303

Анонимен

преди 2 години

А защо не пред централата на ДБ 7/8 ебниги и президентството. Това е платено от Резидена Радеффф, който беше избран с гласовете на ДПС предните избори между другото. Помним ги тези елементи като освиркаха и Фандъкова на 3 март. Доста грозно също така. Не е луд този който яде баницата не забравяйте. От един не *** здравомислещ българин

302

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ И ДПС-РЪКА ЗА РЪКА *** МАТА ИМ ТУРСКА. Г-Н РАДЕВ МАЧКА ВАШИЯ ОНБАШИЯ.

301

Ottoman

преди 2 години

Против Радев и комунистите съм. Обаче Не искам и Ердоган да решава съдбата на България. А тези просто протестиращи, за пари са готови да се на г*зят на всеки.... Стара поговорка: Интереса Клати Феса... Драги мои пУтриоти и националисти

300

Анонимен

преди 2 години

По-евтино щеше да им излезе ако ги замеряха с турски лири

299

Анонимен

преди 2 години

Радев и Рашков ще запалят етническа война в България! 32 години се опазихме от това!

298

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 322 Имах предвид "знаят" ли?

297

Слави Трифонов

преди 2 години

Боя настана тупкат сърца ни!! Ето ги идат наште душмани!!

296

Анонимен

преди 2 години

Тези "доматени войници", че в Турция има наборна служба и мъжете служат, или са служили в армията? Малко или много тези мъже са наясно с военната техника и тактика? Ако провокират конфликт с Турция, как мислят да защитават родината? С домати, със скумрия, с яйца и камъни? Или пък ще пращат тези, които са служили?

295

Браво прокопиев!

преди 2 години

Радев отлично отстреля протестните партии след като му свършиха мръсната работа. Човекът си отглеждаше своя партия и това не беше тайна за никого.

294

Да ти кажа

преди 2 години

ГЕРДЖИКОВ Е СМАЧКАН. СПЛЕСКАН КАТО ДОМАТ ТОЯ МАЗНИК.

293

Брадата

преди 2 години

Те и доматите за хвърляне са турски, няма икономика, мняма и политики. БОИКО го договори това сРеджеб

292

Анонимен

преди 2 години

Това не са протестиращи, а емемейци, батки и ултраси, които умишлено или неумишлено работят в интерес на ДПС и ГЕРБ, насаждахки етническо напрежение и омраза. Най-добрият протест срещу турската намеса е да гласуват за Радев в неделя. Сега само сплотяват избирателите на ДПС още повече. Стари ченгеджийски номера, които се надявах, че сме пеодолели вече, но уви. Само да добава, това са 80 000 гласа или точно едни мижави 3% отгоре в полза на ДПС. Макар че е очевидна намесата и мобилизация от Турция.

291

Анонимен

преди 2 години

С думата "***" поздравявам всички българи!! Родна реч о!майна

290

Анонимен

преди 2 години

За увеличаване на секциите в чужбина питайте г-н Слави, г-н Тошко и г-н Христо, подкрепени от Мая общата, Хаджигенов, Бабикян. Те очакваха милиони гласове за техните протестни партии.

289

Анонимен

преди 2 години

Рашков е главният виновник за този протест! Той повтаря непремерените думи на разединителя Радев! Кой спи и не подвежда двамата под съдебна отговорност за подбудителство в метежи???

288

Чипът

преди 2 години

Е да са ви честити няколко милиона мигранти. Благодарете на зеления чорап

287

Анонимен

преди 2 години

Телевизия Алфа,що не е на протеста?Къде е Духлева,оная с опашката и онзи шишкавият репортер?Впрочем къде е самият перхидролен пудел?

286

ЩЕ БРАНЯ....

преди 2 години

Моите МЮСУЛМАНСКИ братя с оръжие в ръка. БЪЛГАРИ И ТУРЦИ---ЗАЕДНО ОТ ВЕКОВЕ, И ЗАВИНАГИ!!!!!СМЪРТ НА ДС/БКП!!!!

285

varg

преди 2 години

Днес на България повече от всякога е нужен втори Възродителен процес.Ако не беше Тодор Живков днес България щеше да е Турция!!!

284

Анонимен

преди 2 години

Изселниците ни и Турция нямат вина. Вината е на депутатите които приеха този закон да се отварят неограничен брой секции в Турция и да се гласува без отседналост.Вината е на българският парламент и на българските депутати които приеха този закон. Идете при Слави, Мая и пр. които гласуваха за това.