180

Даам...

преди 2 години

Славчо, мишко долна, що не съставихте вие правителство бе? Мишки!!! Сега щели да подкрепят ПП, ми ще ги подкрепите, щото сте ***, ама в същото време и мишоци и ви беше страх да поемете отговеорноста за кабинет. Ама сега е сладко, широка коалиция и отговорноста се размива между всички до степен на незначителна такава. Чалгари прости!!!

179

Анонимен

преди 2 години

В инициативния комитет на Румен Радев според публикации има 27 агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Бащата на шефката на инициативния комитет Ана Заркова е ГЕНЕРАЛА ОТ ДС ЛЕОНИД КАЦАМУНСКИ. Така че балотажа е между Радев и ШАЙКАТА му от ДС срещу народа в лицето на Герджиков

178

Анонимен

преди 2 години

Подкрепяй мадурите на Петков за да оправдаеш субсидиите които ще получаваш! Иначе телевизийката и кабаретчето бяха гръмнали без политиката!

177

Анонимен

преди 2 години

И Бойко е подал оставка като депутат?

176

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

Глaсувaш за лeкeтo-дoнoсник Aнастас Герджикoв, получаваш дявoлското изчадие с фес, изрoда-дoнoсник Боко-цигaнина-българoубиец!!! Полковник свиркова дали се е отчела на колене пред Боко-Б.ъ.л.г.а.р.о. убиеца за предложената и длъжност, Ъ?! Гнyсния масoн-дoнoсник Aнастас Гeрджиков е СРАМ за цялата академична общност! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!

175

ЕМО

преди 2 години

Сметките за тока като се увеличат след 2-месеца ще видим КАК ЩЕ СЕ ПОДКРЕПЯТЕ..... ЩЕ СЕ ГУШКАТЕ ИЛИ САМО КАФЕ ЩЕ ПИЕТЕ.

174

Анонимен

преди 2 години

Е, ще да подкрепяш топките на някой! Само това умееш явно!

173

Оставка

преди 2 години

Трябват ни НОВИ министри и Президент, които да МАХНАТ маските и Сертификатите за Българи и да вкарат в МИША дупка всякакви араби и китайци, да ходят навсякъде с торба на главата, за да НЕ ни заразяват.. А, докато ЧАКАМЕ да дойдат НОВИТЕ министри и Президент, най- добре всички Магазини и Ресторанти да сложат ТАКСА- 5000( пет хиляди) лева за чиноввници- данъчни, митничари и полицаи, ако ВЛЯЗАТ в Магазин, Ресторант или другаде... А за сегашните, министри( докато ги махнем)- ТАКСА - 10000 лева.

172

До 205

преди 2 години

Това, че напушен рапър е взел повече гласове от бивш премир за теб е нещо позитивно?!? Ще ми е интересно мнението ти след 4 месеца!

171

Муахаха

преди 2 години

Ами бива да си погледнеш какви ги гворихте за Кире и Кокорчо ти, Тошко и депутатите и да дадеш някакво смислено обяснение как сте съгласни лъжци, мошеници и измамници да управляват държавата! Голями подигравки бяха за Биков и Каракачанов какво говорили за Боко, па после били с него, ами за себе си какво ще кажеш?!?

170

Ех Слави, Слави!

преди 2 години

Защо не съставихте вие правителство, а подкрепяте тези ***??? Защо подкрепихте Радев преди време??? Той ще ни натрапи неолиберална диктатура!!! Ще досъсипе България!

169

Анонимен

преди 2 години

Позор, долен чалгар!

168

Хаха

преди 2 години

задкулисието на Бойко превзе Радев и всички пласнаха с ръце хаха. А на Бойко му изписаха вежди.

167

до РАДЕВ МА4КАААА

преди 2 години

Мачкаш на Чорапа кайсиите с ycтата си.

166

Анонимен

преди 2 години

Бойко е проституирал в резиденцията и кметове и бизнесмени са му плащали. Откри се произходът на парите в чекмеджето.

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191 "Най накрая Слави слезе на земята. Така се прави в политиката Славчо, а не както започнахте. И провалихте 2 парламента." На никаква земя не е слязъл. Просто изпълнява нещата както му нарежда ДС. Това отдавна го предсказахме. Ето ново предсказание: ще сформират кабинет за 3-4 месеца, колкото да гласуват бюджета на Фигуранта, да тръгнат парите от ЕС, и да пуснат РДМ за преговори, и след това ще се разпаднат "заради непреодолими различия" като връчат обратно властта на Радев.

164

МууууууУУ ахаххахаа

преди 2 години

гроб могат да бъдат опозиция само от затвора !

163

Поздрави от Банкя

преди 2 години

ЕС се разпада, Черно море - военна зона, в Германия заводи затварят заради кризата по веригите на доставките, 2000$ цена на газ, 3.5 милиарда нов дълг и 20% инфлация в България. Приятна зима с Кирил и Асен и сметки за парно по 2 хил лева. ГЕРБ са на резервната скамейката, в опозиция този сезон, ще наблюдават шоуто.

162

хаха

преди 2 години

Жалките герберасти не харесаха това. Ще наричат Слави чалгар, на останалите също ще залепят по някой нелицеприятен епитет. И всичко това, защото виждат, че има голям шанс за редовно правителство. Правителство, което няма да е съставено от хунтата герб-дпс и което няма да раздава ин-хаус милиони на техни си фирми.

161

до РАДЕВ МА4КАААА

преди 2 години

***! Не можеш да напишеш 1 смислено изречение...