65

Един от многото

преди 2 години

С комунистите в коалиция?! Или няма здраво мислене или са им обещали да върнат заграбеното през последните 32 гдини. Да бе, правителство. Най много да подменят Гешев с някой удобен и отново на избори.

64

Анонимен

преди 2 години

СТАБИЛНА КОАЛИЦИЯ КИЧ - KОМУНИСТИ - ИЗМАМНИЦИ - ЧАЛГАРИ.

63

Анонимен

преди 2 години

Този филм вече сме го гледали с Никито и Милен Велчев.Едно е да управляваш компания друго е да управляваш държава. Второто не е за продан.

62

Бойко

преди 2 години

поне вяра в бога има, а тоя Киро лъжлива клетва пред конституцията и народа дава - какво ли свято има?

61

Анонимен

преди 2 години

Който е тръгнал да маскари Бойко ,бял ден няма да види ..Само почакайте ..Той ИЗЧЕГЪРТА МНОГО МЕТЕЖНИЦИ ,остават още няколко начело с мутрата- клепоух,коремнопретъркалящ се ***

60

Твърдия брус

преди 2 години

ПП са се качили в каруцата и се опитват да впрегнат БСП, ИТН и ДъБъ. Колко ще е стабилна тая коалиция? Въобще като впрегнеш орел, рак и щука каруцата накъде върви? Кажете си, че.всичко сте го решили, уплашили сте когото трябва, платили сте на когото трябва и ни спестете цирка. Кризите бушуват и нямате време да се правите на колаборационисти. Избрахме ви за да вършите работа. Действайте!

59

Анонимен

преди 2 години

Стабилна коалицкя с чурукливи партии :))) смех

58

Анонимен

преди 2 години

Който е тръгнал да маскари Бойко ,бял ден няма да види ..Само почакайте ..Той ИЗЧЕГЪРТА МНОГО МЕТЕЖНИЦИ ,остават още няколко с мутрата- ***

57

Кеай

преди 2 години

Стабилна стабилна колко да е стабилна По стабилна от коалицията Спецов - Кокорчо няма

56

Анонимен

преди 2 години

Вън мутрата РАДЕВ от Президенството , а съпрузите Кирил и Методий, ще изядат здраво дърво скоро ...

55

Абе

преди 2 години

до сега всякакви премиери с тъмно минало сме имали ама ни един дето публично да е сгазил конституцията и да не му пука.

54

Анонимен

преди 2 години

Много злоба и гняв е гербавите бе! Сипят всякакви стахотии, глад ще има, мизерия, Македония ще ни превземе, ще изнасят златото в САЩ и пари в Англия, а децата в Норвегия.. Можело и астероиден дъжд да докара новото правителство. Хайде успокойте се нищо страшно не е станало. Просто други ще управляват. Може пък да се справят по-добре от ГЕРБ и ДПС. Има време ще разберем

53

Плюс Минус

преди 2 години

До Слагайте минусиПачките от Автомагистрали и санирани панелки откраднати от Толупа както и от обръчите с фирми на лидера на дупясе доганчо ментата свършват и вече няма да има купени гласове *** и прочие администрация на килограм.Продажници на България които оправят поколенията си до 9-то коляно.

52

последният мохикан

преди 2 години

До АнонименТо пък щото Толупа вожда на герберастите е много убава тиква. Червива отвсякъде. Дори и в шкафчето с пачки евра и патлака.

51

69

преди 2 години

Майната му на православието-Соломон Паси външен министър на България по времето на царя.Майната и на Македония-Даниел Лорер-кандидат за външен министър на България.

50

Ццц

преди 2 години

Европеецът Бучковски вече обяви ден по- рано кой ще е външният ни министър! Нашите от него научават за пътя НИ към Европата....

49

О хо хо

преди 2 години

От днес БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК ВЕЧЕ Е ДИАЛЕКТ НА МАКЕДОНСКИЯ! ХА ХА ХА, ТЕ ТИ БУЛКА - СПАСОВ ДЕН!

48

Н1

преди 2 години

Няма нужда от такова бързане. Знаете лафа "бърза кобила..." и другия, "бързата работа..."Лично аз не съм чул, преди вота и после, като станаха първи, хората на Кире и самият той направиха ли обръщение към целокупния БГ народ как ще усетим новото управление. Начи, става дума за парички, разбираш ли. Корупция, Гешев, Хемус и т.н. може да са Вятърните мелници на дон Кихот, защото са тежки процедури и изискват време и доказателства. Кире срещу себе си няма аматьори.А Баба Пенче иска голяма пенсия.

47

единствено

преди 2 години

лошото е ,че за този цирк ще си плащаме леейки крокодилски сълзи!

46

Анонимен

преди 2 години

До 55 Путинизъм в Губернията !