14

Анонимен

преди 2 години

Този КРЕЩИ ЗА президентска република, а придворните лакеи вървят с властимащите.

13

Стара София адм.

преди 2 години

Не приемайте за чиста монета и една дума от този компрометиран господин. Отдавна е известен като лакей на доскорошните властимащи. Изпълнява дълг към тях и продължава да хвали Ганьото с джипката и да сипе нелепости към опонентите му, също като шефут му в СУ. Смешно е. Псевдоучен с единствени постижения преписване на чужди цитати, кухо зубрене и нула способност да създаде дори ред собствен труд... липса на елементарна логическа мисъл. Мислех, че сте академичен учен, извинете! Объркал съм с

12

Анонимен

преди 2 години

Това не са партии, това са групировки създадени да обират гласовете на народа и после да го крадат по легален начин.

11

Анонимен

преди 2 години

В България вече си имаме канадофилска партия. Няма да има само русофилски, германофилски и американофилски партии. Тоя Киро доведе такъв студ от Канада, че Бацо направо замръзна!

10

Щерю

преди 2 години

С две по две думи: - Очистиха си дебелото черво...

9

анонимен

преди 2 години

По-нататък ще се мисли за пълни със съдържание партии. Тези анализатори и професори аз се питам наистина ли не се сещат някои неща или просто народът трябва да го отнася, а на тях не им дреме?! Ако е така, няма полза от тях. Народът страдаше от това, че Бойко хвърляше нашите пари от джипката като някакви салфетки, историци и други подобни не страдат, защото им харесва ролята на странични наблюдатели. Аз малко учени съм виждал по протести. Изчегъртването е процес и той трябва да продължи.

8

Анонимен

преди 2 години

Работата на историка е да изследва и обяснява миналото. А този историк се е насадил на пачи яйца занимавайки се с политическото злободневие. Нерде Фердинанд, нерде Радев, Цар в царство и президент в република. Разлика от земята до небето!

7

студент по история

преди 2 години

"Фердинанд не се е занимавал с "партийно инженерство"".Царят няма как да се занимава, защото си е цар до смъртта си. На президентът като му изтече мандатът си заминава.Царят е константа за разлика от президента.Така че, гл.ас.Живков не е коректен с това сравнение.Иначе е симпатичен преподавател.

6

анонимен

преди 2 години

Човекът е умен, личи му, прав е за партиите. Винаги е имало и винаги ще има безполезни партии. Но ако не разбраха тия анализатори, България се лекува в момента. България е на химиотерапия. Дълга и мъчителна, но важна. Тумор си беше това еднолично управление на Мутрата. На анализатор това му е позволено да каже, ами да го казват. През тези 12 години власт на Борисов разбрах, че агресията и простащината могат да бъдат нещо по-лошо дори от корупцията и всевъзможните далавери.

5

големия умник

преди 2 години

В България се политиканства за да се краде!

4

гражданин

преди 2 години

До българин. Ами ще има - орел, рак и щука. Я изкара 3-4 месеца, я не. А на теб честита сталинско-радева диктатура.

3

Анонимен

преди 2 години

Още една врачка, историческа този път!

2

българин

преди 2 години

Ще има правителство другарю! На вас психолози и политолози ви е кеф,да не са нормални нещата,та да имате възможност да се" изявявате"!-:(( Губите този път! Правителство Ще има!-:))

1

Ай Сиктир

преди 2 години

Айде трубадуриме за Президентска република... Баетошевото време ли лелееме... Нали ужким Борисов беше носител на тоталитаризма... В и б в продажниците на с рани.