79

Анонимен

преди 2 години

Комунизмът трябва да приключи в неделя!!!

78

Шивачка

преди 2 години

Ако Герджиков спечели, ще му ушия нова рокля. Знаем си, че той ги харесва тия нещица :) Преди години ги бяха хванали и изтипосали в ареста, едни сладури в рокли, на високи токчета и с много червило. После нещо се потуши случая.

77

Избирател

преди 2 години

Кои бяха тези от БЗНС? Крилца и перца по 5 човека, дядо, баба и унуче.

76

И каква стана тя?!

преди 2 години

Герб лекичко измамиха патриотичните партии, само и само да управлява още един мандат, като се оказва, че нон-стоп Герб си е бил в партия с ДПС. Извинявайте ама е гнусно. Да бе, пари, пари и още пари ама да мамиш така подмолно е гнусно.

75

Анонимен

преди 2 години

В инициативния комитет на Румен Радев според публикации има 27 агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Бащата на шефката на инициативния комитет Ана Заркова е ГЕНЕРАЛА ОТ ДС ЛЕОНИД КАЦАМУНСКИ. Така че балотажа е между Радев и ШАЙКАТА му от ДС срещу народа в лицето на Герджиков

74

Анонимен

преди 2 години

БЗНС? Ама тези нещастници имат ли още симпатизанти? Те нали са филиал на СДС, тоест - патерица на ГРОБ?

73

От коя страна си...

преди 2 години

Важното е от коя страна от кой бряг на реката заставаш....Единият бряг е Гербджипков издигнат от Борисов, мафия, ШАЙКА, корупция и т. н. 20% от НАРОДА и другият бряг 80% е генерал Радев лицето на протеста срещу всичко това!!!!

72

Васил

преди 2 години

Тия пък кои бяха?

71

Анонимен

преди 2 години

Народе, ГЛАСУВАЙ: Турция дава 200 000 гласа на ГЕРБ за балотажа (Бойко се договори с Реджеп Ердоган)

70

Анонимен

преди 2 години

Ех, Радев, Радев да се бе опрел на силната, стабилна земеделска снага щеше да спечелиш изборите.Сега милиони земеделци ще ти бият шута.

69

кофти

преди 2 години

ДПС ще се настанят и в СУ ...

68

БЪЛГАРИН

преди 2 години

От нас Българите зависи да не позволяваме повече да ни управлява един полуграмотен примитив, бивш шофьор на мутрите който с некадърното ни управление ни заби на дъното по всичко.На 14 11 некадърниците от ОПГ ГЕРБ бяха в нокдаун нядявам се на президентските избори да ги нокаутираме.

67

как ВЕ

преди 2 години

До джо... Знаеш ли , колко песньовки е напиСАл за Анелия, Алисия , МарчетУ , Азис ...

66

''РАЗЛИКАТ

преди 2 години

Много интересен термин !Разликата м/у Радев и Герджиков драги ми Смехурко , е мноО проста : Кои подкрепят Радев и ''кои'' подкрепят Герджиков , за герджиков са ШАЙКАТА на герб И Ердоган ,... Е ?

65

джо

преди 2 години

До от форумите. Какъв "учен" е този Мушморок ? Сигурно е открил отново топлата вода.... Ние си знаем , за да стане някой някъде шеф, просто трябва да си дружка на баце. Даже *** даскал, без одобрение на герб и дпс няма как да започнеш.

64

Анонимен

преди 2 години

Гласувам за Герджиков.

63

Даа!

преди 2 години

Да преЕБЕМ / както казва Карадайъ/ , че Гердиков стане Президент , какво в замяна ще поискат ДПС от него , и той ща им стане СЛУГА като Борисов ,... ЕЗИК , МЕДИИ , НЕДАСЕГАЕМОСТ , ПРАВА ,.. И КУП ДРУГИ ''ЛАКОМСТВА''.

62

джо

преди 2 години

Тези , кои бяха и колко процента спечелиха на изборите, че нещо не се връзва.Или са подкепяли Луна и сега с огромните последователи ще къртят наред. Да му се невиди и на шибаняците им ниедни.

61

Софиянец

преди 2 години

Не искам да виждам Борисов в столицата , да не излиза от Банкя !Чекмеджетата остават в столицата !

60

oт форумите

преди 2 години

Разликата между проф. Герджиков и лентяя Радев е от Земята до Небето ! Герджиков е дал много на българската и световна наука , а Радев е изял много пари на България за носенето на една мазна фуражка !!! Професорът е давал и продължава д дава , Фигуранта е вземал само и продължава да взема ,без да е дал НИЩО !!!! Един пилот от селскостопанската авиация е много по-полезен в сравнение с този злобен кариерист !!!Прочети още на: https://dnes.bg/izbori-2021/2021/11/18/bzns-zove-simpatizantite-si-da-glasuvat-za-gerdjikov.510936