144

ГОЧО

преди 2 години

Стига сте плашили бре! Смелите да се боцкат и да не му мислят толкова. И без това все някога ша са гътнат!

143

Ценител

преди 2 години

Какви толкова странични , най-много да гушнат букета. Но не забравяйте, че можеше и да е по-зле.

142

1984

преди 2 години

Преди да се ваксат зомбитата, умираха от "вируса", сега след ваксането умират от други неща, но в никакъв случай от "вируса". Това повтарят непрекъснато мисирките от телевизиите.

141

имам трета доза

преди 2 години

вече от две седмици имам трета доза. Само болка в ръката за около ден. Портyгалия - 9, България - 162. Данните от вчера за починали от Ковид......

140

Доктора

преди 2 години

След бустерната доза мъжете имат слаба ерекция.

139

Бустерна

преди 2 години

Доза е манипулативно понятие..като зелен сертификат който няма нищо общо със зеленото..трета доза е правилното..Мислят наименование и за четвъртата..и така нататък

138

мамин сладък

преди 2 години

На колежка майка й се ваксинира наскоро с 3та доза пфайзер - после 1 седмица не знаеше на кой свят е, колежката отпуска си взе за да я гледа. Първите две дози били добре, но третата направо я защеметила - и как няма, след като не са правени проучвания за ефекта на трета доза. Ааааа, извинявам се - правят се в момента с човекомишоците.....

137

До 128 от 125

преди 2 години

Малко несериозно, в стил: съм ли съм или пък хич не съм, но... ти си знаеш. За Интел-А няма да питам ин- или аут сайд е.

136

Анонимен

преди 2 години

"Засега изглежда, че ваксините намаляват вероятността от заразяване 4-6 пъти и намаляват вероятността от умиране след заразяване около 10-20 пъти." хаха Това "свети" Телевизор ли ти го каза? "Свети" Телевизор разправяше преди известно време, че можем да си върнем старото нормално само ако има поне 70% ваксинирани. В Гибралтар са 100% и им отменят коледните празненства. Защо според теб се случва това? Само да знаеш, че "свети" Телевизор засега не дава отговор на този въпрос. Да видим ти имаш ли.

135

Анонимен

преди 2 години

Засега изглежда, че ваксините намаляват вероятността от заразяване 4-6 пъти и намаляват вероятността от умиране след заразяване около 10-20 пъти.

134

Анонимен

преди 2 години

Подвеждащо заглавие. Става дума само за трета доза с Пфайзер при предишни дози с АстраЗенека.

133

пфф

преди 2 години

Ако тия ваксини работеха при поне 70% ваксинирани и много преболедували досега в някои държави трябваше да са забравили за вируса. И излиза,че някой лъже,никой не каза ,че ще има бустерни дози през шест месеца. А фарма корпорациите си правят експерименти и пари колкото си искат...

132

Анонимен

преди 2 години

До СТАТИСТИКА - За 4 седмици в Шотландия са умряли 7,3 пъти повече ваксинирани, отколкото НЕваксинирани. Изводите са ясни ."(https://publichealthscotland.scot/media/9994/21-11-03-covid19-publication_report.pdf)". Страница 47.

131

СТАТИСТИКА

преди 2 години

В момента в болниците лежат 89 % неваксинирани, 11 % ваксинирани, от които 8 % с фалшиви сертификати. Изводите са ясни !

130

!

преди 2 години

бустерирайте се, докато дадете фира.

129

Гибралтар

преди 2 години

"В Гибралтар има много висок дял на внос на заразата и голяма концентрация на малко на брой население. Все неща, които изключват някакви генерални изводи и това е факт." С първото съм съгласен донякъде, но изводът, че няма да има връщане към старото нормално, дори и да сме на 100% ваксинирани, спокойно може да се направи, поглеждайки какво се случва в Гибралтар. Дори и всички да се заразят там, нали няма да умрат и ще го карат леко, щом са ваксинирани, тогава защо им отменят празненствата? :)))

128

Анонимен

преди 2 години

В Гибралтар има много висок дял на внос на заразата и голяма концентрация на малко на брой население. Все неща, които изключват някакви генерални изводи и това е факт. За генерални изводи трябват поне един-два милиона население и то да не е концентрирано в един град.

127

Е

преди 2 години

чакаме Кунчев да се покаже и да си набие още един бустер.

126

Анонимен

преди 2 години

До До 129 - Ами нека изчакаме 2-3 седмици и ще стане ясно сега при новата вълна при 100% ваксинираните, колко жертви ще има. Отделно жертвите от ваксината, а не ваксинираните жертви от Ковид, не влизат в тази статистика. Знаеш ли, че има скок от 60 пъти (не процента, а 60 ПЪТИ) на починали спортисти заради сърдечни проблеми и то във всякакви видове спорт. Кое е общото между тях? Ваксинирани са. Другото общо е, че смъртта им се е случила пред много хора и не могат да ги скрият. 60 пъти!!! жалко!

125

Гибралтар

преди 2 години

Можете да си пишете колкото си искате коментари за Гибралтар, но е факт, че само вчера са имали 83 нови случая при 100% ваксинирани, което се равнява на около 15000 в Бг, а тук толкова доколкото помня досега е нямало, и сме само 25% ваксинирани. Друг факт е, че при 100% ваксинирани им отменят коледните празненства т.е. няма да има връщане към старото нормално без значение от процента ваксинирани, с което поредната лъжа на пЛандемиците е разобличена, но щом им вярвате още, се бодете. хахаха