24

Анонимен

преди 2 години

"Бизнес"?! С кафенета,ресторанти,шиене на *** и чорапи,с предлагане на услуги,които надвишават търсенето икономика не се прави!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Егати държавата, щом това й е бизнесът.

22

Трябва

преди 2 години

ХЕИ да мине по заведенията и ще им спести фалита-направо ще затворят 80%.Погледайте малко "Кошмари в кухнята".

21

морски

преди 2 години

Преди време пречеше ли някой-фалирваха го.Днес вече го изселват в друг район.Пак мутрите действат, но по-различно.

20

Имате

преди 2 години

Прави да работите на 100% .Намалиха ви данъците,не плащате осигуровки,вдигнахте цените Държавата да ви плаща всичко,а вие да пълните сейфовете.И после да ви го откраднат като на ония в Студентски град-60хил.лв .

19

Анонимен

преди 2 години

Това ли е бизнес? Кръчми, кафенета, фитнеси и фризьорки.

18

Анонимен

преди 2 години

До Програмист, това което казваш, става при нормално функционираща икономика, но ние имаме ли такава? Стагнацията на пазара, инфлацията плюс ковид кризата, са добра почва за верижни фалити. Естествено най - засегнат ще е гръбнака на една икономика, дребният и среден бизнес.

17

Киро и Асен

преди 2 години

Продължаваме разрухата. Промяната. Имайте търпение

16

До програмист

преди 2 години

"Ще до позволя да те поправя : Проверки и ревизии ще доведат до фалити тези, които не са били изрядни. Което в случая на нашите ресторантьори означава 90% от бранша." Не можеш да си изряден в тия браншове в България. Законодателно е направено да не можеш. Повярвай ми, юрист ти го казва.

15

Анонимен

преди 2 години

Ами като загивате защо като ви намалиха ДДС вие в същият момент вдигнахте цените си,да не би случайно на Българина да са се повишили доходите?

14

При ~40% сива

преди 2 години

икономика, за какво ми говорите?

13

Анонимен

преди 2 години

Вече има официална статистика че пфайзер печели по 1000 долара на секунда.

12

червен ДС феодализъм

преди 2 години

Ами мафиоДска е държавата - на ДС мафията!На кого да е?!

11

Оле,ле

преди 2 години

Тия щели да внасят данъци?Това е най-подкрепяния бранш през цялата пандемия.

10

до Програмист

преди 2 години

Батко ти си к.У.х като градинска лейка... Като фалират ресторантите, ще фалират и хотелите, защото всеки хотел над 2 звезди е длъжен да има ресторант. Като фалират хотелите и ресторантите ще фалират таксиджиите, щото няма кой да карат. Като фалират ресторантите ще фалират производителите и дистрибуторите на хранителни стоки, защото ще се свие потребелението. Като се свие потреблението ще се свие ДДС и всякакви други данъци, включително ток, вода режийни вскякави. Накрая ще фалираш и ти...

9

Анонимен

преди 2 години

Сега като направят ваксините задължителни ще видите кон боб яде ли!

8

Анонимен

преди 2 години

Защото, драги, България винаги е била, е, и явно ще бъде мафиотска държава, в която винаги идеята е била дране и гавра с поданиците! А повярвай ми, проверки и ревизии ще доведат до фалити и в най-цивилизаваните европейски държави!

7

Анонимен

преди 2 години

Ходете да питате шапкарчето мистър ОТГОВОРНОСТ старшинката Стефан Янев къде са 110-те лева помощ на мегават за индустриалния ток (който удари 500 лв. междувременно). Едн оресторантче с две стаи от 300 лв. сметка става 2500 лв. сметка за ток само. Другаря Янев пак излъга, че ще има някаква подкрепа за бизнеса... Ходете да го питате... 2013-та за 10 пъти по-малко увеличение на тока имаше половин година протести!

6

Мунчо

преди 2 години

Трай, коньо, за зелена трева !!!

5

пожелание

преди 2 години

Държавата да им купи по едно ново Ламборджини , за да са доволни !!!