45

Анонимен

преди 2 години

До 59 Путинизъм в Губернията !

44

Анонимен

преди 2 години

А отзад се кипрят Атанасов и Бойкикев дето сега чакат назначения. Боже упази!

43

777

преди 2 години

Първа и ЕДИНСТВЕНА задача - вкарване на МК в ЕС на въпреки БГ, която никой не я бръсне за нищо!

42

Анонимен

преди 2 години

Толкова стабилно, че македонците вече знаят кой ще министър на външните работи дето щял да ги вкара в ЕС.

41

Анонимен

преди 2 години

Чакат се едни 11 млрд. евро от ЕС - юпитата бързат да ги прибират за "да ви направят богати...ако се корумпирате колкото словенците" !!! Майтап !!!?

40

Само питам

преди 2 години

КАК СЕ НАРИЧА УПРАВЛЕНИЕ, ПРИ КОЕТО ПРЕЗИДЕНТЪТ УПРАВЛЯВА ЧРЕЗ СВОЯТА ПАРТИЯ?

39

Зайо Байо

преди 2 години

Те собствената си програма не можаха 1 месец да напишат, как ли пък не да стигнат до писмено споразумение с 3 други партии за 1 седмица. Пък камо ли да водят и публично разговор, тогава ще е безкраен цирк.

38

Алекс

преди 2 години

Този път правителство ще има и ще работи добре с президента Радев.

37

Анонимен

преди 2 години

кирчо и кокорчо са крадци четвърто поколение комунисти

36

Анонимен

преди 2 години

Ердоган има да си връща на Румен Радев за това, което българският президент направи не позволи у нас да се реализира политическият проект на Ердоган, посочи Андай. Ако не беше Румен Радев, на онези избори в Турция един избирател нямаше да гласува по 7-10 минути. Гласовете от Турция щяха да стигнат на ДОСТ и партията щеше да влезе в парламента, а станеше ли това, днес може би ДПС нямаше да ги има на сцената, каза Андай.

35

Крас

преди 2 години

Щом са мнозинство ще управляват. Коалиционните им партньори скоро такъв ще им го нахулят,че директно в затвора ще влязат. И тогава спасителния пояс но кой............

34

ето каква е била

преди 2 години

Заверата - Имало очакване "ДПС", с подкрепата в Турция, да постигнат един изборен резултат от порядъка на 430 000 - 450 000 гласа, ГЕРБ да спечелят още 200 000 към този резултат, който постигнаха, и с един сбор от 110 - 115 депутати на тях щеше да им бъде много по-лесно да съставят в момента правителство, като трансферират индивидуално депутати от други групи. И освен това ГЕРБ щеше да е сила номер 1 и щеше да получи мандата. ДПС трябва да се сърдят на ГЕРБ, че не си свършиха работата".

33

Ето защо бързат:

преди 2 години

България чака 11 млрд.евро по кохезионната политика...ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН !

32

Анонимен

преди 2 години

В неделя един шут на радев

31

Анонимен

преди 2 години

Любопитно ми е сценаристите на Слави по какво точно са експерти? Халтура??

30

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е Бойко бре? Да не падна от белия кон с който щеше да се завръща?

29

Изборите доказаха

преди 2 години

че 54 процента от гласуващите нямат нищо против КОРУПЦИЯТА по най-високите етажи на властта. Нямат против Президент и премиер да газят законите на държавата безнаказано пред очите на целия народ и дори осъдени на най- висока инстанция 54 процента одобряват и приветстват КОРУПЦИЯТА. Само Панов излезе с истината срещу КОРУПЦИЯТА и го изкараха луд ексцентрик. Своите го посекоха. 3,58 процента от българите го подкрепиха - ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ. ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

28

Анонимен

преди 2 години

Много вият гербавите *** бе!! Да не ви настъпаха по мазната опашка? Лоената топка къде се покри?

27

Калеко Алеко

преди 2 години

Новият кабинет ще бъде стабилен и последователен единствено по линия на кражбите, злоупотребите, манипулациите и разрухата на държавата, вижте само кои са играчите в него, както основните така и тези дето се хванаха за полите им ... съжалявам само че Мая костинбродска няма да е вътре, за да бъде клоаката на съзаклятниците пълна ... май ще се върнем там откъдето тръгнахме преди 35 години, тогава ни управляваха комунисти, които се възродиха и сега под юмрука на фигуранта с харвардските си дипломи

26

Пешо Питанката

преди 2 години

А бе Киреее...какво стана с завода за електрически автомобили...????Питам просто така за една моя позната която е мераклийка на електричкааа....