19

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Сър Пичук - Линк към гугъл сколар с разработки, които потвърждават твърдението ти? Или "едно видео у тубата беше убяснену мноо хубуу!" ???

18

Анонимен

преди 2 години

До 15 - То и аз познавам дилър, дето от 20 години разцъква амфетките и не са го фанали, ама знам и още 10, дето са прекарали повече години в затвора, токолктото на свобода и друг 2-***, дето оещ ги търсят и не се знае, дали просто са збягали или са ги метнали в някой язовир.

17

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Тютюнът и никотинът помагат при психични заболявания като шизофрения и помагат за контролирането им, освен това при деменция забавя прогреса на болестта... Пушенето на марихуана помага при артрит, болки в кръста, шипове и т.н но МВР за биг фарма мафията, а не за вас...

16

Анонимен

преди 2 години

До До 1 - Виш ся ко ... нииисам идиничката мааа ся па и ти нидей тай уе!

15

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Имал съм пациенти на 80+ години, които пушат още от преди казармата т.е 60 години и без рак и без сериозни сърдечни проблеми даже. Те бяха пушили 30 години цигари без филтър, които съдържат много повече катрани от днешните и тютюн с лула директно. Има 500-600 случая на рак на белия дроб годишно причинен от цигарите и това за 2.5 милиона пушачи, а това е твърде малко за да е сериозно въобще. Само от ковид ваксините си отидоха поне 2500 души у нас и всички мълчат за това обаче...

14

Анонимен

преди 2 години

Спрете се с тоя Кунчев. Кацарата кривоносия психар ви каза че бил здрав като бик, бик на апаратна вентилация, но все пак бик. Явно много помагат химикалите срещу кихавица. Особено трипъл буст. А ако в България се спре купуването на цигари незабавно,след месец сме фалирали. Приходите от акцизи и ДДС са няколко милиарда годишно.

13

Анонимен

преди 2 години

До 1 Българина Ти що не се видиш първо тебе си?

12

До сър Пичук

преди 2 години

То щото шансът пушач да хване рак на белите дробове е малък,затова и двама познати по на 50 години умряха от рак на белите дробове. Ама викаш всичко е случайно .

11

Анонимен

преди 2 години

Ми мнооо ясно уеее! Наште са най гулемите уее! Нештооо против българите ли има уее! Ше стана ей ся! АЙДЕ ЕЙЕЕЕ! ЩИ РАЗЦЕПА МУСУРКАТА УЕЕЕ!

10

МАЙОРА

преди 2 години

БайГаньо е един простоват нихилист, с доста ниско АЙкю, с изключително агресивен инстикт за доноснечене и кражби! Като бонус е родоотстъпник, русофил, лицемер и еснаф! Готов е да се продаде на всеки чужденец за 5 стотинки! Всеки байГаньо се ражда научен! В пълна чаша нищо не можеш да налееш! БайГаньо е същият! Той е роден научен и умира със знанията на академик по всичко!

9

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Няма подценяване вредата от тютюнопушенето, има огромно надценяване на вредата от него... Ракът на белия дроб е доста рядък и често не е причинен от цигарите, а от други канцерогенни субстанции, вируси или дори автоимунни заболявания причинени от ваксини... Вероятнотта пушач да умре от рак на белите дробове е същата като тази шофьор да загине в автомобилна катастрофа или дори по-малка... Вредата от цигарите е не по-голяма от вредата от ваксините, хазарта или безрасъдното шофиране...

8

Овча глАва

преди 2 години

До 6 Бъркаш дебо.. Тази "ваксина" има много агресивна и натрапваща реклама. Стигна се до затваряне на "неваксираните" в Австрия. Така леко демократично, понеже смъртността от този"нов и непознат вирус" е 0,01%.... Ето така от "загриженост... Ама тя технологията за изработка на тези рнк "ваксини" била стара, и заради това направиха за толкова кратко време "ваксини" за този "нов и непознат вирус"..... Питам, защо тогава не направиха ваксини с тази технология за познатите вируси ? Бееееее, бееее

7

За пушенето

преди 2 години

Абсолютно съм съгласна за пушенето . Един от основните пороци на нацията, към който за съжаление има търпимост. Доказан факт е че уврежда здравето.

6

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя Кучев. Капка в морето от мизер.ници. Има още хиляди като него.

5

Анонимен

преди 2 години

Българина не го е страх да пие, пуши, не спортува, яде *** и не му пука. Като чуе обаче ваксина и изведнъж става много внимателен за здравето си. Лол. Дива работа

4

zeus

преди 2 години

Пушенето е вредно и в това спор няма. Като са загрижени толкова за здравето ни защо не забранят продажбата на цигари? Аз също пуша, но ако не се продават много по-лесно ще ги спра. Значи от вируси могат да ни спасяват принудително, а от рак на белия дроб не?

3

Лъжливото овчарче

преди 2 години

Българина знае какво е лъжа и измама. Вродено ни е. А лъжците се вайкат, че няма кой да им вярвя

2

До 1

преди 2 години

Държавата си ни е много хубава.Никой не ти е виновен,че си лузър.

1

Българина

преди 2 години

е най-простото същество познато на човека! Само вижте държавта, в която живеете!