44

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса не ви стигнаха 5 милиарда от Бойко ,на купихте ли си яхти коли имоти

43

пурко

преди 2 години

Затваряй и на полето с мотиката,земя има колкото искаш.

42

Анонимен

преди 2 години

Частният бизнес трябва да се конкурира с друг частен бизнес, да си крадат клиентите, да предлагат по-добра стока, да се борят за пазарния дял на другите частници.................Те искат всички да се издържат за сметка на държавата и за сметка на народа. народът да си отглежда частни фирми на държавна издръжка................Не може и това, и онова...............Да избират искат ли частен бизнес. Защото, ако наистина фалират, ще ги изкупи държавата за 1 лев и ще ги затвори. Наистина ли фалират?

41

Анонимен

преди 2 години

Държавата да им каже "Стига"........Научиха се да източват държавата. Пазарната икономика не им е обещала вечен бизнес. Да фалират, да се реформират, преквалифицират. Пазарната цена на тока не им харесвала. Нямали спад от 30 процента, но искали помощи. Някои ще фалират, други ще спечелят от фалитите на некадърниците и ще увеличат пазарния си дял. Много са кръчмарските майммуни на клона, затова кръчмарските майммуни го чупят. Искат държавата да подпре с прът браншовия клон, за да се качат още.

40

Анонимен

преди 2 години

Рекетьорите вече рекетират държавата чрез фирмичките си. Вместо бухалки, пращат картелните си асоциации да рекетират държавата и народа. Искаха само да работят, да не ги затварят. Не искали помощи. Али Бегов искаше да работи манджар, но работи да рекетира държавата за пари.

39

Анонимен

преди 2 години

До Програмист, разбирам че като икономист си пълен лаик. Хубаво е преди да спориш на тази тема е да прочететеш нещо по макро-икономика и тогава да използваш опорните точки на Христо Иванов и неговият ментор за "Дълбока реформа...".

38

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно.Сутринта един мастит банкер каза,че бизнеса върви нагоре и вече има ръст от 3,5%.Така че,тия да духат супата.

37

Анонимен

преди 2 години

Тези да си гледат работата, а ако не могат, има други, които могат!Разни чейнджаджии и селски тарикати около мътната вода направиха обществено хранене и хотели с отвратително качество, сега мрънкат, че нямали клиенти.Ако ви бива, ще имате всичко, ако не ви бива, час по-скоро приключвайте и да дойдат други, годни деятели!

36

Кръчмарите кво пищят

преди 2 години

пак?Добрите ресторанти работят с разнос на храна.Там продуктите не залежават.

35

Анонимен

преди 2 години

Грантовете искат хората, не искат клиенти, не искат работа, искат грантове. Боцко тиквето през ден се хвалеше колко пари ще вземе от европа и те ся са се наредили на опашката да лапат грантове.

34

Анонимен

преди 2 години

Да благодарят лично на Чорапа за тези условия в които "работят"...! Той избра марионетките си в служебния кабинет.

33

Анонимен

преди 2 години

Фалшивия алкохол залежава ли ? Или развалените продукти умирисаха фризерите ? Една вечеря за двама 100-150 лв минимум. Фалирайте.

32

Анонимен

преди 2 години

И ся кво? заради печалбата на кръчмарите да си рискувам живота??? Ай полека...

31

Анонимен

преди 2 години

На Киро Харварда не му требе бизнес. Вие не го учете на бизнес, той е научен в харвард. Той ще тегли всеки понеделник по 500 млн и така ше има положителен баланс!

30

Анонимен

преди 2 години

Гаадовете искат задължителна вакса, но ще ги бойкотираме до дупка!

29

Solar Power

преди 2 години

Те приходите ги намериха. През 2 седмици кредит от 500 милиона :)

28

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм програмист, а икономист и мога да ти кажа, че най - корумпираните държави са слабо развитите, защото икономическите условия са най - важният фактор влияещ върху корупцията в една държава. Ако те са добри, ще се подобрят и приходите в хазната.

27

Тия

преди 2 години

Да ходят да отварят заведения В Европа,да видят ,че нямат нищо общо с бизнес

26

1984

преди 2 години

Вие подкрепяте зеления пропуск, ние ви бойкотираме.

25

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с протестите на Ричи. Предизборни ли бяха само ?