383

браво гн президент

преди 2 години

Нека радев обяви война на турция и украйна едновременно . Това би било триумф на неговото управление.

382

Анонимен

преди 2 години

Турция наистина се меси в нашите избори. Турската държава накара изселниците да гласуват. Ако не беше така гласувалите щяха да са най-много 10-20000. Да ама СМСчета, набиване на канчетата на молитвите и др.похвати за направление и резултат се видя. Ай ся на втория тур да видим ще отиде ли някой.

381

Честито

преди 2 години

Понеже България е една страхотно стабилна и богата държава, можем да си позволим да забатачим допълнително бзинеса и да се вкараме в икономическа криза с Турция! Да се вдигнат лихвените проценти и цените още повече. Радев трябва да се спре! Че народът е *** и вземе да му повярва.

380

Радев прекалява

преди 2 години

Радев прекалява! Ще ни докара до политическа, а с това и неминуемо ИКОНОМИЧЕСКА криза с Турция! Това не е шега работа на и без това слабата ни икономика. Бизнсът съвсем го скапа, подлуди народа, сега и етническа омраза! Много лоша игра играе Радев, от алчност и ЛАКОМИЯ за 2рия мандат! Изнагля като едно време Борисов!!!!

379

Отклоняват омразата

преди 2 години

Опитват се да отклонят напрежението и умората в обществото и да я насочат да избуши в омраза към вечните виновни - турците. А реалните маскари ги чухме - Петков каза, че няма смисъл да прави правителство, ако не може да смени главния прокурор. Понеже Петков има план за изпълняване пред американците. Г-н Петков, няма ли смисъл да направите правителство за народа?! Видя се кое е важното за Кирчо и Кокорчо - слуги на американците за шистовия газ и балканска война!

378

Смешници скинари

преди 2 години

Какви са тия смешници скинари?! Не се ли изтърка вече тази омраза все турците виновни за нещо. За да не е виновен Радев, Борисов, Петков, Корнелия.. тези протести защо не са пред РУСКОТО или АМЕРИКАНСКОТО посолство! Турция ли ни вкарва бежанци? Те ли направиха войната в Сирия и Афганистан, Турция ли се бърка в икономиката и налага ге*ския имидж на децата ни, Турция ли иска да вади шистов газ тук и точи пенсионерските фондове?! Що за изтъркана омраза е това.

377

Анонимен

преди 2 години

До Американците точно така!

376

Американците

преди 2 години

Американците се месят видно и явно в българската политика, но протести за това няма. Вместо това пак сме насъсквани да мразим турците, защото имат законно право да гласуват. Както имаха право да гласуват и хората на запад, които са по 20 години в САЩ и избраха Слави. Това че нещо не ни харесва, не го прави неправилно. Но на САЩ либералните идеи и войни, докараха бежанци, депресии и кредити за всички! Този протест не трябва да е пред турското посолство!!!

375

Червени похвати

преди 2 години

Пак комунистически похвати да мразим съседите си, все едно си нямаме достатъчно икономически и социални проблеми?! Или точно това искат - да отклонят енергията на народа в омраза на турците, вместо в протест за постоянно качващите се цени! Да, инфлация има навсякъде в Европа, но пропорционално на тях не им се отразява така зле. Не разделиха и достатъчно обществото, за да го владеят по-лесно..

374

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Гордея се със своят Български Народ! Този път Французи,Келти,Сърби, и Българи ще стигнем и превземем Константинопол. Милост няма да има,защото варварщината никога не е била простима.

373

Анонимен

преди 2 години

Нали сте чували какво е казала баба Ванга - че отношенията ни с Турция ще са много интересни...

372

Анонимен

преди 2 години

В България има политика за омраза към всичко,защото политиците се страхуват да не би да си харесаме някоя държава и да мигрираме.Споко ние не мигрираме в съседни държави,а и съседите ни не го правят.Ние заедно с тях мигрираме за Германия,Англия,Франция,САЩ,скандинавските страни,Австралия и подобни.Омразара къмюсъседите ни е от врвмето на Живков и си остана.В ЕС сме и още не сме излекувало комунизма.

371

Анонимен

преди 2 години

В коментарите винаги има хора които пишат:Турция никога не е била приятел и няма да бъдат.Сърбия,Македония,Румъния,Гърция никога не са били наши приятели и няма да бъдат.Та други съседи нямаме приятели това са.Ние трябва да бъдем приятели с тях.Само у нас има неприятелска пропаганда за съседите още от комунизма си остана.Когато не харесваш никой,няма как да те харесват.Аз в блока харесвам съседите и те ме харесват,логично е.Комунистите създадоха този страх у нас.

370

До атанас велмазов

преди 2 години

За теб знаем. Но все пак не на всички нас е правен сюнет като малки. Върви си в Турция, никой не те спира!

369

Правила

преди 2 години

До ДораЦИК и Изборния кодекс *забраняват* агитация на чужд език. Няма значение дали е турчин, французин, грък и т.н. Агитация само и единствено на Български. Езикът на държавата, в която се провеждат избори. А вече че ДПС-то ползва неуките си избиратели за да накланя везните към про-турски интереси - това всички го знаем, въпросът е че Соколеца е бариерата ДПС да бъде забранена като партия, нарушавайки Конституцията на Република България.

368

А руското кога?

преди 2 години

Защо няма тройно по-голям протест пред Руското посолство? Радев е техен кандидат. От това по-голямо намесване на изборите, здраве му кажи!

367

Анонимен

преди 2 години

Коментарите под статията красноречиво и едностранно показват колко много неоосманисти пишат тук под прикритие.

366

Анонимен

преди 2 години

турция никога не е била приятел на България и никога няма да бъде. турция винаги е била и ще остане враг на България и българите, докато не престане да съществува.

365

Анонимен

преди 2 години

Никога повече двойно гражданство за лица, определящи се за турци. Търпението на българите свърши.

364

Бай Иван

преди 2 години

Аз съм по възрастен и от личен опит ще кажа. Малкото камъче обръща каруцата. Ер доган изобщо няма представа какво го очаква само гледайте след година две. Той се заиграва с Русия САЩ Евро съюза и се прави на голям мъж но не учаква и не си е помислял дори че края му ще дойде от България. Няма да обяснявам подробности, след не повече от 2 години се сетете за бай Иван какво ви написа сега,