12

полковник Петров

преди 2 години

Победителите не ги съдят!....Въпреки че са най виновните.

11

СЪРБИЯ, ЕС И НАТО

преди 2 години

Ние българите нямаме интерес от това все още Титова Сърбия да става член на ЕС и НАТО. Вучич открито заявява, че Сърбия не желае членство в ЕС и НАТО и че остава верен съюзник на Кремъл и в това няма нищо лошо. Специално за България доброто е това, че в предстоящата космическа война заедно с Кремъл ще изгори и Сърбия, а Западните покрайнини чак до Прокупля сами ще се върнат на България. българин

10

Samo minavam

преди 2 години

Ако са знаели, кого спасяват югославските партизани, спирайки ешалона. Но това е далечна история. Да на война, няма закони, но да се каже, кой и защо почна войната. Пък после да съдят, когото и да е.

9

Анонимен

преди 2 години

6: А "другите" все едно не са избивали цивилни. Хайде моля ти се, все пак това което виждаш по тв не е истинската истина. Това е истината която запада и тв искат ти да видиш. Прочети за кой села бяха населени само със сърби и изколени от четниците. А за Косовските полумесеци избивали жени и деца нищо няма да чуеш в новините, но ги има.

8

Факт

преди 2 години

Злокобната роля на Запада на Балканите се повтаря отново и отново!Някога откъснаха жива плът от България,за да я подарят на Сърбия и Гърция(които им бяха удобни тогава),а през 90-те разкъсаха Югославия,за да създадат мюсулмански държави,които да са им удобни.Само че те станаха развъдник на престъпност и тероризъм.Сега искат да ги приемат в ЕС,щото щели да се оправят и станат нормални...Абсолютно е ясно какво ще стане,ама какво да ги правиш,така са свикнали и ще я карат така до края-техния край!

7

Британец

преди 2 години

България има доста по-богата, славна и значителна история от Сърбия. От всички балкански народи най-интригуваща за мен е българската история.

6

БЪЛГАРСКИ ЛЪВ

преди 2 години

Българския войн винаги е газил сърбите в битка. Сърбите са силни само в геноцидите. И сега един българин ако хване някое сърбe последното ще яде здрав пердaх. Белград е създаден от българите, дадохме им език и култура на тия мишки, а те създадоха македонска нация и език. Сега да не ревът за Косово, всичко се връща пaлячовци.

5

генерал–лейтенант

преди 2 години

До Лейтенант от запаса-детенце,понятието ЗАПАС за военните вече го няма.Казва се офицер от РЕЗЕРВА.Ами косоварите като прочистиха ЦЯЛО КОСОВО от сърби,по-малко ли жени и деца избиха?Ами комбойците с атомната бомба над Хирошима и после Нагасаки,колко деца и жени избиха?

4

Анонимен

преди 2 години

Единствените военопрестъпници в новата ни история са натовците !

3

полковник Колев

преди 2 години

Откъде накъде ще наричат Младич военнопрестъпник - човекът защитавал Родината си от военнопрестъпници!?...

2

Натовеца

преди 2 години

герой и истински патриот!Волим те Ратко!

1

Алко

преди 2 години

БРАВО! Ей това са истинските патриоти!!!