години

Се извинява, че предложи Пеевски и че направи безброй секции на турците в Турция и по света.

249

Анонимен

преди 2 години

2016 ако не бяха гласовете на ДПС, то Радев нямаше да бъде Президент сега.

248

Анонимен

преди 2 години

Е Защо Протестирате? Вота е за ТОВА. Просто гласувай за Радев и толкоз. Що трябва да ходиш там и да викаш ?

247

Само питам...

преди 2 години

На тия полицаи пред посолството ,Анкара и Ердоган ли им плаща заплатите ?

246

Крайно време беше

преди 2 години

да покажем, че България не е турски вилает. Но се чудя как така не споменавате това, което винаги се изтъква - че има футболни агитки на протеста. Преди малко по ТВ новините съобщиха за "протестиращи граждани и сред тях - футболни фенове". Излиза, че футболните фенове не са граждани...

245

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта със сигурност губи изборите. Машините са настроени срещу него, заради пpocтотията му с юмручето и гафа с ДПС

244

Анонимен

преди 2 години

Когато на предните избори етническите турци под строй гласуваха за Радев, тогава нямаше намеса във вътрешните работи на страната и всичко беше цветя и рози, така ли? Сега този *** и Рашковците му ще ни докарат дипломатически скандал и тълпи от мигранти. Злобата и глупостта не прощават, но ще страдаме всички.