52

И СЛЕД РАДЕВ....

преди 2 години

...... ЩЕ ИМА ГЕРБЕРИ. В БЪЛГАРИЯ...ХАХАХААА ....ДИКТАТУРИТЕ НЯМАТ ДЪЛАГ. ЖИВОТ----ТЕ ВИНАГИ.СА ВРЕМЕННИ..!!!!

51

СМЕХ....

преди 2 години

ДС/ЗАДКУЛИСИЕТО В. КОМИТЕТА НА РАДЕВ---ВКАРВА ПУТИНСКИ КАПИТАЛИЗЪМ С КАНАДСКИ СРЕДСТВА. И АМЕРИКАНСКИ ПАРИ.... /НО простотията не го схваща/.... И ТОВА Е ПО-ДОБРЕ. ЗА ГЕРБ!!!!.... КРАХА НА РАДЕВ Е НЕИЗБЕЖЕН.... СЛЕД НЕГО СМЕ НИЕ!!!!

50

добре

преди 2 години

Оставка - разбирам , но ако Румен Радев не предложи Корнелия Нинова за премиер , ще,загуби много гласове и не само от социалистите. Това , че Кирил Петков се самопредлага за премиер , не би трябвало да е решаващ аргумент. Той е предприемач и няма никакъв ръководителски опит. Нинова е най-подготвена за тази позиция. Не ни интересува мнението на външни сили, настояващи за разрушаване на социалната партия. Ние българите решаваме . Елена Йончева се изходи върху името си. Йотова подобно.

49

Най наглата

преди 2 години

Не е мнение,не е коментар,не е анализ,не е грам мисъл,даже нищо не е...Това е да ровиш и да се превърнеш в много повече от едно нищо!

48

Алекс

преди 2 години

Г-жа Велева и доц.Стойчо,това чекмедже е празно и няма да се напълни.Търсете друго.Заложихте на куц кон.

47

Анонимен

преди 2 години

И Борисов от април губи 250 хил гласа, но си кротува, че без него шайката се разпада тотално.

46

Активист на БСП

преди 2 години

Венсеремос БСП !!! Венсеремос товарищ Радев !!!

45

моч

преди 2 години

Браво на Ганиела !!!Намери се поне едно предаване и един водещ , който даде възможност ИСТИНАТА да получи своята трибуна . Фигуранта ще ни доведе до национална катастрофа , това вече е очевидно гарантирано но , също така силно се надявам този перфиден хунтаджия гарантирано да получи подобаващо и заслужено възмездие за всичйите си престъпления и най-вече за НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!!

44

Тато из Правец

преди 2 години

Тая що си не върти бюрек-баница в Сараите на Доган???!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая и Славуна да проумее че никой не гласува за него, за Христо, за Киро, за Асен, пък дори и за лелката Корнелия.. а срещу корупцията на ГЕРБ.

42

жестоката истина

преди 2 години

50 ядрени бойни глави. Това е мизата на изборите в България. Това е мисията на Промяната, а не борба с корупцията и превръщането на България в Швейцария на Балканите.

41

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Велева,Дачков,Бареков,Томова и пр. са се...активизирали в последно време,като...партизани в тила на...врага,за подривна дейност.Техните бомби са...перото и измишльотините с които ни заливат по медиите.На кого...служат е ясно,но ясно е и друго,че това не е...безплатно.Ами да си...служат и да си печелят с...пот сребърниците.Както е казал народа; -Кучетата си...лаят,кервана си...върви.

40

Ноби

преди 2 години

всички гербаджийски *** плюват като обезумяли. чертаят мрачни картини, за пост бойковата епоха. и с телешки ентусиазъм повтарят всичко , което измъдри техния вожд

39

българин

преди 2 години

Неуважаема госпожо Велева,не ви уважавам.Моето лично мнение е,чи вие сте много пристрастна към две партии/според мен престъпни организации/,които доведоха страната ни до пълна катастрофа.Не ни представяйте личните си предпочитания,под формата на някакви политически анализи.

38

До Ха така

преди 2 години

Радев е национален предател! Ще убие и последната българщина на тази територия - чака ни признаване на ОМО Илинден, признаване на Истанбулската конвенция и нови военни бази. Да не говорим за многомилиардните заеми, които и правнуците ни ще плащат!!!

37

Хм

преди 2 години

Валерия вместо да оплакваш БСП се подготви да лееш сълзи за тулупа , защото нищо не може го спаси след като натирят Гешев , и как ще изкарате само с теца на Доган не знам !?

36

Бено

преди 2 години

Общо взето, от всичко прочетено днес, устаноеих, че Радев не е виновен само за ланшния сняг.

35

Анонимен

преди 2 години

Нинова се оказа слаб играч,не и е виновен нито Радев,нито Доган,нито Бойко.Тук се иска дълбочина и стратегическо мислене а тя беше плоска в действията и краткосрочна в идеите си.Резултата и е нормален-срив.

34

Анонимен

преди 2 години

Един ден на Радев ще бъде издигнат паметник, на който ще пише, че е унищожил най-антинародната и престъпна партия - БСП, наследницата на кървавата и антибългарска партия БКП!

33

Кой измами партиите?

преди 2 години

И всичките партии да унищожи зеления чорап, заради неговата президентска република, нищо не може да го спаси, защото се оказа, че той е не само против ГЕРБ и Бойко Борисов, а против всички които не подкрепят идеята му за еднолична диктаторска власт. Реално, всички партии у нас спазват демократичните принципи на мирно съвместно съществуване между политическите партии в страната. Диктаторът Радев насъсква хората едни срещу други заради интересите си. Не случайно Нинова и Хр. Иванов са в оставка...