59

Анонимен

преди 2 години

До Кал4о А ти да си чувал израза-Каквото пише в книгите не расте по нивите.Народа го е казал.Всичко е много индувидуално.Пушачи живеят до 90+години,млади хора умират...съдба.Не,че цигарите са полезни и не вредят.Напротив.Убиват много хора,ама не ги забраняват.А уж са много загрижени за здравето ни.Ако ти е писано да се обесиш,няма да се удавиш.

58

Дедо

преди 2 години

А трябва ли да натяквате и да налагате всичко на сила на българина , всичко от което не разбира ))))

57

Анонимен

преди 2 години

Така е, гaнчo изръшнал целия свят и е експерт по всичкология.

56

123

преди 2 години

Гледам страхотни коментари от интелектуалци тука.

55

123

преди 2 години

осем килограма

54

123

преди 2 години

До 123 ...Продължение...Изпълних изискването, още повече, че след операцията и упойка от 3 и 1/2 часа, бях в реанимация. Не пуших до средата на 2020 година, когато ни затвориха в къщи и навън излизахме с предпазни маски. Всичко това и нужада да общувам ме подтикнаха да се върна към цигарите. Предпочитам ултралеки, с бял филтър. Резултат: активирана умствена интелектуална дейност и спаднах оем килограма, без никаква диета. Та такива ми ти работи.

53

123

преди 2 години

Станах пушач на 24 години: причината бе работата ми като преводач в среда от международни финансови и технически специалист. Правеха ми подаръци понякога - една кутия качествени цигари и аз ги давах на познати. На 24 години бях и ми беше вече неудобно да отблъсвам дори и една цигара (по ммое време пушенето в офисите не беше още заклеймено. На възраст вече, се наложи да се подложа на операция. Не че беше наистина нужна. Докторът каза, че трябва да преустановя пушенето. Изпълних изискването, още п

52

Анонимен

преди 2 години

Ами с такива лекари.....наложи се да научи туй-онуй.

51

Анонимен

преди 2 години

54, ако работиш някаква по-сериозна професия, ще знаеш че вездесъщото "чичо гугъл знае всичко", изобщо, ама изобщо не е вярно! Нета е за масова консумация, а сериозните теми и масиви с инфо няма да ги срещнеш там. Евентуално само загатвания. Вътрешните мрежи изобщо не са на показ. Работя в такава.

50

do 48

преди 2 години

Всякакви? Говоря ти за научни изследвания. В наши дни всичката наука е налична онлайн.

49

Lan

преди 2 години

Аз карах Ковид - нешпушачка, мъжът ми не го кара - пушач. В отделението нямаше нито един пушач, но не искам само личните си наблюдения, искам официално изследване. Та тази статия ми идва доста нанагорно точно в този момент.

48

Анонимен

преди 2 години

В началото на епидемията, когато се случи в Китай, китайските доктори споменаваха, че сред заболелите почти няма пушачи. Това естествено после се разми сред информацията с която ни бомбардират за ковида. Личен пример: баща ми е пушач, майка ми не, и тя хвана и изкара ковид, а баща ми не. Случайност?

47

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми доживя до 87 години, пушеше само цигари без филтър "Слънце" или "Родопи", вечер си удряше по 100 гр домашна ракийка. Почина тихо в съня си.

46

Анонимен

преди 2 години

Пушиш - непушиш, докарваш 85-90 и си аут. Или вегетираш до 90-100 и си ад за роднините си. Което някои го считат за късмет :)

45

Lan

преди 2 години

Интересна статия. Ама е добре да върви в комплект с "Колко процента от настанените в Ковид- отделенията са пушачи"....ще стане доста интересно!

44

Анонимен

преди 2 години

В нета има всякамви източници. Те могат да твърдят всичко, а най-вече обратното. Избирателното посочване е всичко друго, но не и доказателсто.

43

do 39

преди 2 години

Няма, ама има. И не се искат много умения, за да се намерят съответните източници.

42

Анонимен

преди 2 години

"Българинът знае всичко, особено в областта на... медицината"Като докторчетата са едва са избутали до диплома с платени изпити, за да избягат и станат санитари в чужбина или остават тук като като говорят мъдро като психо терапевти!

41

Анонимен

преди 2 години

Калчо, и след тия 10 години, да не би който и да е лекар да е спасил някой? Не отговаряй, въпросът е риторичен. Медицината дори хрема не може да излекува, камо ли нещо по-сериозно. И е така, защото медицината НЕ лекува, а облекчава симптомите. Но никога не установява причината за заболяването. Това е проблем на цялата цивилизация - поет е грешен път към познанието.

40

Сата НАТО

преди 2 години

Права е! Идйотите няма да се откажат с добро, вдигай акциза и да го ... пушат!