323

Анонимен

преди 2 години

Нали вие протесърите увеличихте секциите в Турция на 130, сега защо се оплаквате?

322

Кривондел

преди 2 години

Къде бяха когато ДПС подкрепиха и гласуваха за Радев? Тогава той проблем с ДПС нямаше, напротив.

321

Mersi

преди 2 години

Значи когато избират нас - ашкулсум,Когато са против нас - айгидирим.

320

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента ДПС да се обяви за етническа партия и конституцията да се спази. Въпреки, че както всички знаем Доган е над конституцията.

319

Анонимен

преди 2 години

ГЕРДЖИКОВ ША мре БРЕ!

318

Анонимен

преди 2 години

ГЕРДЖИКОВ Е *** БРЕ!

317

Анонимен

преди 2 години

Че го лапят у недела турците и гроб а после дупе да им е яко.

316

Хохо

преди 2 години

Ниска избирателна активнос защото на нормалните хора им писна да се състезават с неграмотни ,соц слаби ,двойни гражданство ,и разни маймуни дет не разбират бъкел български ,е честито на политическата мафия .печели изборите !!!!

315

ля ля

преди 2 години

имах предвид на тяхната държава болния тип който само да щракне с пръст и са преминали и отвъд язовира......

314

Хохо

преди 2 години

Че какво са виновни турците ,нали нашите политици им Дават право да избират кой да управлява държавата,пак платени качулки за мръсната работа и комунистически цирк ,всичко е планирано .

313

ля ля

преди 2 години

на мен ми се струва че играете много лоша игра! и също виждам че ще ни напердашат най-здраво от всичките пъти! страшно сме отворени пък кой ще ни спаси после. този път ще минат през нас и няма да разберем. а онзи бония на челото на държавицата ни пфффф лоша игра е това

312

Радеф е провал

преди 2 години

След една година провали по всички параграфи и вкарване на държавата в безпрецедентна икономичска, политическа и здравна криза Клепоухия Резидент сега ще ни вкара и в международна криза с единствения ни съсед който що-годе все още е добронамерен към нас.

311

Анонимен

преди 2 години

На Рашкоф ударната група с по една дамаджана се събрали да реват пред турското посолство. А Ердо вече е приготвил 100000 сирийци на границата

310

Анонимен

преди 2 години

Абе защо ни е Волен Сидеров?В края на кайщата той дори и войник не е ходил.Не се е клел в Трибагреника да служи на Родината!А в казармата през соца не взимаха само луди ,гейове и тежко болни.Да ви прилича на болен?Да ви прилича на луд?(прави се на такъв,когато му уйдисва).Остава да е гей..Дълбоко законспироран гей.Тук ,не съм сигурен.

309

Анонимен

преди 2 години

А всъщност сами сме си виновни с ниската избирателна активност. Ние може и да не щем да гласуваме, но от турция с удоволствие гласуват вместо нас.

308

МНОГО ЛОШИ ТУРЦИ БЕ

преди 2 години

Ами не може така да се намесват във вътрешните ни работи. Виж, Решетников дойде и без да се намесва във вътрешните ни работи, заповяда на подчинените си да назначат Радев за президент. И те го назначиха, та до ден днешен все си е назначен. Много е вероятно и Радев като Путин да ни е назначен доживотно...

307

Анонимен

преди 2 години

А господина с какви гласове беше избран за президент?????? Нима не помни? Ще си припомни в неделя !!!!!!

306

:(

преди 2 години

Етническата Партия ДПС държи Прокуратурата и Съда в България. Кога ще се освободим. Дедите ни са се били за България, нас ни мързи да гласуваме.

305

До партиен секретар

преди 2 години

'' ЩО НЯМА ОЩЕ ЕДНО ПОКРЪСТВАНЕ И ЕДНА ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ...''Защото тоя път няма да ви простим и аскера ще е във София за 24 часа и ще има отново 5 века присъствие, робство,владичество или там както го наричате вече, в нашата история тоя период го знаем като ''времето което управлявахме империя на 3 континента от Виена до Персийския залив и от Каспийско море до Алжир :)'' и забележи не говоря за 30-40 години на 3 морета като някои ''велики'' истории, а говоря за 3 КОНТИНЕНТА за 4,5 века.

304

Анонимен

преди 2 години

Радев не се посвени и да използва болната за нас тема БРАВО ОБЕДИНИТЕЛЮ