34

Снежана

преди 2 години

Чудесна водеща, чудесен събеседник.

33

Анонимен

преди 2 години

Браво за чудесния анализ пич. Респект.

32

Анонимен

преди 2 години

Изключителен анализ на Живков.Поздравления.

31

РОСЕНЕЦ

преди 2 години

БЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИИ СЕ ИЗПРАЗНИХА ВЪРХУ НАРОДА А МУСТАФАТА НЕГРАМОТНИКА НАМЕРИЛ МАЙКА СИ ПО ПРАШКИ НА МАГИСТРАЛАТА БУРСА АНТАЛИЯ

30

Киро и Асен

преди 2 години

И ние се изпразнихме върху вас. Гласувате за ПП. Получавате БСП. Която не била партия на статуквото !? Продължаваме разрухата. Промяната. Хаха....

29

Така е

преди 2 години

Така е като в политиката ни влизат гладни въшки, с единствени мераци за лично обогатяване. Тук липсата на морал, чест и достойнство са критерий за политически амбиции. Нормалните хора са запретнали ръкави, трудят се, емигрират за да се справят с баналните битовизми в България.

28

И знаеш ли защо ?!

преди 2 години

Че те партиите не са имали съдържание от 30г. насам !! Всичко което ги интересуваше е да се краде , краде , краде и пак да се краде - Къде виждаш съдържание в това ?!

27

До 28

преди 2 години

Бате, ако унЕвИрситетът ти в Шумен е толкова реномиран колкото граматиката ти, пази Боже от такива стОденти.:)))

26

Jazz

преди 2 години

Фес болен, седиш и се правиш на експерт, а си пълен комлексар.И аз съм завършил в шуменския уневирситет, който е в пъти по-реномиран от твоето СУ.Но така ще е докато сащества като теб си размятат егото като *** на повикване, отравяйки стодентите с антибългарски пропаганди.

25

Анонимен

преди 2 години

Политикът е посредник между интересите на различните групи от хора в дадено общество. Обикновено интересите на богатите са водещи, резонно, защото те управляват в голяма степен икономическия живот в държавата. Наемникът има избор да руши, ако е в силата си, но не може да разруши оковите си в условия на финансов империализъм. Робът ражда роб.

24

Анонимен

преди 2 години

Цирк за пари! Ще ме накарат да си губя времето с избори единствено, ако стане задължително гласуването и въведат санкции.

23

Георги

преди 2 години

Имам честта да съм студент при господин Живков.

22

Виктор

преди 2 години

Чудесен анализ на господин Живков.

21

Димитър

преди 2 години

Защо хора като Светослав Живков не се кандидатират за премиер?Умен, можещ човек. Компетентен.

20

Анонимен

преди 2 години

Кое му е похвалното? Замириса на свежи пари и целият придворен двор живна. Политици, анализатори, медии и т.н.обслужващ богатите персонал е в напрегнат кастинг. Демокрацията в исторически план е кратък период от време между значително по-трайното управление на плутокрацията т.е.богатите и така трябва да бъде, защото още Платон е казал, че най-слабото и некомпетентно управление е демокрацията. Радев също е марионетка, просто са му отпуснали конците, такъв е сюжетът.

19

Гарлик

преди 2 години

Похвален анализ на Живков.Имало значи и истински историци в тази държава.

18

Русия

преди 2 години

Тоя номер 15 откачен ли е?Аман от неграмотни пияндета.

17

Анонимен

преди 2 години

След 30 години демокрация е време за преразпределение на границите на влияние на олигарсите. За 30г някои са се замогнали повече от други и искат нов паритет.

16

Анонимен

преди 2 години

Както се казва: Следвайте парите, а парите определено не водят до Радев. Този да не се пъне толкова, да изчака да дойдат истинските господари и тогава да се надува.

15

Анонимен

преди 2 години

Кой е почетният консул на Канада? Иво Прокопиев. Радев нищо не му е вързано в кърпа, защото а е нарушил интересите на париимащите, а е излетял от орбита.