64

Станой от Софстрой

преди 2 години

Имам бустерна доза от няколко дни, и трите игли са Пфайзер, нямам никакви странични ефекти, дори да няма голяма нужда, по-добре е да го направите, дотам се докарахме, човек да не смее да каже публично, че се е ваксинирал, предвид установилата се диктатура на оръфлякариата.

63

SAD

преди 2 години

"неразположение, едва няколко дни", "странични егекти" - Вие майтап ли си правите с нас? Нямало нищо страшно!? - Няма, ама друг път. Какво ни бият е въпроса. Бл съм си всички ваксини, включително и многовалентни при пътувания в Африка и никога не съм имал подобни проблеми и за ден. Да не говорим да са ме карали да подписвам, че я слагам доброволно. Хем ме задължават ,като ограничават постепенно правата ми, хем доброволно. Да, ама не.

62

Анонимен

преди 2 години

Много сме като Иван, не ни мислете нас. А вие си треперете от ужас от "страшните" ваксини, пишете си глупостите, пък ние ще си живеем живота и ще се отбиваме тук да ви четем истерясалите антиваксърски излияния, за поредната доза сутрешен смях. Е, доста скучни станахте, но пак сте забавни донякъде.

61

Анонимен

преди 2 години

Основният ефект е олекотяване. Политаш стремително нагоре. Въздигаш се огрян от духовна ваксерска светлина.

60

Анонимен

преди 2 години

Хайде боц на всеки 6 месеца и така до края на света (както се пееше в една песен).

59

Бай Пешо

преди 2 години

До Иван грамотнияСега за да си със сигурност защитен, бягай за едни модерен бустер на ModeRNA. Не ми говори живеят си нормално защото познавам много германци, които си живеят нормално по къщите. Бих казал че ние тука си живеем нормално не е*аващи да спазваме мерките. А ти бягай да си купиш една електрическа кола, защото така правят в Европа, и разбира се да станеш ***, защото такива са в Европа. И не забравяй да ядеш само ГМО (като в Европа). А пък аз ще си садя домати и компир.

58

Иван

преди 2 години

С две Астри съм. Миналата седмица ударих бустер Файзер. Нищо кой знае какво, леко неразположение и мускулна болка за ден и половина. Българския народ е глу-пав народ за съжаление. Миналата седмица бях в европейска държава, там корона няма. т.е. управлява се и хората си живеят живота НОРМАЛНО. Тези, дето били гледали клипчета в ютуб даже няма да ги коментирам, а това за графена е...вие знаете ли какво е графен?? Погресающа неграмотност.

57

Мъцни нещо ве

преди 2 години

Кунчев жив ли е? Да не е умрял от Ковид? Имаме ли подготвен чувал за труп или да поръчаме от алиекспрес?

56

Бай Пешо

преди 2 години

Ама разбира се че са леки. Един от страничните ефекти след бустера е летален, ама и той минава бързо, за 2-3 дни и си го преминал, и най-вече си оздравял (ама в друго измерение). Питайте Кунчев, той вече е жив и здрав, ама в друго измерение. Затова бързайте за бустера, докато не е излезнала истината. А нас диваците ще ни натикат в концлагери, за да може в градовете да живеят ГМО васкинирани ***, хранещи се с ГМО и каращи ел коли. А ние диваците на село, ще гледаме прасета и ще копаме нивата

55

Свободен Човек

преди 2 години

Искате ли да ви кажа нещо сега. Няма да излъжа като ви кажа, че нямам трета доза. Нямам и втора доза, немам и първа. Нито пък имам сертификат. Нито ще си вадя сертификат. Нито съм се тествал против ковид някога в живота си. Нито съм спазвал локдаун. Само в първите 1-2 седмици на пандемията се притесних леко. Но после ми мина. Маски нося - понеже не искам да плаша истериците и хипохондриците допълнително. Ама май и маска не трябва да нося. Тук май ми е грешката.

54

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран съм с двете дози на Файзър, но "бустерни дози" два пъти в годината е прекалено дори за здравомислещ човек!!! Ха, след това не вярвай в конспирологии!

53

Анонимен

преди 2 години

Пфайцер в лявата ръка, Модерна в дясната ръка, Спутник в главата и Джонсън в задните части, може би това е най-качественият микс.

52

Анонимен

преди 2 години

Повечето хора,които се ваксинираха минаха без никакви усложнения.Заплахите на антивсксарите се спукаха като сапунени балони.Сага започнаха заплахите какво ще се случи с ваксинираните в необозримото бъдеще.Имсме си вече стотици баба Ванги.Не се излагайте.

51

Колио

преди 2 години

До Кунчев как е?Не е добре май май.

50

Анонимен

преди 2 години

Помним какви лозунги бяха: Ние вярваме в науката! Сега в повечето страни Астрата я забраниха, Янсен- също. Модерната не се прилага на млади хора... Явно трябва да сме по- критични и да не вярваме толкова безрезервно.

49

Добре Образован

преди 2 години

До Вярващ в науката - правилно. Също така дай малко въздух - едни 2-3 години след 5-та доза, за да си най-сигурен. И аз така ги виждам нещата.

48

Анонимен

преди 2 години

Браво, продължавайте в същия дух и после да не се чудите пак че сме на последно място по ваксинации в Европа и на първо по смъртност в света!

47

ъй...

преди 2 години

След време да не вземе да се окаже, че предозировката с ваксини е по-опасна за живота и здравето от вируса!?

46

Анонимен

преди 2 години

До Георги То странното е, че леки мускулни болки, умора, лека температура, 1-2 дни задух и т.н. са всъщност симптомите на коронавируса. Да кажем, че са средното му преболедуване, защото много хора го минават по-леко, други по-тежко. За първите дози в Израел позната от там ми разказваше. Ваксинират се тя и двете й дъщери. Тя минава леко- 48 часа температура, задух и т.н., но без болница. Двете щерки са по 48 часа в интензивно на обдишване. Не да са болни, страничен ефект на Пфайзер просто.

45

gergi

преди 2 години

То цялото боцкане си е на тема "предполагат" ама айде. "Учените предполагат, че когато се слага бустерна трета доза от предходния тип ваксина, страничните ефекти са по-контролирани." *** учените раиш ли